24 Haziran 2016, Cuma 14:05:57

THY personeline telefon mesajı ile tehdit

Türk Hava Yolları’nın Kuzey Irak tarafında çalışan personeline kimliği meçhul kişi veya kişilerce tehdit mesajları gönderildiği ortaya çıktı.
  • Acaba diyorum.... AHL'deki patlamanın öncesi bir uyarı da olabilir mi bu mesajlar? Farklı zaman ve farklı mekandaki olaylar arasında bağlantı kurmak gerekir mi?
  • Olayi biraz daha genis dusunmek lazim bence bu durum ne kadar ciddi Turk firmasi olarak irada bir tek THY mi var diger Turk firmalarida var mi bilmedigim icin net bir sey soyleyemem eger varsa bunun sadece Turklere yonelik yapildigini sanmiyorum varsayimn olarak belki de THY ordaki piyasanin yerel firmalara oranla cok daha iyi para kazandigi dusunulurse bu tehditin amaci belki de sadece huzursuz etmektir ya da degildir sadece bir varsayimda bulundum
  • Berbat bir ingilizce ile kafaları hurafelerle yıkanmış katillerin yaptığı tehditlere, bütün terör örgütlerini besleyen kabile seviyesinden ancak petrol bularak güya adam ( ! ) ve millet ( ! ) sınıfına girmiş bulunan, aslında bugün bile kabile seviyesinde bir adım öteye gidemeyen ve poposunu bile temizlemekten aciz bu çöl bedevilerine verilecek en güzel ders bütün medeni dünyanın askeri gücü ile saldırmak ve hiçbir ayırım yapmadan bölgeyi atom silahları ile yok etmektir. Hem dünyaya terör belasından kurtulacağı için, bu yobazlara da özledikleri cennetlerine ( ! ) bir an önce varacakları için çok büyük bir iyilik yapılmış olunacaktır.
  • Obüserimiz derhal devreye girmeli...
  • Sayın Genel Müdürüm beni Irak'a gönderin lütfen.
  • Arkadaslar orasi etiler degil iraq cok degil birkac yil once gunde 200 adam oluyordu hergun bombalar patliyordu birimizin basina bir is gelir sonra onlem aliriz ama gec olur cok yazik
  • Bunların hepsi göz korkutma peşinde hepsi gölgelerinden korkan insanlar
  • Ne istiyosunuz insanlardan yaa !

Türk Hava Yolları’nın Kuzey Irak tarafında çalışan personeline kimliği meçhul kişi veya kişilerce tehdit mesajları gönderildiği ortaya çıktı. Bölgede yoğun bir faaliyet alanı bulan terör gruplarının da mesajı çekmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Türk Hava Yolları’nın Kuzey Irak Bölgesi’nin Erbil ve Süleymaniye şehirlerinde çalışan personeline ölüm tehditleri gönderildiği bildirildi. Arapça ve İngilizce gönderilen telefon mesajlarında “Türkler verilen süre doldu. Ne yapacağımızı göreceksiniz” bir başka mesajda ise “Türk Hava Yolları ve özellikle orada çalışan Türkler. Irak’tan ayrılmak için 48 saatiniz var. Aksi takdirde ruhlarınız alırız. Bu son uyarıdır” şeklinde gönderilen mesajlar üzerine çalışanlar tedirginlik yaşamaya başladı.

Mesajları kimlerin attığı tespit edilemezken, bölgede faaliyet gösteren terör gruplarından şüphelenilirken yerel güvenlik güçlerine de mesajlarla ilgili bilgi verildi. Emniyet birimlerinin mesajı gönderen telefon numaraları üzerinden yaptığı araştırmada bir sonuca varılamadığı kaydediliyor.

©Airporthaber.com/ÖZEL




 

THY personeline telefon mesajı ile tehdit

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

a ~ 8 yıl önce
Acaba diyorum.... AHL'deki patlamanın öncesi bir uyarı da olabilir mi bu mesajlar? Farklı zaman ve farklı mekandaki olaylar arasında bağlantı kurmak gerekir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merakli Ozz ~ 8 yıl önce
Olayi biraz daha genis dusunmek lazim bence bu durum ne kadar ciddi Turk firmasi olarak irada bir tek THY mi var diger Turk firmalarida var mi bilmedigim icin net bir sey soyleyemem eger varsa bunun sadece Turklere yonelik yapildigini sanmiyorum varsayimn olarak belki de THY ordaki piyasanin yerel firmalara oranla cok daha iyi para kazandigi dusunulurse bu tehditin amaci belki de sadece huzursuz etmektir ya da degildir sadece bir varsayimda bulundum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
Berbat bir ingilizce ile kafaları hurafelerle yıkanmış katillerin yaptığı tehditlere, bütün terör örgütlerini besleyen kabile seviyesinden ancak petrol bularak güya adam ( ! ) ve millet ( ! ) sınıfına girmiş bulunan, aslında bugün bile kabile seviyesinde bir adım öteye gidemeyen ve poposunu bile temizlemekten aciz bu çöl bedevilerine verilecek en güzel ders bütün medeni dünyanın askeri gücü ile saldırmak ve hiçbir ayırım yapmadan bölgeyi atom silahları ile yok etmektir. Hem dünyaya terör belasından kurtulacağı için, bu yobazlara da özledikleri cennetlerine ( ! ) bir an önce varacakları için çok büyük bir iyilik yapılmış olunacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 8 yıl önce
takıla takıla adamların berbat ing sine mi taktın
B-52 ~ 8 yıl önce
Hayır. " Birisi " Takıla takıla damların İngilizcesine takılmadım. Senin okumadığın veya okuyup ta anlayamadığın bu tür tehditleri yapanların ne kadar cahil ve kulaktan dolma bilgi ve hurafelerle böyle saçma sapan işlere kalkışmaları. THY gibi bir şirketi tehdit edersen, ne olursa olsun, kılıfını da hazırlamalısın. Şimdi anladın mı?
B-52ye ~ 8 yıl önce
medet umduğun medeni dünyanın, türk halkını da çöl bedevilerinden farksız gördüğünü atlaman dışında doğru bir yorum
OBÜS ~ 8 yıl önce
Obüserimiz derhal devreye girmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy personeli saw ~ 8 yıl önce
Sayın Genel Müdürüm beni Irak'a gönderin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bordo klavyeli ~ 8 yıl önce
Evet klavye delikanlımızda geldi tutmayın küçük enişteyi yollayın gitsin
Bordo klavye baslıklı yazıya ~ 8 yıl önce
Koptum patron :) yok bunu mogadishu' ya göndermek lazım.
Goz korkutmaya ~ 8 yıl önce
Arkadaslar orasi etiler degil iraq cok degil birkac yil once gunde 200 adam oluyordu hergun bombalar patliyordu birimizin basina bir is gelir sonra onlem aliriz ama gec olur cok yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fırfır ~ 8 yıl önce
Bunların hepsi göz korkutma peşinde hepsi gölgelerinden korkan insanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
risk ! ~ 8 yıl önce
ne olacağını bilmeden ve emin olmadan uzaktan konuşmak bu kadar kolaymı ? Ateş düştüğü yeri yakar.
Bati 4 ~ 8 yıl önce
Ne istiyosunuz insanlardan yaa !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000