29 Şubat 2016, Pazartesi 14:00:01

THY pilot adayı yakıt tankerine çarptı

Aydın’daki THY uçuş akademisinde eğitim alan bir öğrenci piste çıkmak istediği sırada yakıt tankerine çarptı.
  • Yaz geliyor artık,Çıldır'da THY A. o plastikten aldıkları uçaklar şişme yapar uçamaz olurlar zavallılar.
  • Surecten elenen adamin, burada ne oldugunu bilmeden kazaya sevinircesine pc basindan sallayip atip tutmasi, zaten neden burada olamadigini gosteriyor. Surece hazirlanan insan zaten boyle ezik davranista bulunmaz. Bu davranis sekli, kompleks gibi henuz olmamis insan karakterini temsil ediyor. Boyle hain insanlarla ayni ekipte olmadigimiz icin sansliyiz. (Surecten her elenenlere degil, elenip de klavye delikanliligi yapanlara itham ediyorum.)
  • Herkez istemeyerek hata YAPIYOR, Mukemmel insan yoktur!!!! insallah hatayi tekrarlamaz. Basarilar!!!
  • Ben bile playsation oyunda ucagi sag saglim indirebiliyorum, dusun havaciyim ama pilot degilim.
  • gozlugu buhar vardi :D
  • Her zamanki gibi bazı çekemeyenler klasik söylemlerine başlamış.. Dünyanın her yerinde, her pilotluk öğrencisi bu tarz şeyler yaşayabilir... Bu işin içinde olanlar bilir ki, herkes eğitimde birçok sorunla ve tehlikeyle karşılaşır, ve bilir ki her an hepsi bu tehlikeyi yaşayabilir. Büyütülecek hiçbirşey yok, o yüzden hiç önemli değil... Kardeşimize geçmiş olsun. Aldığı kaliteli eğitimin üstüne bu tecrübeyi de katarak çok başarılı olacaktır.
  • öğrenme aşaması işte!! TK'ya birşey olsunda yüklenelim peşindeyiz...
  • Öncelikle geçmiş olsun bu işle alakası olmayan arkadasların yorum yaptıgı cok belli klavye pilotları hemen yorumlamış yine arkadaslar siz bilirmisiniz o ucakla seyrüsefer yapacak ya da ilk yalnıza cıkacak olan adamın heyecanını flap koymadan kalkmaya calısan checklist yapmayı unutmak gibi hepimiz yaptık bunları insanlar hayalleri için bi şeylere tutunuolar bilmeden yargılamayın olabilir belki kafası dalgındı cocuk ucakmı düşürmüş birinini öldürmüş bu ülede hırsızlık yapan kahraman olmuş bırakın bu işleri .. Cok geçmiş olsun kardeşim iyiki kendine bişey olmamış...
  • OKULA BAK ASALAKLARI KORUR HALDELER alın alın torpille alın ''thy=torpil hava yolları'' Böyle bir kazayı anca bir baltaya sap bile olamamış mühendiscik yapabilirdi. O asker kökenli hani herkesin olamadığı sizin gibilerin de başaramadığı jet pilotlarının üniforma ayakkabısı olamazsınız siz! tiplere bak ya diyen arkadaşa herkes istediği yorumu yapar. burada bu kaza yapan terbiye ve başarı yoksulları gibi aynı daldan mezun insanlar,Saygıyı hak eden asker hocalarına terbiyesizlik yaptıklarında görebilelim seni. fazla ego böbür adamı böyle yapar işte ne kadar havacılıkta olmaması gereken saçma ve beceriksizliğin asalaklığın olayını yaşatır! senin gibi pislik çok olunca sineklerde üşüşür ;) sen kendine bir tavsiyede bulun ya da ben tavsiye de bulunayım sana acilen tomografi çektir omuz üstü var mı yok mu diye!
  • Öncelikle çook geçmiş olsun arkadaş ölümden dönmüş, cana geleceğine mala gelsin. Bir uçağı insandan daha değerli gören arkadaşlara da tesüf ederim. Dlr2 tarihi bekleyen birisi olarak; thy süreci bekleme vs uzun stresli bir maraton ve bir senenizi feda ediyorsunuz. Kazanin sebebini bilmeden yapılan yorumlar da süreçten yıpranan arkadaşlarin istemeyerek duygusal olarak yaptiği yorumlardir. Arkadaşlar artik ne olur elinizden geleni yapin gerisi nasip, öle böle demeye gerek yok, nasip değilse kendimizi yırtsakta olmaz. Akademideki arkadaşlarda eğitimi bitirmeden pilot olmuş, durmadan paylaşim yapip( uçağımla ben:) ) bunlara gerek yok, insanların gıpta damarlarini kabartmayin, nazarimizi üstünüze çekmeyin da, tamam anladik şekilsin da :) kazasiz belasiz uçuşlar, benim gibi bekleyen arkadaşlara da sabırlar dilerim.

