26 Temmuz 2016, Salı 12:24:51

THY pilotu taksiyle Yunanistan’a kaçtı

Türk Hava Yolları’nın darbe günü Konya-İstanbul seferini yapacak uçağının Yunan asıllı kaptan pilotu, darbe girişimi haberini alır almaz ekibi ve uçağı bırakarak taksiyle Marmaris’e oradan da tekneyle Yunan adalarına kaçtı.
  • Adam pas dönüp 6 boşa çıkıyor ve ekip planlamayı arayıp gidiyorsa bu haber etik mi?
  • Darbe verirsin darbe de sana vurulur. Cezaevinde karanlik pis kokulu odada curuceksin. Diploma cope gircek. Kotuluk yaptin, humanist biriyim ama simdiden ruhuna fatiha diyorum.
  • More Greek pilots please!
  • yabancı sevıcıler alsınlar dıllerıyle beraber yunanıstana gıden sevgısılısının arkasından gıtsınler
  • Taksici oglanın sunnetini yapmıştır
  • uçuş okullarından yetişen türk gençlerini alın. onlar ölürlerde vatanı satmazlar.
  • Bunun suçlusu yabancı pilot görünce agızı ayrılan, maksadını aşan taşeron HTA cılar, yabancı hayranı kimselerdir. Yabancı pilot almak vatan hainlidir. Bugün paralelciler nasıl yargılanıyorsa, yarın thy nin ve ülkemin kazancını yurtdışına gereksiz yere yollayanlarda haklarında işlem yapılacaktır. Orada anlatırlar neyse halleri.. 2500 saatlik fo yu 3 defa evrak eksik diye yollamak nedir? Adam emirates'e girdi bir ay sonra. Orda crm de sadece konu tabanlı gidiliyor. Psikologum diy gelip saygısızlık yapıp katılımcılara 'be careful' demiyorlar, sözünü kesip kişi orda yokmuş gibi davranış sergilenmiyor.. Simde radyale önden yol takibi degil, sistem bilgisi isteyen durumlar veriliyor. Kurulda gözün üstünde kaşın var denmiyor. Kıasacası var bir haller
  • Türk f/o da paralel yapıdandır şu anda temizlenmeye çalışan tsk dan geçen birçok pilot gibi
  • Yunanin yerine Turk alsaniz. yunanistan cokmus turkler issiz dolasiyo. almayin sunlari. ayrica ppk ya destek veriyorlar. birak is arasinlar, turklere oncelik verin.
  • Fo sana n'oluyo ? Yakışır mı delikanlı Adama Ekibi bırakıp kaçmak bu ülke bizim o uçaklarda bizim kaptan ne kadar yabancı olursa olsun sen kaçmayacaksın sen gitmeyeceksin çünkü o uçak senin benim! Çok merak ediyorum olurda ekip odasında o yarı yolda bıraktığın ekipten arkadaşlarını görünce utanır MIsın yerin dibine girer misin? Atlas'tan..

Türk Hava Yolları’nın darbe günü Konya-İstanbul seferini yapacak uçağının Yunan asıllı kaptan pilotu, darbe girişimi haberini alır almaz ekibi ve uçağı bırakarak taksiyle Marmaris’e oradan da tekneyle Yunan adalarına kaçtı.

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sırasında Türk Hava Yolları’nda ilginç bir olay yaşandı. Türk Hava Yolları’nın Konya-İstanbul seferini yapacak uçağının kaptan pilotu ve ikinci pilotu taksiyle Konya’yı terk etti.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, İstanbul’a gelmek için hazırlanan THY uçağının kaptan pilotu Yunan asıllıydı. Uçağın ikinci pilotu ise Türk’tü.

Darbe girişimi başladığını haber alan Yunan pilot paniğe kapıldı. Ekibini toplayan pilot, Konya’yı terk etmeyi teklif etti. Ekip, Yunan kaptan pilotun bu teklifini reddetti. Bunun üzerine bir taksi çağıran Yunan pilot, taksi şoförüne Marmaris’e gitmek istediğini söyledi.

