21 Ekim 2017, Cumartesi 15:08:40

THY pilotundan AHL kuleye 'minibüs' şikayeti

Atatürk Havalimanından havalanmaya hazırlanan bir uçağın pilotu, piste ilerlediği sırada taksi yolunda kural ihlali yaparak uçuşu geciktiren minibüsü kuleye şikayet etti.
  • APRON ICINDE KAFASINA GORE ARAC KULLANAN VE KURAL IHLALI YAPAN PEK COK ARAC VAR. OZELLIKLE APRON 5. 2 DEFA TAKSI YAPAN UCAGA CARPTILAR. DEFALARCA DA SON DAKIKA DURMALAR YASANDI. LUTFEN GEREKEN YAPILSIN. DEFALARCA SOYLEDIK FAKAT HALA COZUM BULAMADILAR.
  • minibüslerden şikayet eden sadece hususi otomobil sürücüleri değil demek ki. Adamların namı apronlarda bile yürüyor. Arkasında "miras değil altın teri" de yazıyor muydu bari.
  • Adamin kovulma korkusu yok verdikleri zaten kuşkadar maaş.
  • Sanki sen trafikde kurallara tam uyuyon
  • Tokati vercen simarik
  • gerek çelebi gerekse tgs havaş fark etmez o kadar kurallara uymayan çalişan insan var ki..surekli eğitim veriyorsun ama adam kendi bildiğine devam ediyor kendi mahallesinde nasil araaba kullaniyirsa o şekilde kullaniyor..
  • Tgs personeli ve araçlarına taxi yollarında hatta otobanda ile dikkat edelim
  • yerdeyken suratına gülerler en ufak bişe olsa hemen şikayet ederler yani pilottan dost olmaz kuyunuzu kazarlar
  • İnsan meslektaşını şikayet edermi, ya afrika ya anadolu jet
  • Minibüs deyince Anadolujet rezaletine katlanamayan birisi bunu açıkça dile getirebildi sandım bir an. Hoş kırmızı çizgi falan hak getire, TGS ile çalışıyorsan her parkedişlerin %80'inde kırmızının içinde araç palet vs. oluyor. Sol koltuktaki kaptanlarımızda yürek olsa yanaşmıyorum arkadaş der. Ama bir hakkımızı arayan maili bile elin adamı yazıyor da seviniyoruz. O da yine türkleri siz ezin bari bize yapmayın dercesine...

Atatürk Havalimanından havalanmaya hazırlanan bir uçağın pilotu, piste ilerlediği sırada taksi yolunda kural ihlali yaparak uçuşu geciktiren minibüsü kuleye şikayet etti.

Türk Hava Yolları’nın (THY) TK1409 sefer sayılı İstanbul-Vilnius uçuşunu gerçekleştirmeye hazırlanan pilot, bu sabah saatlerinde kalkış için pist başına ilerlediği sırada taksi yolunda kural dışı duran bir minibüs ile karşılaştı.

Bunun üzerine Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrolörleriyle iletişime geçen pilot, kural ihlali sonucu gecikmeye neden olan konuyu kuleye bildirdi.

"Taksiyi durdurmak zorunda kaldık"
Pilot ile Hava Trafik Kontrolörleri arasında yaşanan o diyaloglar ise telsiz konuşmalarına yansıdı. Yaşanan diyaloglarda pilot kuleye; "Efendim golf kulede taksi yapacağız ama Çelebi'nin aracı ihlal ediyordu. Şu anda taksiyi durdurmak zorunda kaldık. Numarası Çelebi 29” diyerek ihlal yapan aracı bildirdi.

Kule ve pilot arasındaki diyaloglar ise şu şekilde devam etti:
Kule: “Anladım şuan en öndeki minibüs gibi arkasında brandalı bir şeyi tarif ediyorsunuz değil mi?”
Pilot: “Negatif normal minibüs. Kırmızı çizgiyi geçmişti. Onun yüzünden taksiyi durdurmak zorunda kaldık.”
Kule: “Mutabık gördüm. Konuşamadım. 234 numaralı minibüs. Anladım. Teşekkür ediyorum. Bunu ilgililere ileteceğim. İyi uçuşlar”
Pilot: “Teşekkürler”

THY pilotundan AHL kuleye 'minibüs' şikayeti

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

DHMİ'YE ~ 6 yıl önce
APRON ICINDE KAFASINA GORE ARAC KULLANAN VE KURAL IHLALI YAPAN PEK COK ARAC VAR. OZELLIKLE APRON 5. 2 DEFA TAKSI YAPAN UCAGA CARPTILAR. DEFALARCA DA SON DAKIKA DURMALAR YASANDI. LUTFEN GEREKEN YAPILSIN. DEFALARCA SOYLEDIK FAKAT HALA COZUM BULAMADILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yunus ~ 6 yıl önce
minibüslerden şikayet eden sadece hususi otomobil sürücüleri değil demek ki. Adamların namı apronlarda bile yürüyor. Arkasında "miras değil altın teri" de yazıyor muydu bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Clb ~ 6 yıl önce
Adamin kovulma korkusu yok verdikleri zaten kuşkadar maaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay ~ 6 yıl önce
Sanki sen trafikde kurallara tam uyuyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 6 yıl önce
Tokati vercen simarik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
gerek çelebi gerekse tgs havaş fark etmez o kadar kurallara uymayan çalişan insan var ki..surekli eğitim veriyorsun ama adam kendi bildiğine devam ediyor kendi mahallesinde nasil araaba kullaniyirsa o şekilde kullaniyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afyon uygulamasi ~ 6 yıl önce
Tgs personeli ve araçlarına taxi yollarında hatta otobanda ile dikkat edelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cengiz ~ 6 yıl önce
yerdeyken suratına gülerler en ufak bişe olsa hemen şikayet ederler yani pilottan dost olmaz kuyunuzu kazarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
190 ~ 6 yıl önce
Sen o uçağın dakikasının kaç lira olduğunu biliyor musun? Pilot düşmanlığı yapacağınıza kurallara uyun.
Tabanca ~ 6 yıl önce
İnsan meslektaşını şikayet edermi, ya afrika ya anadolu jet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 6 yıl önce
Şöfeeeeer şöfer. Meslektaşını şikayet eder mi? :)))
Çilekeş efo 737 ~ 6 yıl önce
Minibüs deyince Anadolujet rezaletine katlanamayan birisi bunu açıkça dile getirebildi sandım bir an. Hoş kırmızı çizgi falan hak getire, TGS ile çalışıyorsan her parkedişlerin %80'inde kırmızının içinde araç palet vs. oluyor. Sol koltuktaki kaptanlarımızda yürek olsa yanaşmıyorum arkadaş der. Ama bir hakkımızı arayan maili bile elin adamı yazıyor da seviniyoruz. O da yine türkleri siz ezin bari bize yapmayın dercesine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000