21 Mayıs 2018, Pazartesi 15:21:18

THY pilotundan anlamlı anons!

Fenerbahçe erkek basketbol takımının Euroleague finalinde Real Madrid'e kaybetmesi sonrasındaki dönüş yolculuğunda kaptan pilotun yaptığı anons uçakta büyük alkış aldı.
  • anons nerelere çekılıyor vay vay ...Ulkemde heryıl futbolda Avrupa şampiyonu olmusuzda bız mı atladık ki; ıkıncılık yavan ve yalaka gelmiş!!!!
  • Herkese selam Artık şunu öğrendim. Önceden bu haber sitesini sadece havacıların takip ettiğini veya edebileceğini sanırdım. Ancak yanılmışım. Belli ki havacılıkla ilgisi olan veya olmayan birsürü insan takip ediyormuş. Aslında bu site adına olumlu bir şey. Ancak ne benim sizlere ne de sizin bana havacılığı öğretecek durumumuz yok. Yaşım 50 ve havacılıkta pek de yeni sayılmam sanırım. İngilizcemi tartışmak bile istemiyorum. Tuttuğum takım Galatasaray. Evet wellcome anonsunda böyle bir standart yok. Ancak bazı özel günlerde özel anonslar yapılıyor. Ben de bu özel seferde özel bir anons yapmak istedim. Amacım ise hiç kimseye yaranmak değildi. Hayat felsefem gereği başarıların hep takdir görmesi gerektiğidir. Herkese selam ve saygılarımla...
  • Kaptanin kendisi ve eşi yorumlara bayagi bozulmus , salvoya baglamislar . Sen bir harekete girisiyorsan begenenler oldugu kadar bunu elestiren , buna yilisiklik , yalakalik diyen de cikacaktir . Sakin ! Daha olgun ! Az laf cok iş , ayrica evet bu muhtesem bir yalakalik :)))
  • Helel olsun abime, ulan ona bakarsanız milli bayramlarımızda da KOKPİT için bizim kitabımızda ve announcement guide da HİÇBİR ŞEY yok; ama adam gibi adamlar gidiyor amir'in iPad'den resmini çekip yolcuya TAKIR TAKIR anonsunu yapıp o ceketinde taşıdığı Türk Bayrağının hakkını veriyor... ECAN_ACTION !!!
  • Breh breh breh ..... ucuz kahramanlik ,,, avamlik ,,, özentilik,,, sen kendi işini layikiyla yap yeter , gerisine karisma yalakalik yapma
  • Bravo... Bizi biz yapan duyarlılığımız, İçtenliğimizdir. Bir kez olsun kurumlar kuruşlar holiganlıklar vs bir köşeye kaldırılıp sadece insan olarak düsünürsek sanırım o zaman birbirimize de saygı duyacağız. Tebrikler kaptan...
  • Ne kadar kıskanç, haset varsa belli etmiş kendini. Türkiye adına bir maç oluyor. Türkiye’yi temsilen gidiliyor ve dönüşte mağlubiyetten dolayı takıma SPONSOR olan Türk Hava Yolları’nın böyle bir şey yapması muhteşem! Hani dediğim gibi, SPONSOR. Ama şimdi o yorumları yapanlar, bu kelimenin anlamını bile bilmiyordur değil mi :) tebrikler kaptanım! Tebrikler Fenerbahçe! Tebrikle Türk Hava Yolları!
  • Bugünlerde bu tarz artistlikler prim yapıyor; arkadaş bir üst tipe ya da idareye oynuyor; hayırlı olsun bakalım; iyi gidiyor!
  • Sosyal medyasına koyup , bakın bunu ben yaptım diyecek çaresizlik
  • Offff yalakaligin dibine vurulmus

Fenerbahçe erkek basketbol takımının Euroleague finalinde Real Madrid'e kaybetmesi sonrasındaki dönüş yolculuğunda kaptan pilotun yaptığı anons uçakta büyük alkış aldı.

Son 3 yılın finalisti ve Türkiye'nin Avrupa'daki gururu olan Fenerbahçe, dün akşam oynadığı Euroleague finalinde Real Madrid'e 85-80 yenilerek kupaya veda etmişti.

Dönüş yolculuğunda ise Türk Hava Yolları'nın kaptan pilotu, yaptığı anonsla Fenerbahçeli basketbolcuları teselli etti.

Kaptan İngilizce yaptığı anonsta; '“Siz bizim onurumuz, gururumuzsunuz. Daha nice başarıları, Avrupa Şampiyonluklarını birlikte yaşayacağız. Her şey için teşekkürler.” dedi.