Bin TL ücrete taksiyle anlaşan pilot, buradan da tekneyle Yunan adalarından birine geçti. Bu arada Yunan pilotun uçağı terk etmesinden sonra ikinci pilotun da taksiyle Aydın’a gittiği ve uçuş ekibinin pilotsuz kaldığı öğrenildi. THY’nin bu uçuş için yeniden bir ekip planlaması yaptığı öğrenilirken her iki pilotun akıbetinin ne olduğuna ilişkin bilgi edinilemedi.

©Airporthaber.com

THY pilotu taksiyle Yunanistan’a kaçtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

Ayıp haber ~ 8 yıl önce
Adam pas dönüp 6 boşa çıkıyor ve ekip planlamayı arayıp gidiyorsa bu haber etik mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y. ~ 8 yıl önce
Darbe verirsin darbe de sana vurulur. Cezaevinde karanlik pis kokulu odada curuceksin. Diploma cope gircek. Kotuluk yaptin, humanist biriyim ama simdiden ruhuna fatiha diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
USAmisafir ~ 8 yıl önce
More Greek pilots please!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P. ~ 8 yıl önce
Hayir gidin.
hass ~ 8 yıl önce
yabancı sevıcıler alsınlar dıllerıyle beraber yunanıstana gıden sevgısılısının arkasından gıtsınler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yun ~ 8 yıl önce
Taksici oglanın sunnetini yapmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türk pilot ~ 8 yıl önce
uçuş okullarından yetişen türk gençlerini alın. onlar ölürlerde vatanı satmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lisan ~ 8 yıl önce
Bizim genclerede lisan zayif derler almazlar. Yaw kardesim o genclerin suçu degilki MEB nin sucu adam gibi lisan egitimi verilseydi yurdum okulunda cogumuzun dili yeterli olurdu.Alin isr bu gencleri sonra ara ara lisan sinavi yapcam calisin gelistirin dersin sorun cozulur . Bosverin dili iyi olan yunana....
Ben yabancı ~ 8 yıl önce
Bunun suçlusu yabancı pilot görünce agızı ayrılan, maksadını aşan taşeron HTA cılar, yabancı hayranı kimselerdir. Yabancı pilot almak vatan hainlidir. Bugün paralelciler nasıl yargılanıyorsa, yarın thy nin ve ülkemin kazancını yurtdışına gereksiz yere yollayanlarda haklarında işlem yapılacaktır. Orada anlatırlar neyse halleri.. 2500 saatlik fo yu 3 defa evrak eksik diye yollamak nedir? Adam emirates'e girdi bir ay sonra. Orda crm de sadece konu tabanlı gidiliyor. Psikologum diy gelip saygısızlık yapıp katılımcılara 'be careful' demiyorlar, sözünü kesip kişi orda yokmuş gibi davranış sergilenmiyor.. Simde radyale önden yol takibi degil, sistem bilgisi isteyen durumlar veriliyor. Kurulda gözün üstünde kaşın var denmiyor. Kıasacası var bir haller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turk ~ 8 yıl önce
Türk f/o da paralel yapıdandır şu anda temizlenmeye çalışan tsk dan geçen birçok pilot gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o. ~ 8 yıl önce
Yunanin yerine Turk alsaniz. yunanistan cokmus turkler issiz dolasiyo. almayin sunlari. ayrica ppk ya destek veriyorlar. birak is arasinlar, turklere oncelik verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O ~ 8 yıl önce
Aman aman begenmeyin. Tamam alin yunanlari ise ve turkleri almayin.
Jekacorriera ~ 8 yıl önce
Fo sana n'oluyo ? Yakışır mı delikanlı Adama Ekibi bırakıp kaçmak bu ülke bizim o uçaklarda bizim kaptan ne kadar yabancı olursa olsun sen kaçmayacaksın sen gitmeyeceksin çünkü o uçak senin benim! Çok merak ediyorum olurda ekip odasında o yarı yolda bıraktığın ekipten arkadaşlarını görünce utanır MIsın yerin dibine girer misin? Atlas'tan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000