13 Mart 2015, Cuma 10:31:29

THY PİLOTLARININ AKIBETİ NE OLACAK?

Türk Hava Yolları’nın Nepal’de pistten çıkan uçağında görev yapan pilot Levent Bilir ve Ayhan Günbatan’ın yeniden uçuşa dönebilecek mi?
  • Kimsem kimim sanane hakkaten .Güle güleymiş kim arızalı anlaşılıyor
  • Forvet ben değilim diyen şahıs,her kimsen kimsin,ama senin pilot olmadığın kesin.Amacın buralarda parazit yapmak.Hadi güle güleee..Ağrızalı herif..
  • Tabikide işlerine son verilmesi lazım Allah korusun onların uçağına binilip canımızı onlara emanet edemeyiz artık. Kimse eleştirime tepki göstermesin. Bugün uçağı yere saplayan yarın düşürebilirde.
  • Forvete yazanlara (ben o değilim); Kaptanların bazı ıçuşlarda yalnız kalabiliyor olduklarını bende düşünüyorum.Bunun sorumlusunun100 saat uçuşu varken afrikaya gönderilen fo arkadaşlarda olduğunu düşünmüyorum.Sol sandalyede yalnız kalan kaptanların kendileri sağ taraftayken o zaman ki sol sandalyeyi de yalnız bıraktıklarının yüksek ihtimal olduğunuda düşünüyorum.Hatta en kötüsü sağ sandalyede yalnız kalmak oda olabiliyor zaman zaman.
  • Azaf kim kardeş okumadım yorumu çamurmu atıyo ismini yazsın madem çok şey biliyo sende yaz bence adam gibi adam görsün
  • Bu Azaf,Azaf diye ikide bir yazan adam! Kıskançlıktan sağlığın bozulacak ,bak söylemedi deme! Gel seni genel müdür yapalım desem,enginlere sığmaz taşarsın değil mi?İnsanlara dost gibi yaklaşıp,özel bilgilerini öğrenip dedikodu yapıyorsun.Adamı sevmeyebilirsin,ama karısını kızını ne karıştırıyorsun kardeşim adamın.Kimbilir senin ne defoların vardır, gizli kapaklı ne işler çeviriyorsun ha?Zevzeklik etme adam ol kardeşim.
  • Konu hakkında bilgi sahibi gözüküyorsunuz. Şu soruma cevap verirseniz sevinirim. 1500 m olan görüş limiti, kim veya hangi birim tarafından notamlanarak 900 m olarak ( helede sisten kaynaklı risk faktörü bilinirken)uygulanmıştır. Kim teklif etmiş, kim kabul etmiştir? Rapor edilen görüşle gerçek görüş ( diyarbakır kazasında ki gibi) ne kadar uyumludur?
  • ÖNCE EĞİTİMDEBAŞLYIN NİYE Mİ ?AZAF BİR SFI ALDI HAYATINDA ÖĞRETMENLİK YAPMAMIŞ VE 777 DE UÇMAMIŞ.YURT DIŞINA SFI KURSUNA GÖNDERDİ.BEYİMİZ KURSTA ÇAKTI GELDİ ŞİMDİ TEKRAR AYNI YERE İKİNCİ DEFA KURSA GÖNDERİYOR.BEYEFENDİ CANAVAR GİBİ TECRÜBELİLERİ GERİ ÇEVİRİYOR AMA KAZAN DİPLERİNİ BALIKLAMA ALIYOR. ŞİMDİ ÇAKMAZ İSE BEYİMİZ 777 DE SFI OLACAK VE SFI LIĞIN ÖTESİNDE ORADAKİ KURTLARIN MASKARASI OLACAK..ARTIK ŞAHSİ MENFAAT ALIŞVERİŞİ Mİ ORASINI BİLEMEM OLAN BİZLERE HAT KAPTANLARIN OLUYOR
  • THY pilotlarına güveniyorum. Herkes bir tarafından uyduruyor. Sonuç açıklanmadan kimse sallamasın. O meydana inişin zorluğunu ve şartlarını ölçüp biçmeden oraya uçuş düzenleyen zihniyeti sorgulayın. Elbette para kazanma amaçlı hamleler yapılmalı ama %100 güvenli olmayan bir alana da sefer düzenleme be kardeşim.
  • Emniyeti olmayan yerlere uçuş düzenle sonra da pilotlar günah keçisi. Hadi ordan THY!

Türk Hava Yolları’nın Nepal’de pistten çıkan uçağında görev yapan pilot Levent Bilir ve Ayhan Günbatan’ın yeniden uçuşa dönebilecek mi?

Türk Hava Yolları’nın Airbus 330 tipi uçağı 4 Mart’ta Nepal’in başkenti Katmandu’da pistten çıktı. Ön dikmesi kırılan uçakta bulunan yolcular hızla tahliye edildi. Yolculardan biri hafif şekilde yaralanırken kaza ucuz atlatıldı.