İşte o anlar:

 

THY pilotundan anlamlı anons!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

şener yüngül ~ 6 yıl önce
anons nerelere çekılıyor vay vay ...Ulkemde heryıl futbolda Avrupa şampiyonu olmusuzda bız mı atladık ki; ıkıncılık yavan ve yalaka gelmiş!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonsu Yapan.... ~ 6 yıl önce
Herkese selam Artık şunu öğrendim. Önceden bu haber sitesini sadece havacıların takip ettiğini veya edebileceğini sanırdım. Ancak yanılmışım. Belli ki havacılıkla ilgisi olan veya olmayan birsürü insan takip ediyormuş. Aslında bu site adına olumlu bir şey. Ancak ne benim sizlere ne de sizin bana havacılığı öğretecek durumumuz yok. Yaşım 50 ve havacılıkta pek de yeni sayılmam sanırım. İngilizcemi tartışmak bile istemiyorum. Tuttuğum takım Galatasaray. Evet wellcome anonsunda böyle bir standart yok. Ancak bazı özel günlerde özel anonslar yapılıyor. Ben de bu özel seferde özel bir anons yapmak istedim. Amacım ise hiç kimseye yaranmak değildi. Hayat felsefem gereği başarıların hep takdir görmesi gerektiğidir. Herkese selam ve saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 6 yıl önce
Kaptanin kendisi ve eşi yorumlara bayagi bozulmus , salvoya baglamislar . Sen bir harekete girisiyorsan begenenler oldugu kadar bunu elestiren , buna yilisiklik , yalakalik diyen de cikacaktir . Sakin ! Daha olgun ! Az laf cok iş , ayrica evet bu muhtesem bir yalakalik :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 6 yıl önce
Helel olsun abime, ulan ona bakarsanız milli bayramlarımızda da KOKPİT için bizim kitabımızda ve announcement guide da HİÇBİR ŞEY yok; ama adam gibi adamlar gidiyor amir'in iPad'den resmini çekip yolcuya TAKIR TAKIR anonsunu yapıp o ceketinde taşıdığı Türk Bayrağının hakkını veriyor... ECAN_ACTION !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava harp 90 ~ 6 yıl önce
Breh breh breh ..... ucuz kahramanlik ,,, avamlik ,,, özentilik,,, sen kendi işini layikiyla yap yeter , gerisine karisma yalakalik yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
90 ~ 6 yıl önce
Hava harp 90 ı anlayamadım. Kimsin sen
Mert ~ 6 yıl önce
Bravo... Bizi biz yapan duyarlılığımız, İçtenliğimizdir. Bir kez olsun kurumlar kuruşlar holiganlıklar vs bir köşeye kaldırılıp sadece insan olarak düsünürsek sanırım o zaman birbirimize de saygı duyacağız. Tebrikler kaptan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 6 yıl önce
Ne kadar kıskanç, haset varsa belli etmiş kendini. Türkiye adına bir maç oluyor. Türkiye’yi temsilen gidiliyor ve dönüşte mağlubiyetten dolayı takıma SPONSOR olan Türk Hava Yolları’nın böyle bir şey yapması muhteşem! Hani dediğim gibi, SPONSOR. Ama şimdi o yorumları yapanlar, bu kelimenin anlamını bile bilmiyordur değil mi :) tebrikler kaptanım! Tebrikler Fenerbahçe! Tebrikle Türk Hava Yolları!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Kpt ~ 6 yıl önce
Bugünlerde bu tarz artistlikler prim yapıyor; arkadaş bir üst tipe ya da idareye oynuyor; hayırlı olsun bakalım; iyi gidiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 ~ 6 yıl önce
Deniz rumuzlu yorumlar ahh ah kim ola ki :) kaptani bu kadar canhiras cengaverlik dolu savunmalar. Komik olmus olmaya da israrla devam ediyor sivamak bu olsa gerek :)
340-330 ~ 6 yıl önce
Ayip ayip, herkesi kendiniz gibi sanmayin. Kaptanimizin emekliligine 1 yil var, ne yalakaligi?
Cpt ~ 6 yıl önce
Sosyal medyasına koyup , bakın bunu ben yaptım diyecek çaresizlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Offff yalakaligin dibine vurulmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz ~ 6 yıl önce
hayatım yalakalık derken kime yalakalık yaptığını bi söylesene kendin için ? cahiliyetine veriyorum bu yorumunu. keşke hepiniz bir nebze de olsa küçük şeylerle insanları sevindirebilmeyi , insanlara destek olabilmeyi bilseniz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000