Aydın’daki THY uçuş akademisinde eğitim alan bir öğrenci piste çıkmak istediği sırada yakıt tankerine çarptı.

Aydın’da THY uçuş akademisinde facianın eşiğinden dönüldüğü ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta eğitim uçuşu yapmak için hazırlanan bir öğrenci,  piste çıkmak için ilerlemeye başladı. Bu sırada park halinde duran yakıt tankerini fark edemeyen pilot adayı, uçağın kanadını yakıt tankerine çarptı.

Kanadın tankere çarpmasıyla uçak bir anda ters yöne  doğru savruldu ve uçağın pervanesi yakıt tankerine çarptı.  Kaza şans eseri ucuz atlatıldı.

CEP TELEFONLARINA EL KOYDULAR

Bu arada, kaza sonrası okul yönetimi ilginç bir uygulamaya imza attı. Daha önce okulda yaşanan kazalarla ilgili görüntülerin Airporthaber’e ulaştırılmasından rahatsız olan yönetim, bu kaza sonrası görüntü alınmasını engellemek için kaza bölgesinden herkesi uzaklaştırdı ve kaza alanına girecek kişilerin ise cep telefonlarına kısa süreliğine el koydu.

©AirportHaber Özel

THY pilot adayı yakıt tankerine çarptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

