19 Eylül 2014, Cuma 09:52:53

THY PİLOTU BİŞKEK'TE ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

THY Kaptan pilotu Mehmet Gerçek, Bişkek'te otel odasında ölü bulundu.
  • Vefat eden bir insanın arkasından konuşulmaz, dedikodu yapılmaz, maalesef bu terbiyeden yoksun epeyce yorumcu olduğunu görüyorum.Pilotluk büyük sorumluluk gerektiren, ağır ve yorucu bir iş.Herkesin yapabileceği bir iş değil, Kaptanıma verdiği emeklerden ötürü teşekkür ediyor, yakınlarına başsağlığı diliyorum.Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin hocam, birlikte uçma şansına sahip oldum, her davranışı eksiksiz örnek alınacak çok değerli bir büyüğümüzü kaybettik, saygıdeğer ailesine ve tüm camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum.
  • Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.
  • ulan ne bicim insanlarsiniz be adam olmus siz neyin pesindesiniz hep altinda alt niyet ariyonuz yok otel odasi flen olen insan len insan
  • havayolunda uçan abilerim bu işin şakası yok bir kere geldik şu dünyaya.. pegasus onur thy 60 yaş üstü uçan bir sürü pilot var.. bu işin fizyolojik olarak 30 yılı bulması imkansıza yakın malesef 20 yıl bile fazla bu yoğunlukta,radyasyon,stres,düzensiz uyku saatleri vs çoğuylada uçtum şeker gibi insanlar var aralarında.. biraz kendinizede vakit harcayın biliyorum ayrılıp ne yapıcam psikolojisi var yada maddi olarak biraz daha devam ediyim durumu ama geçiyor zaman işte.. allah herkese sağlık versin.. kaptanıma allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum
  • Bunun damı oğlu pilot diyerek yorum yazan terbiyesize sesleniyorum....En azından vefat etmiş bir kaptanın arkasından böyle yazılmaz....Bu bir. İkincisi kaptan oğlu olmasının illaki torpille gireceği anlamına gelmez...Sanıyorum sen kedilerin ulaşamadığı ciğerlere mundar diyen tiplerdensin. Ben bbabaları kaptan olup pilot olan nice canavar gibi pilotlar tanıyorum. Hepsi Allah selamet versin fişek gibi. Bak ben ismimi erkekçe yazıyorum yiyorsa sen de yaz...Meslekdaşıma Allahtan rahmet diliyorum. Tüm THY camiasının başı sağolsun. Ailesine sabırlar diliyorum..
  • """bununda mı oğlu pilot yaaaa....hani torpil yoktu canlarım....var var hemde dibine kadar torpil varrrr""" diyen kapasitesi düşük insan bilip bilmeden konuşma. Baba oğul aynı zamanda girmişlerdi. Biraz beyin olsaydı sende girerdin ama bu üzücü haberin altına bu yorumu yaptığına göre kapasite belli...
  • Talpanın regülasyona aykırı olarak ucucuların dinlenme sürelerinin ayrı süre olarak değil de boş günler icine girmesinin oluşturduğu birikimli yorgunluğu incelenesi ve Kural koyucunun bu konularda daha net ve şirketleri bağlayan kurallar oluşturmasını sağlatması lazım. Ev nöbeti/ana üs/Boş gün ve dinlenme süresi tanımları farklı zorlama yorumla neden olmayacak şekilde yeniden yapılmalı ve şirketlerin uygulamaları takip edilmelidir. Ancak bundan sonra yorgunlugun nasıl azaltılabileceğiyle ilgili adımlar atılanilir. Talpa kuruluş amacına dönüp pilotların sosyal işleriyle değil, operasyonel sorunlarıyla ilgilenmelidir. Allah rahmet eylesin, kaptanımız sevilen bir kaptandı, elbet inancımız geregi bu pozitif yaklaşımın karşılığını Allah katında görecektir.
  • mekanı cennet olsun ! bu kış açık otoparktan terminale yürürken de çok insan kalp krizi geçirir , donar , koşullar extrem , dikkat !
  • 3 gün beraberdik hocamla. Önce Frankfurt sonra İzmir yatı yaptık. Dertlerimi dinledi, nasihat etti bana. Uçuştan sonra evine bıraktım kendisini. Bişkek uçuşum var, dönünce görüşelim, eşini de al bize gel demişti. Nasip değilmiş...Mekanı cennet olsun.

İstanbul-Bişkek seferini yaptıktan sonra otel odasında istirahat eden THY kaptan pilotu Mehmet Gerçek, odasında ölü bulundu.

Dönüş seferi için lobide bekleyen ekip arkadaşlarının yanına inmeyen Gerçek'in odasına çıkan otel görevlileri, 56 yaşındaki pilotun cansız bedeniyle karşılaştı.Kalp krizi geçirdiği sanılan pilotun cenazesinin otopsi işlemlerinden sonra Türkiye'ye gönderileceği ve yarın İstanbul'da olacağı öğrenildi.

