28 Kasım 2016, Pazartesi 00:29:35

THY pilotu rahatsızlandı uçuş ertelendi

Türk Hava Yolları'nın (THY) Nevşehir-İstanbul seferini yapacak olan uçağının kaptan pilotu rahatsızlanınca uçuş rötara girdi.
  • “Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.” Meali: (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.” İsrâ Sûresi, 82 “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” Meali: (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.” Şuarâ Sûresi, 80 “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.” Meali: (De ki: Kur’ân, inananlar için hidayet ve şifadır.) Fussilet Sûresi, 44
  • Gecmis olsun.ucus personelinin sagligini koruyabilmesi gercekten zor. Uyku yeme icme duzeni gercekten sikinti oluyor savunmasiz birakabiliyor.Ne kadar kendine bakarsan bak yilda bikac kez patliyosun illaki.sonra isten atarlar diye mecbur ucusa gidiyorsun..
  • geçmiş olsun kaptanımız.acil şifalar dilerim.
  • Özel üniversite mezunu kaptan çocuğu muymuş?
  • Pilota geçmiş olsun deniliyor,bazı arızalar yorumu beğenmiyor. Siz bir ara çıktığınız insanlığınıza geri dönün. Umarım sizlerin başına böyle haller gelmez.
  • Rahatsizlanan ikinci pilot arkadasimiz. Ucus oncesi yedigi yemek zehirlemis. Ucus sonrasi karsilastik , su an durumu gayet iyi. Abartilacak bisey yok .
  • Rahatsizlanan kaptan degil ikinci pilot, kuzu kargodan tanidigimiz bi arkadasimiz. Suan durumu iyi. Gecmis olsun.
  • Yemin olsun ki midem bulandi bu salak sacma yorumlari yaznlardan. Ya ne bitmedi askermi sivilmi maasti yemekti . Seviyesiz ergen zihniyetli az gelismis varlik olmayi birakip makul degerler icinde yorum yapin insanlik namina bir gecmis olsun diyi ve bir daha yorum yazmayin mumkunse. Hatta bu meslegi birakinda hak edenlerin yerleri acilsin. Gereksiz yer isgal ediciler !!!
  • Hepimizin basina gelebilecek bir durum , kaptanimiza gecmis olsun. Bu haberin yapilmasi da cok uygun olmamis airporthaber , yapilmasi gereken baska haberler varken bunlarla gundemi mesgul etmeseniz....
  • Mantı fazla kaçmış galiba

Türk Hava Yolları'nın (THY) Nevşehir-İstanbul seferini yapacak olan uçağının kaptan pilotu rahatsızlanınca uçuş rötara girdi.

TK2009 sefer sayısı ile dün akşam saat 20.15'de Nevşehir Havalimanı'ndan kalkması planlanan THY uçağının kaptan pilotu rahatsızlandı.

Kaptan pilota ilk müdahale havalimanı sağlık ekipleri tarafından yapıldı. THY kaptan pilotu ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Uçak yaklaşık 3 saatlik gecikmeyle İstanbul'a hareket etti.

THY pilotu rahatsızlandı uçuş ertelendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

B777 ~ 7 yıl önce
“Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.” Meali: (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.” İsrâ Sûresi, 82 “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” Meali: (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.” Şuarâ Sûresi, 80 “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.” Meali: (De ki: Kur’ân, inananlar için hidayet ve şifadır.) Fussilet Sûresi, 44

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 7 yıl önce
Hocam, bunun yeri burası değil. First Officer arkadaşımız bunlarla mı iyileşti; arkadaşı hastahaneye mi, müftülüğe mi götürdüler? Yoksa, bu yorumu niçin yazdınız anlayamadım.
Sayin Editor ~ 7 yıl önce
Burasi havacilik sitesi mi yoksa ilahayat sitesi mi?. Bu yorumun haberle olan iliskisini aciklayinda bilmedigimiz bir sey varsa farkina varalim.
O adam ~ 7 yıl önce
Gecmis olsun.ucus personelinin sagligini koruyabilmesi gercekten zor. Uyku yeme icme duzeni gercekten sikinti oluyor savunmasiz birakabiliyor.Ne kadar kendine bakarsan bak yilda bikac kez patliyosun illaki.sonra isten atarlar diye mecbur ucusa gidiyorsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plt ~ 7 yıl önce
geçmiş olsun kaptanımız.acil şifalar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ER ~ 7 yıl önce
Özel üniversite mezunu kaptan çocuğu muymuş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ER NIN KOCASI ~ 7 yıl önce
Ne dıyosun lan sen gevsek ne anlatıyosun??
Er e cvp ~ 7 yıl önce
eee başka ne olacak ki...bas parayı özel üniversite zaten öylede böylede parayı basıp bitiriyorsun sonrada bas baba parasını uçuş okulu...ordada alt devre üst devre orta devre kısa devre muhabbetleri hoopp orayıda üstün başarı ile bitir ve en sonundada patlat baba torpilini hooopppp 2nci koltuk....
:) ~ 7 yıl önce
Özel üniversitede okumayıp okuyanları taşlamaya çalışman ne kadar da belli. Parayı basıp geçmek maalesef ki olmuyor
:) cvp ~ 7 yıl önce
sen kendini öyle avut gerçekleri herkez biliyor
beğenmeyenler ~ 7 yıl önce
Pilota geçmiş olsun deniliyor,bazı arızalar yorumu beğenmiyor. Siz bir ara çıktığınız insanlığınıza geri dönün. Umarım sizlerin başına böyle haller gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecmis olsun ~ 7 yıl önce
Rahatsizlanan ikinci pilot arkadasimiz. Ucus oncesi yedigi yemek zehirlemis. Ucus sonrasi karsilastik , su an durumu gayet iyi. Abartilacak bisey yok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 7 yıl önce
Rahatsizlanan kaptan degil ikinci pilot, kuzu kargodan tanidigimiz bi arkadasimiz. Suan durumu iyi. Gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacilik Fareleri ~ 7 yıl önce
Yemin olsun ki midem bulandi bu salak sacma yorumlari yaznlardan. Ya ne bitmedi askermi sivilmi maasti yemekti . Seviyesiz ergen zihniyetli az gelismis varlik olmayi birakip makul degerler icinde yorum yapin insanlik namina bir gecmis olsun diyi ve bir daha yorum yazmayin mumkunse. Hatta bu meslegi birakinda hak edenlerin yerleri acilsin. Gereksiz yer isgal ediciler !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecmis Olsun ~ 7 yıl önce
Hepimizin basina gelebilecek bir durum , kaptanimiza gecmis olsun. Bu haberin yapilmasi da cok uygun olmamis airporthaber , yapilmasi gereken baska haberler varken bunlarla gundemi mesgul etmeseniz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Mantı fazla kaçmış galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mnk ~ 7 yıl önce
Canisin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000