19 Ağustos 2013, Pazartesi 20:06:28

"THY PİLOTLARINA ULAŞTIK"

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Lübnan'da kaçırılan pilotlara ulaştıklarını ve güvende olduklarını söyledi.
  • Rahat ve huzur ?
  • Huzur anlayışına bak. Huzur un sözlük manası mı değişti???
  • O zaman "Rahatları ve huzurları kaçmasın" diye birşey yapmıyorsunuz herhalde,...C&A...
  • inşallah sende huzura erersin Sayın Başbakan Yardımcımız
  • Ne demek rahat içindeler, huzur içindeler.. Pilotlarımız rehin alınmışlar huzurlu imişler. Milleti salak mı zannediyorlar. Ancak evlerine geldiklerinde, sevdikleriyle beraber olunca rahat ve huzur içinde olurlar.
  • Rahst icinde olmasalar bile rahatlar denilir zaten ki bekleyenlerin endişesi azalsin diye. Adamin işkence görüyorlar diyecek hali yok zaten. Rahatlar diyecek tabi. Burdan en azindan bi haber geldi icimiz az da olsa rahatladi diyecegimize eleştiri yapmaktan baska hicbisey bilmiyoruz.insallah en kisa sürede bu olay pilotlarimizin evlerine sağ salim gelmesiyle sonuçlanır
  • Oh be iyilermis pikotlarimiz huzur refah icindelermis o kadar hallerinden memnunlarmis ki serbest birakilmislar da dönmüyolarmis... Bu nasi aciklama boyle yaa ciddi bir sonuc yok mu?Kimse canimiz tehlikede ucuyoruz hala demeyecek mi? Hala abuk sabuk yerlere hicbir havayolunun ucmak istemedigi yerlere hat aciyoruz !
  • PILOTLARIMIZ HUZUR VE RAHAT ICINDELERMIS!!!!!!. BU NASIL MANTIK.ESIR INSANLAR NASIL HUZUR ICINDE OLABILIR? BU KADAR HUZUR VERICI BIR SEYSE SN ARINC ILE TAKAS YAPSINLAR.BOYLECE KENDISIDE BIRAZ HUZURA ERER.PILOTLARIMIZIN AILELERINE SABIRLAR DILIYORUM
  • Iradenin disinda ozgurlugun elinden alinmis rehine olmussun adamlarin elinde, acaba nasil "rahat ve huzurlu" olabilir boyle bir durunda bu pilotlar?
  • haha,huzur ve rahat icindelermis.. Oldu olasi orada kalsinlar hic donmesinler keyifleri iyiyse.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Lübnan'da kaçırılan THY pilotlarına ilişkin soruları cevapladı.

Arınç, kaçırılan pilotlara güvenli şekilde ulaştıklarını kaydederek " Ümit ediyorumm ki onlar da bugünü bilmem ama en yakın zamanda kendilerine kavuşacağız. Güvenli bir şekilde arkadaşlarımıza ulaştık, nerede oldukları az çok biliniyor. Hayatta olduklarını, huzur ve rahat içinde olduklarını biliyoruz" dedi.

"THY PİLOTLARINA ULAŞTIK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Rahat ve huzur ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Huzur anlayışına bak. Huzur un sözlük manası mı değişti???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahat Ol... ~ 11 yıl önce
O zaman "Rahatları ve huzurları kaçmasın" diye birşey yapmıyorsunuz herhalde,...C&A...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inşallah ~ 11 yıl önce
inşallah sende huzura erersin Sayın Başbakan Yardımcımız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orantısız Zeka ~ 11 yıl önce
Ne demek rahat içindeler, huzur içindeler.. Pilotlarımız rehin alınmışlar huzurlu imişler. Milleti salak mı zannediyorlar. Ancak evlerine geldiklerinde, sevdikleriyle beraber olunca rahat ve huzur içinde olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Rahst icinde olmasalar bile rahatlar denilir zaten ki bekleyenlerin endişesi azalsin diye. Adamin işkence görüyorlar diyecek hali yok zaten. Rahatlar diyecek tabi. Burdan en azindan bi haber geldi icimiz az da olsa rahatladi diyecegimize eleştiri yapmaktan baska hicbisey bilmiyoruz.insallah en kisa sürede bu olay pilotlarimizin evlerine sağ salim gelmesiyle sonuçlanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANDROID BEYİNLİ ~ 11 yıl önce
TUTSAK HİÇBİR ZAMAN HUZUR, RAHAT İÇİNDE OLAMAZ. BEYNİNİ MODİFİYE ETTİR.
... ~ 11 yıl önce
huzur ve rahat içinde yerine hayatta ve saglıklı deseler daha yerinde olurmuş
Hostesbeykizim ~ 11 yıl önce
Oh be iyilermis pikotlarimiz huzur refah icindelermis o kadar hallerinden memnunlarmis ki serbest birakilmislar da dönmüyolarmis... Bu nasi aciklama boyle yaa ciddi bir sonuc yok mu?Kimse canimiz tehlikede ucuyoruz hala demeyecek mi? Hala abuk sabuk yerlere hicbir havayolunun ucmak istemedigi yerlere hat aciyoruz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRAJIKOMIK ~ 11 yıl önce
PILOTLARIMIZ HUZUR VE RAHAT ICINDELERMIS!!!!!!. BU NASIL MANTIK.ESIR INSANLAR NASIL HUZUR ICINDE OLABILIR? BU KADAR HUZUR VERICI BIR SEYSE SN ARINC ILE TAKAS YAPSINLAR.BOYLECE KENDISIDE BIRAZ HUZURA ERER.PILOTLARIMIZIN AILELERINE SABIRLAR DILIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 11 yıl önce
Iradenin disinda ozgurlugun elinden alinmis rehine olmussun adamlarin elinde, acaba nasil "rahat ve huzurlu" olabilir boyle bir durunda bu pilotlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 11 yıl önce
haha,huzur ve rahat icindelermis.. Oldu olasi orada kalsinlar hic donmesinler keyifleri iyiyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000