THY Sağlık Müdürlüğü'nden doktorların da Bişkek'e hareket ettiği ve otopsinin Türk doktorlar gözetiminde yapılacağı öğrenilirken THY pilotunun uçuş programının çok ağır olmadığı da bildirildi.

©AirportHaber.com

THY PİLOTU BİŞKEK'TE ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Heyamola ~ 10 yıl önce
Vefat eden bir insanın arkasından konuşulmaz, dedikodu yapılmaz, maalesef bu terbiyeden yoksun epeyce yorumcu olduğunu görüyorum.Pilotluk büyük sorumluluk gerektiren, ağır ve yorucu bir iş.Herkesin yapabileceği bir iş değil, Kaptanıma verdiği emeklerden ötürü teşekkür ediyor, yakınlarına başsağlığı diliyorum.Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alper tuğlu ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin hocam, birlikte uçma şansına sahip oldum, her davranışı eksiksiz örnek alınacak çok değerli bir büyüğümüzü kaybettik, saygıdeğer ailesine ve tüm camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rüya ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
ulan ne bicim insanlarsiniz be adam olmus siz neyin pesindesiniz hep altinda alt niyet ariyonuz yok otel odasi flen olen insan len insan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 10 yıl önce
havayolunda uçan abilerim bu işin şakası yok bir kere geldik şu dünyaya.. pegasus onur thy 60 yaş üstü uçan bir sürü pilot var.. bu işin fizyolojik olarak 30 yılı bulması imkansıza yakın malesef 20 yıl bile fazla bu yoğunlukta,radyasyon,stres,düzensiz uyku saatleri vs çoğuylada uçtum şeker gibi insanlar var aralarında.. biraz kendinizede vakit harcayın biliyorum ayrılıp ne yapıcam psikolojisi var yada maddi olarak biraz daha devam ediyim durumu ama geçiyor zaman işte.. allah herkese sağlık versin.. kaptanıma allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbrahim Yalı ~ 10 yıl önce
Bunun damı oğlu pilot diyerek yorum yazan terbiyesize sesleniyorum....En azından vefat etmiş bir kaptanın arkasından böyle yazılmaz....Bu bir. İkincisi kaptan oğlu olmasının illaki torpille gireceği anlamına gelmez...Sanıyorum sen kedilerin ulaşamadığı ciğerlere mundar diyen tiplerdensin. Ben bbabaları kaptan olup pilot olan nice canavar gibi pilotlar tanıyorum. Hepsi Allah selamet versin fişek gibi. Bak ben ismimi erkekçe yazıyorum yiyorsa sen de yaz...Meslekdaşıma Allahtan rahmet diliyorum. Tüm THY camiasının başı sağolsun. Ailesine sabırlar diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
............ ~ 10 yıl önce
hikayen çok acıklı gerçekten ühü ühü ühü
acıklı diyen ~ 10 yıl önce
sende çok kaliteli bir okul çocuğusun hemen anlaşılıyor bu
....... ~ 10 yıl önce
evet aynı senin gibi değil mi?
.... ~ 10 yıl önce
"""bununda mı oğlu pilot yaaaa....hani torpil yoktu canlarım....var var hemde dibine kadar torpil varrrr""" diyen kapasitesi düşük insan bilip bilmeden konuşma. Baba oğul aynı zamanda girmişlerdi. Biraz beyin olsaydı sende girerdin ama bu üzücü haberin altına bu yorumu yaptığına göre kapasite belli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talpa ~ 10 yıl önce
Talpanın regülasyona aykırı olarak ucucuların dinlenme sürelerinin ayrı süre olarak değil de boş günler icine girmesinin oluşturduğu birikimli yorgunluğu incelenesi ve Kural koyucunun bu konularda daha net ve şirketleri bağlayan kurallar oluşturmasını sağlatması lazım. Ev nöbeti/ana üs/Boş gün ve dinlenme süresi tanımları farklı zorlama yorumla neden olmayacak şekilde yeniden yapılmalı ve şirketlerin uygulamaları takip edilmelidir. Ancak bundan sonra yorgunlugun nasıl azaltılabileceğiyle ilgili adımlar atılanilir. Talpa kuruluş amacına dönüp pilotların sosyal işleriyle değil, operasyonel sorunlarıyla ilgilenmelidir. Allah rahmet eylesin, kaptanımız sevilen bir kaptandı, elbet inancımız geregi bu pozitif yaklaşımın karşılığını Allah katında görecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 10 yıl önce
mekanı cennet olsun ! bu kış açık otoparktan terminale yürürken de çok insan kalp krizi geçirir , donar , koşullar extrem , dikkat !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Dağlı ~ 10 yıl önce
3 gün beraberdik hocamla. Önce Frankfurt sonra İzmir yatı yaptık. Dertlerimi dinledi, nasihat etti bana. Uçuştan sonra evine bıraktım kendisini. Bişkek uçuşum var, dönünce görüşelim, eşini de al bize gel demişti. Nasip değilmiş...Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000