Pistten çıkan THY uçağında görev yapan pilot Levent Bilir ve Ayhan Günbatan’ın, o uçuştan sonra  uçuşları durduruldu. THY’nin olayla ilgili rapor hazırlanmasını beklediği kaydedilirken raporun sonucuna göre pilotların akıbetinin ne olacağı da kesinlik kazanacak. Rapordan sonra kurula çıkarılacak olan pilot Bilir ve Günbatan’ın, tazeleme eğitimi cezası alabileceği gibi görevlerine son verilebileceği de öne sürüldü.

©AirportHaber

THY PİLOTLARININ AKIBETİ NE OLACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (134)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kimsem kimim sanane hakkaten .Güle güleymiş kim arızalı anlaşılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Forvet ben değilim diyen şahıs,her kimsen kimsin,ama senin pilot olmadığın kesin.Amacın buralarda parazit yapmak.Hadi güle güleee..Ağrızalı herif..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıkarılmalılar ~ 9 yıl önce
Tabikide işlerine son verilmesi lazım Allah korusun onların uçağına binilip canımızı onlara emanet edemeyiz artık. Kimse eleştirime tepki göstermesin. Bugün uçağı yere saplayan yarın düşürebilirde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Forvete yazanlara (ben o değilim); Kaptanların bazı ıçuşlarda yalnız kalabiliyor olduklarını bende düşünüyorum.Bunun sorumlusunun100 saat uçuşu varken afrikaya gönderilen fo arkadaşlarda olduğunu düşünmüyorum.Sol sandalyede yalnız kalan kaptanların kendileri sağ taraftayken o zaman ki sol sandalyeyi de yalnız bıraktıklarının yüksek ihtimal olduğunuda düşünüyorum.Hatta en kötüsü sağ sandalyede yalnız kalmak oda olabiliyor zaman zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 9 yıl önce
Azaf kim kardeş okumadım yorumu çamurmu atıyo ismini yazsın madem çok şey biliyo sende yaz bence adam gibi adam görsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu Azaf,Azaf diye ikide bir yazan adam! Kıskançlıktan sağlığın bozulacak ,bak söylemedi deme! Gel seni genel müdür yapalım desem,enginlere sığmaz taşarsın değil mi?İnsanlara dost gibi yaklaşıp,özel bilgilerini öğrenip dedikodu yapıyorsun.Adamı sevmeyebilirsin,ama karısını kızını ne karıştırıyorsun kardeşim adamın.Kimbilir senin ne defoların vardır, gizli kapaklı ne işler çeviriyorsun ha?Zevzeklik etme adam ol kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
11:17:18'e ~ 9 yıl önce
Konu hakkında bilgi sahibi gözüküyorsunuz. Şu soruma cevap verirseniz sevinirim. 1500 m olan görüş limiti, kim veya hangi birim tarafından notamlanarak 900 m olarak ( helede sisten kaynaklı risk faktörü bilinirken)uygulanmıştır. Kim teklif etmiş, kim kabul etmiştir? Rapor edilen görüşle gerçek görüş ( diyarbakır kazasında ki gibi) ne kadar uyumludur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT ~ 9 yıl önce
ÖNCE EĞİTİMDEBAŞLYIN NİYE Mİ ?AZAF BİR SFI ALDI HAYATINDA ÖĞRETMENLİK YAPMAMIŞ VE 777 DE UÇMAMIŞ.YURT DIŞINA SFI KURSUNA GÖNDERDİ.BEYİMİZ KURSTA ÇAKTI GELDİ ŞİMDİ TEKRAR AYNI YERE İKİNCİ DEFA KURSA GÖNDERİYOR.BEYEFENDİ CANAVAR GİBİ TECRÜBELİLERİ GERİ ÇEVİRİYOR AMA KAZAN DİPLERİNİ BALIKLAMA ALIYOR. ŞİMDİ ÇAKMAZ İSE BEYİMİZ 777 DE SFI OLACAK VE SFI LIĞIN ÖTESİNDE ORADAKİ KURTLARIN MASKARASI OLACAK..ARTIK ŞAHSİ MENFAAT ALIŞVERİŞİ Mİ ORASINI BİLEMEM OLAN BİZLERE HAT KAPTANLARIN OLUYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY pilotlarına güveniyorum. Herkes bir tarafından uyduruyor. Sonuç açıklanmadan kimse sallamasın. O meydana inişin zorluğunu ve şartlarını ölçüp biçmeden oraya uçuş düzenleyen zihniyeti sorgulayın. Elbette para kazanma amaçlı hamleler yapılmalı ama %100 güvenli olmayan bir alana da sefer düzenleme be kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Emniyeti olmayan yerlere uçuş düzenle sonra da pilotlar günah keçisi. Hadi ordan THY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000