19 Nisan 2017, Çarşamba 14:03:28

THY Phuket'e uçuyor

THY Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, dünyanın en çok bilinen turistik şehirlerinden biri olan Phuket’e sefer başlatacaklarını açıkladı.
  • Bari Phuket e uculuyornhemen devaminda Phuket Ko Samui arasinda Air Bangkok ile codesharin yapiniz, bu sekilde Ko Samui yolcusu alabilirsiniz, saatler cok kotu oldugu icin bu ucak dolmaz, ben bile gece inip orada ne yapacagim, bakanlik nezninde girisim lazim, aksam cikis 5 olacak sekilde Phuketten ayarlanmalidir
  • Hemen kaptan hanımları resimlere başlar bas biletle gittikleri
  • ülkemiz,sana o yaşta torpille makam veren iktidar sayesinde,oteller kapanırken,millet işsiz kalırken,turiste bu kadar muhtaç kalmışken elin turizm ile geçinen ülkesine hat açmanın,oraları övmenin,oralara gidecek olanların thy ile uçup thy'ye para kazandırmasını ummanın ne anlamı manası var? yaptığınız hangi iş akla,mantığa sığıyor? kul hakkı yiyip,tepeden inme makam sahibi olanlar sayesinde hem ülkemiz hem thy batıyor ama kimin umurunda !
  • phuket bir adadır .ve ismi phuket adasıdır . phuketsehri degıl.katar airways 600 dollara giderken siz cok beklersiniz uçakları doldurmak için.
  • özellikle dönüş uçuş saatinin sabah 5.30 olması çok kötü, ya 3 saat geri çek yada 3 saat ileri al, ayrıyetten şuan sistemden kasım fiyatlarına baktım, 3480 tl gidiş dönüş çok pahalı ortalama bir fiyata çekilebilir.
  • oley sevgilimle tatil planları yaparken bu harika oldu
  • Sn genel müdürüm olur abi, tamam abi. Hayırlı cumalar abi. Sen ben bizim, oğlan, neden olmasın abi. Babanızın çiftliği acınası çocuklar topluluğu korosu
  • :)
  • Artık pass akip tasır bol bol gerci yaz geldi herkez ucuyo ama izinliler vardir illaki
  • Güzel karar, hayirli olur insallah. Avrupa - Istanbul - Phuket hatti dolar tasar bile .

THY Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, dünyanın en çok bilinen turistik şehirlerinden biri olan Phuket’e sefer başlatacaklarını açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY) ve TAV ana sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Türkiye Seyahat  Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) desteğiyle gerçekleştirilen Inflow Travel Summit’17 zirvesinde konuşann Olmuştur, “Rusya’da iki, Ukrayna ve Gine de ise birer yeni şehre uçmaya başladık. Dünyanın önemli turistik merkezlerinden biri olan Phuket’i de 17 Temmuz’da destinasyon ağımıza ekleyeceğiz” dedi.

Olmuştur, THY’nin 13 yıldan daha az zamanda yolcu sayısını 5 kat artırdığını ve 62.7 milyon yolcu sayısına ulaştıklarını belirterek, 2017 hedeflerinin 69 milyon yolcu olduğunu söyledi.

THY’nin yolcu segmentleri arasında en önemli yeri uluslararası transfer yolcu sayısı olduğunu aktaran Olmuştur, söz konusu segmentte 2005’te 1.1 milyondan fazla olan yolcu sayısının 2016 da 20 milyon sınırını aşarak büyük bir başarıya imza atıldığını ifade etti.

Olmuştur, 2015 rakamları baz alındığında Türkiye’nin dünyada en fazla ziyaret edilen 6’ncı ülke olduğunu söyleyerek, ülkenin yıllık yaklaşık 40 milyon ziyaretçi ağırladığını bildirdi.