kamyoncu ~ 8 yıl önce
Yaz geliyor artık,Çıldır'da THY A. o plastikten aldıkları uçaklar şişme yapar uçamaz olurlar zavallılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 8 yıl önce
Surecten elenen adamin, burada ne oldugunu bilmeden kazaya sevinircesine pc basindan sallayip atip tutmasi, zaten neden burada olamadigini gosteriyor. Surece hazirlanan insan zaten boyle ezik davranista bulunmaz. Bu davranis sekli, kompleks gibi henuz olmamis insan karakterini temsil ediyor. Boyle hain insanlarla ayni ekipte olmadigimiz icin sansliyiz. (Surecten her elenenlere degil, elenip de klavye delikanliligi yapanlara itham ediyorum.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P. ~ 8 yıl önce
Herkez istemeyerek hata YAPIYOR, Mukemmel insan yoktur!!!! insallah hatayi tekrarlamaz. Basarilar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
playstation ~ 8 yıl önce
Ben bile playsation oyunda ucagi sag saglim indirebiliyorum, dusun havaciyim ama pilot degilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
BU MU KISTASIN ?
playstation ~ 8 yıl önce
Bin ucaga getireyim istedigin destinasyona uzay, jupiter, mars, venus, uranus fln duraklarimiz var!
gz ~ 8 yıl önce
gozlugu buhar vardi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 8 yıl önce
Her zamanki gibi bazı çekemeyenler klasik söylemlerine başlamış.. Dünyanın her yerinde, her pilotluk öğrencisi bu tarz şeyler yaşayabilir... Bu işin içinde olanlar bilir ki, herkes eğitimde birçok sorunla ve tehlikeyle karşılaşır, ve bilir ki her an hepsi bu tehlikeyi yaşayabilir. Büyütülecek hiçbirşey yok, o yüzden hiç önemli değil... Kardeşimize geçmiş olsun. Aldığı kaliteli eğitimin üstüne bu tecrübeyi de katarak çok başarılı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akademi ~ 8 yıl önce
öğrenme aşaması işte!! TK'ya birşey olsunda yüklenelim peşindeyiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Future pilot ~ 8 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun bu işle alakası olmayan arkadasların yorum yaptıgı cok belli klavye pilotları hemen yorumlamış yine arkadaslar siz bilirmisiniz o ucakla seyrüsefer yapacak ya da ilk yalnıza cıkacak olan adamın heyecanını flap koymadan kalkmaya calısan checklist yapmayı unutmak gibi hepimiz yaptık bunları insanlar hayalleri için bi şeylere tutunuolar bilmeden yargılamayın olabilir belki kafası dalgındı cocuk ucakmı düşürmüş birinini öldürmüş bu ülede hırsızlık yapan kahraman olmuş bırakın bu işleri .. Cok geçmiş olsun kardeşim iyiki kendine bişey olmamış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivilöğrn.pilot ~ 8 yıl önce
OKULA BAK ASALAKLARI KORUR HALDELER alın alın torpille alın ''thy=torpil hava yolları'' Böyle bir kazayı anca bir baltaya sap bile olamamış mühendiscik yapabilirdi. O asker kökenli hani herkesin olamadığı sizin gibilerin de başaramadığı jet pilotlarının üniforma ayakkabısı olamazsınız siz! tiplere bak ya diyen arkadaşa herkes istediği yorumu yapar. burada bu kaza yapan terbiye ve başarı yoksulları gibi aynı daldan mezun insanlar,Saygıyı hak eden asker hocalarına terbiyesizlik yaptıklarında görebilelim seni. fazla ego böbür adamı böyle yapar işte ne kadar havacılıkta olmaması gereken saçma ve beceriksizliğin asalaklığın olayını yaşatır! senin gibi pislik çok olunca sineklerde üşüşür ;) sen kendine bir tavsiyede bulun ya da ben tavsiye de bulunayım sana acilen tomografi çektir omuz üstü var mı yok mu diye!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delikanli ~ 8 yıl önce
Sifir torpille girdim. Filomda torpile ihtiyac duyacak kadar basiretsiz kimse yok. Yas haddine gore girebilecegim son ilanla suan pilot olma yolundayim. Torpillisini gormedim belki gercekten vardir. Ama burada hepsi torpillidor dersen hakkima girmis olursun. Helallesmekte bedava degil biliyorsun..
Jet sensin ~ 8 yıl önce
Asker pilotuda sana..
Ne bileyim ~ 8 yıl önce
Öncelikle çook geçmiş olsun arkadaş ölümden dönmüş, cana geleceğine mala gelsin. Bir uçağı insandan daha değerli gören arkadaşlara da tesüf ederim. Dlr2 tarihi bekleyen birisi olarak; thy süreci bekleme vs uzun stresli bir maraton ve bir senenizi feda ediyorsunuz. Kazanin sebebini bilmeden yapılan yorumlar da süreçten yıpranan arkadaşlarin istemeyerek duygusal olarak yaptiği yorumlardir. Arkadaşlar artik ne olur elinizden geleni yapin gerisi nasip, öle böle demeye gerek yok, nasip değilse kendimizi yırtsakta olmaz. Akademideki arkadaşlarda eğitimi bitirmeden pilot olmuş, durmadan paylaşim yapip( uçağımla ben:) ) bunlara gerek yok, insanların gıpta damarlarini kabartmayin, nazarimizi üstünüze çekmeyin da, tamam anladik şekilsin da :) kazasiz belasiz uçuşlar, benim gibi bekleyen arkadaşlara da sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000