04 Eylül 2008, Perşembe 11:29:23

THY PİLOTU OTELDE ÖLDÜ

THY’nin deneyimli pilotlarından Engin Şener, Bangkok'ta kaldığı otelde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
  • ALLAH RAHMET EYLESİN
  • Bugün İkindi Namazında 5. Kısım Ataköy Camiinden uğurluyoruz
  • Yorumunuz... RJ KAPTANI OLARAK TANIDIĞIMIZDA BİR İNSAN DA OLMASI GEREKEN ARTI DEĞERLERİN HEPSİ FAZLASIYLA VARDI . HER ZAMAN ÖNCE İNSAN DÜŞÜNCESİYLE HAREKET EDER OLYLARA POZİTİF BAKARDI.AİLESİNE VE CAMİAMIZA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUZ
  • Ölüm herkes için. Kaptanımız Bangkok'a bir gün önce kendisi giderken bir gün sonra aynı uçağın kargo bölümünde geri döneceği aklından bile geçmemiştir. Kimse nerede ne zaman öleceğini bilemiyor. Allah taksiratını affetsin, yerini cennet kılsın.
  • Engin Captanımla çok güzel RJ yatıları yapmıştık yıllar evvel.O Beyfendi kişiliğini,kibarlıgını ve güler yüzünü hiç bizden esirgemeyen nadir kişiliklerdendi.Böyle bir Kişiliği tanımış olmaktan dolayı kendimi ayrıcalıklı hissediyorum.Çok erken bizi terk etti ve bunun şoku ve üzüntüsündeyim.Engin Captanım bize kötü bir şaka yaptı.Rabbim Mekanını Cennet Eylesin.
  • Sizi çok özleyeceğiz.Allahtan rahmet diliyorum.Ailesine Allah sabır versin.
  • Her ne kadar Sn Engin ŞENER'i tanımasam da 20 yıl THY A.O camiaasına hizmet vermiş olmam sebebiyle çok üzüldüm. Allah geride bıraktığı acılı ailesine ve sevenlerine sabır nasip eylesin. Tüm camiaamızın BAŞISAOLSUN.
  • Allah rahmet eylesin. Son yolculugunda hayirli ucuslar.... :((
  • sayın kaptanımıza allahtan rahmet ailesine bassaglıgı gerıde kalan ailesıne sabırlar dılerim
  • Son defa söylemek üzre İYİ UÇUŞLAR kaptanım,son defa yaptığınız bir kalkış,inişi olmayan bir uçuş,artık hep göklerdesiniz,artık ait olduğunuz yerdesiniz,ailenize ve sevenlerinize gani gani sabırlar...

Türk Hava Yolları’nın Airbus 340 pilotlarından Engin Şener Bangkok'ta kaldığı otelde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 1956 doğumlu Kaptan Pilot Engin Şener, 14 yıldır THY’de görev yapıyordu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Engin Şener’in cenazesi bu akşam Bangkok-İstanbul seferini yapacak olan uçakla İstanbul’a getirilecek. Cenazenin sabah 06:00’da İstanbul’da olması bekleniyor.

Bu arada THY’den yapılan açıklamada, kaptan pilotun ani ölümünden dolayı üzüntü içerisinde olunduğu ifade edilerek merhuma rahmet, ailesine başsağlığı dilendi.

 pilot

THY PİLOTU OTELDE ÖLDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Rumuz ~ 16 yıl önce
ALLAH RAHMET EYLESİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b727-200 ~ 16 yıl önce
Bugün İkindi Namazında 5. Kısım Ataköy Camiinden uğurluyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ESB/ TEKNİK ÇALIŞANLARI. ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... RJ KAPTANI OLARAK TANIDIĞIMIZDA BİR İNSAN DA OLMASI GEREKEN ARTI DEĞERLERİN HEPSİ FAZLASIYLA VARDI . HER ZAMAN ÖNCE İNSAN DÜŞÜNCESİYLE HAREKET EDER OLYLARA POZİTİF BAKARDI.AİLESİNE VE CAMİAMIZA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chianti ~ 16 yıl önce
Ölüm herkes için. Kaptanımız Bangkok'a bir gün önce kendisi giderken bir gün sonra aynı uçağın kargo bölümünde geri döneceği aklından bile geçmemiştir. Kimse nerede ne zaman öleceğini bilemiyor. Allah taksiratını affetsin, yerini cennet kılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatoş ~ 16 yıl önce
Engin Captanımla çok güzel RJ yatıları yapmıştık yıllar evvel.O Beyfendi kişiliğini,kibarlıgını ve güler yüzünü hiç bizden esirgemeyen nadir kişiliklerdendi.Böyle bir Kişiliği tanımış olmaktan dolayı kendimi ayrıcalıklı hissediyorum.Çok erken bizi terk etti ve bunun şoku ve üzüntüsündeyim.Engin Captanım bize kötü bir şaka yaptı.Rabbim Mekanını Cennet Eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derin Mavilikler ~ 16 yıl önce
Sizi çok özleyeceğiz.Allahtan rahmet diliyorum.Ailesine Allah sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem YAKAL ~ 16 yıl önce
Her ne kadar Sn Engin ŞENER'i tanımasam da 20 yıl THY A.O camiaasına hizmet vermiş olmam sebebiyle çok üzüldüm. Allah geride bıraktığı acılı ailesine ve sevenlerine sabır nasip eylesin. Tüm camiaamızın BAŞISAOLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceto ~ 16 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Son yolculugunda hayirli ucuslar.... :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ser fer ~ 16 yıl önce
sayın kaptanımıza allahtan rahmet ailesine bassaglıgı gerıde kalan ailesıne sabırlar dılerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@ir_FaruK_34 ~ 16 yıl önce
Son defa söylemek üzre İYİ UÇUŞLAR kaptanım,son defa yaptığınız bir kalkış,inişi olmayan bir uçuş,artık hep göklerdesiniz,artık ait olduğunuz yerdesiniz,ailenize ve sevenlerinize gani gani sabırlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000