Inflow Summits Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Afşın Avcı da, zirveye 29 farklı ülkeden 137 influencerın katıldığını  belirterek, “Bu zirve, 65 milyondan fazla kişiye erişim sağlayan Türkiye’den gelenler de dahil 200’den fazla influencer katılımcısı ile dünyada şimdiye kadar gerçekleşmiş en büyük seyahat zirvesi” dedi.

THY Phuket'e uçuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Ek olarak ~ 7 yıl önce
Bari Phuket e uculuyornhemen devaminda Phuket Ko Samui arasinda Air Bangkok ile codesharin yapiniz, bu sekilde Ko Samui yolcusu alabilirsiniz, saatler cok kotu oldugu icin bu ucak dolmaz, ben bile gece inip orada ne yapacagim, bakanlik nezninde girisim lazim, aksam cikis 5 olacak sekilde Phuketten ayarlanmalidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 kaptanı ~ 7 yıl önce
Hemen kaptan hanımları resimlere başlar bas biletle gittikleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
O KADAR HAKLISIN Kİ:)
eyy ahmet efendi ! ~ 7 yıl önce
ülkemiz,sana o yaşta torpille makam veren iktidar sayesinde,oteller kapanırken,millet işsiz kalırken,turiste bu kadar muhtaç kalmışken elin turizm ile geçinen ülkesine hat açmanın,oraları övmenin,oralara gidecek olanların thy ile uçup thy'ye para kazandırmasını ummanın ne anlamı manası var? yaptığınız hangi iş akla,mantığa sığıyor? kul hakkı yiyip,tepeden inme makam sahibi olanlar sayesinde hem ülkemiz hem thy batıyor ama kimin umurunda !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keyfim misin? ~ 7 yıl önce
Sen galiba Türkiye'de turizmcisin, kendi açından haklı olabilirsin.Ben de vatandaş olarak tercih hakkımı ister senden yana ister Phuket'ten yana, istersem de bir ondan bir bundan yana kullanırım. Keyif benim, para benim. Yıllarca Türk turiste böcek muamelesi yapmanızı da unutmadık bu arada.
phuketli ~ 7 yıl önce
phuket bir adadır .ve ismi phuket adasıdır . phuketsehri degıl.katar airways 600 dollara giderken siz cok beklersiniz uçakları doldurmak için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 7 yıl önce
GENEL KÜLTÜR İÇİN TŞKLER
elite plus ~ 7 yıl önce
haklısınız, thy deli fiyat politikası uyguluyor. business abd uçuşum için %40 ucuz olan lufthansa'yı tercih ettim, tamam aktarma var ama Frankfurt'tan da 747-800 ile uçuluyor, uçağın içi stadyum gbi geniş, çok güzel his veriyor.
Selim ~ 7 yıl önce
özellikle dönüş uçuş saatinin sabah 5.30 olması çok kötü, ya 3 saat geri çek yada 3 saat ileri al, ayrıyetten şuan sistemden kasım fiyatlarına baktım, 3480 tl gidiş dönüş çok pahalı ortalama bir fiyata çekilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceren ~ 7 yıl önce
oley sevgilimle tatil planları yaparken bu harika oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn Ceren Hnm ~ 7 yıl önce
Bence sevgilinizle olan tatil planlarinizi baska bir sehre hatta mumkunse baska bi ulkeye yapın. Zira tayland ciftler icin biraz tehlikeli olabilir :))
Olmuştur abi ~ 7 yıl önce
Sn genel müdürüm olur abi, tamam abi. Hayırlı cumalar abi. Sen ben bizim, oğlan, neden olmasın abi. Babanızın çiftliği acınası çocuklar topluluğu korosu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ooo alırım bi pas ~ 7 yıl önce
:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pass ~ 7 yıl önce
Artık pass akip tasır bol bol gerci yaz geldi herkez ucuyo ama izinliler vardir illaki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şunu öğrenin artık ~ 7 yıl önce
Herkes demek istediniz herhalde ;)
Kahh ~ 7 yıl önce
Güzel karar, hayirli olur insallah. Avrupa - Istanbul - Phuket hatti dolar tasar bile .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000