19 Ekim 2013, Cumartesi 12:17:07

THY PİLOTLARI SERBEST BIRAKILIYOR

Anadolu Ajansı, kaçırılan Türk pilotların birkaç saat içinde serbest bırakılacağını iddia etti.
  • İnsan düşünmeden edemiyor, eğer el konulan israil menşeli örneğin El Al havayollarına ait 2 pilot olsaydı neredeyse lübnan vatandaşlığına geçecek kadar teslim alınması bu kadar geç olur muydu?
  • sizin bu kadar basite indirgeyerek düşünebildiklerinizi düşünmesi gereken kişilerin düşünemediğini düşünüyosanız kusura bakmayın sizde hiçbişey düşünemiyosunuz.net.
  • İnşallah en kısa zamanda ailelerine sağ salim kavuşurlar..
  • pilotun ailesi devletimize hükümetimize herkese teşekür ediyorum derken sürec kötü yönetildi kendilerine pay çıkarmasınlar diye yorum yapmak pilotların kaçırılmasını politika malzemesi yapmak demektir buda hiç hoş bişey değildir
  • Politikacılar; Başta RTE ve Davutoğlu bu işten kendilerine pay çıkarırlarsa çok ayıp olur. Süreci çok kötü yönettiler. 2 pilotumuz arapların insafına terk edildi.
  • cok sukur...
  • Şükürler olsun bırakılıyorlar ailelerde bayram sevinci.Hukumetımız ılk günden bugüne kadar titiz bır sekilde çalışıyor teşekkürler...(Cevheroglu)
  • Oynanan oyun işe yaramadı anlaşılan. Bunca çekilen eziyetin hesabı nasl verilecek?

Lübnan'da kaçırılan Türk pilot Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca'nın birkaç saat içinde serbest bırakılacağı iddia edildi.

Lübnan'da kaçırılan Türk pilot Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca'nın birkaç saat içinde serbest bırakılacağı bildirildi. Kaçırılan Türk pilotların serbest bırakılması yönündeki müzakereleri yürüten Lübnan kaynaklarından alınan bilgiye göre, pilotları kaçıranlar, Akpınar ve Ağca'ya kendilerinin birkaç saat içinde serbest bırakılacağı yönünde bilgi verdi. Türk pilotların serbest bırakalıcağı yönünde hazırlıkların yapıldığı belirtilirken, bu bağlamda Ağca ve Akpınar için yeni kıyafetlerin tedarik edildiği ifade edildi. Lübnan İçişleri Bakanı Şerbil, dün yaptığı açıklamada, kaçırılan Türk pilotların ise serbest bırakılmasının yakın olduğunu söylemişti.

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bir uçağını hazır bekletmeye başladı. Yetkililerinden alınan bilgiye göre Lübnan'nın Beyrut Havalimanı'na uçacak olan THY uçağı ve personeli talimat bekliyor.

THY PİLOTLARI SERBEST BIRAKILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Geç kalındı ~ 10 yıl önce
İnsan düşünmeden edemiyor, eğer el konulan israil menşeli örneğin El Al havayollarına ait 2 pilot olsaydı neredeyse lübnan vatandaşlığına geçecek kadar teslim alınması bu kadar geç olur muydu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 10 yıl önce
herşeye muhalefett defol git laa
Back5rhytmeiçiniçi ~ 10 yıl önce
sizin bu kadar basite indirgeyerek düşünebildiklerinizi düşünmesi gereken kişilerin düşünemediğini düşünüyosanız kusura bakmayın sizde hiçbişey düşünemiyosunuz.net.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 10 yıl önce
İnşallah en kısa zamanda ailelerine sağ salim kavuşurlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teşekür ~ 10 yıl önce
pilotun ailesi devletimize hükümetimize herkese teşekür ediyorum derken sürec kötü yönetildi kendilerine pay çıkarmasınlar diye yorum yapmak pilotların kaçırılmasını politika malzemesi yapmak demektir buda hiç hoş bişey değildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tj ~ 10 yıl önce
Politikacılar; Başta RTE ve Davutoğlu bu işten kendilerine pay çıkarırlarsa çok ayıp olur. Süreci çok kötü yönettiler. 2 pilotumuz arapların insafına terk edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
the one ~ 10 yıl önce
cok sukur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şükürler olsun bırakılıyorlar ailelerde bayram sevinci.Hukumetımız ılk günden bugüne kadar titiz bır sekilde çalışıyor teşekkürler...(Cevheroglu)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nesi başarı ? ~ 10 yıl önce
İstenen fidye ödenmiştir hiçbir günahı olmayan pilotlarımız da serbest kalmışlardır.Olan biten budur. Bunun nesi başarı söyler misiniz ?
Back5rhytme ~ 10 yıl önce
Süreç nasıl yönetilecekmiş peki? Gizli görüşmeler ve sürekli baskı yapıldı Lübnan'a, özel tim gönderip operasyon yapıp Pilotlarımızı riske etmek mi gerekiyordu,ancak boş boş konuşun siz.
Back5rhytme için ~ 10 yıl önce
Lübnan'a ne baskısı yapıldı ? Pilotlarımızın karşılığında istenen 9 Lübnanlı Suriye'de kaçırılmıştı. Baskı yapıldıysa ancak Suriye'ye yapılmıştır ki bu bile şu aralar kanlı bıçaklı olduğumuz ülkeden medet ummak anlamına gelir. Bu mu yere göğe sığdırılamayan dış politika ? Kimsenin özel harekat falan umduğu yok (zaten yapacak kimse de yok o ayrı mesele). Bu işlerde elinde öyle kozlar olur ki yeri geldiğinde kullanırsın. O kozları da zaman içinde olasılıkları tahlil ederek planlı programlı olarak elde edersin. Ama gündelik yaşar suyun akışına göre davranmaya kalkarsan böyle hazırlıksız yakalanırsın adamlar da dediğini yaptırır sen de anca kendince övünürsün.
İşe yaramamış ~ 10 yıl önce
Oynanan oyun işe yaramadı anlaşılan. Bunca çekilen eziyetin hesabı nasl verilecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000