29 Mayıs 2018, Salı 12:05:45

THY personeline konut müjdesi

Türk Hava Yolları, Emlak Konut ile 3. havalimanına yakın bölgede THY personeline konut yapımı için bir ortaklığa imza attı.
  • 40 yıldır o arazilerde hissesi olan köylülerin hakları yok pahasına ellerinden alınmasın. Hakları tam olarak verilsin. Yoksa yapanada alanada hayır getirmez.
  • aycı referansı sağlam olanlara verdirir. içindeki pislikleri fetö artıklarını salla başını al maaşcılarını temizlemeden dağıt bakalım bol keseden.
  • size bir müjdemiz var qatardan emiratesten neyimiz eksik ? personelimize evlerimiz ücretsiz olucak
  • Evi olmayan personele öncelik tanınmalı. Ödeme kolaylığı daha fazla olmalı.
  • Konut satışında sinyorite esası olacak mı?
  • Emlak konut yine ucuz işçilik ve kötü malzeme ile konutları yaparsa anlamı kalmaz konutların iç içe girmediği ferah bir yaşam olması lazım
  • apartman yöneticisi asker kökenli olur kesin
  • Lütfen iyi niyetten sıyrılıp biraz uzaktan bakın, çalışanlara jest gibi gösterilen bu hareket, belki de sıkıntıda olan taahhüt sektörüne destek olmak, İA nın saraya daha sevimli gözükme amacı ile yapılmış olabilir. Ayrıca aynı kurumda çalışanların % de kaçı, iş yerinde zaten dip dibe oturduğu insanla aynı yerde oturmak ve hatta özel yaşamını göstermek ister? Sanırım geçen sefer oluşan ekonomik krizi iyi okuyamayan ve yönetemeyen TK yönetimi, buradan başlayan personel politikalarının hatalarının çok ama çok ağır bedelle ödeyeceklerini gördüler fakat hala göremedikleri liyakatlı yönetici olamadıklarıdır.
  • BEn böyle bir projeyi düşünen üst yönetimime minnettarım.bu yoğun uçuşlarda yakında evimiz olması şarttı.İnşallah gerçekleşir ve satın almak için bizlere sıra gelir.El altından torpillilere satılmaz.
  • THY TEKNİK de dahil mi acaba bu projeye?

Türk Hava Yolları, Emlak Konut ile 3. havalimanına yakın bölgede THY personeline konut yapımı için bir ortaklığa imza attı.

3 milyon 600 bin metrekarelik bir arsa alımı için ortaklık yapan iki kurum, buraya 10 binden fazla konut, yeşil alan ve bir yaşam alanı inşa edecek.

Anlaşma için Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında bir imza töreni gerçekleştirildi. İmza törenine Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Murat Kurum; 'Burası bir rant projesi değil. Zaten aldığımız 3 milyon 600 bin metrekarelik arsanın yarısını THY'ye devrediyoruz. Buraya Yeşil alan, Camii'ler, özel ve devlet okulu gibi ihtiyaca yönelik herşey olacak. 2+1'den 5+1'e kadar seçenekli daire imkanı sunacağız. 3. havalimanı 285 bin kişiye istihdam sağlayacak. Buradaki hedefimiz 10 bin konut yapmak ancak, bu sayı şimdilik net değil. 29 Ekim'de temeli atılacak ve 16 ayda ilk etabı bitecek. 4-5 yıl içerisinde de tamamen bitmesini hedefliyoruz' dedi.

İlker Aycı: 'Hedefimiz kâr elde etmek değil'

Kurum'un ardından anlaşmayla ilgili bilgiler veren İlker Aycı ise; 'Bizim hedefimiz kâr elde etmek değil. Amacımız ihtiyaçlara cevap verebilecek bir projeyi hayata geçirmek. Yıllarda Atatürk Havalimanı çevresinde yaşayan ve buna alışan THY ailesi adına bir adım atmak istedik. Sadece THY A.O'da yaptığımız ankette 12 binden fazla talep aldık. Burası yeni havalimanına 12 kilometre mesafede olacak. Yakın bir süreçte de metro bağlantısı hayata geçirilecek. Yani 10 dakikada havalimanına ulaşılaca bir uzaklıkta olacak. Kanal İstanbul ve 3. havalimanının tam ortasında bir bögeden bahsediyoruz. Biz bu imzayla arazi satın alımını gerçekleştiriyoruz. Gereki izinlerin alınmasının ardından daha detaylı konuşacağız. Hayırlı olsun' ifadelerini kullandı.


©AirportHaber / Fatih Akdeniz



















 

THY personeline konut müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

DURSUNKÖYLÜ ~ 5 yıl önce
40 yıldır o arazilerde hissesi olan köylülerin hakları yok pahasına ellerinden alınmasın. Hakları tam olarak verilsin. Yoksa yapanada alanada hayır getirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti tk ~ 6 yıl önce
aycı referansı sağlam olanlara verdirir. içindeki pislikleri fetö artıklarını salla başını al maaşcılarını temizlemeden dağıt bakalım bol keseden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müjde ~ 6 yıl önce
size bir müjdemiz var qatardan emiratesten neyimiz eksik ? personelimize evlerimiz ücretsiz olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taci ~ 6 yıl önce
Oww harika
İsim ~ 6 yıl önce
Evi olmayan personele öncelik tanınmalı. Ödeme kolaylığı daha fazla olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taci ~ 6 yıl önce
Çok doğru
Lorem impsun ~ 6 yıl önce
Konut satışında sinyorite esası olacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amir ~ 6 yıl önce
Emlak konut yine ucuz işçilik ve kötü malzeme ile konutları yaparsa anlamı kalmaz konutların iç içe girmediği ferah bir yaşam olması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330fo ~ 6 yıl önce
apartman yöneticisi asker kökenli olur kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akil adam ~ 6 yıl önce
Lütfen iyi niyetten sıyrılıp biraz uzaktan bakın, çalışanlara jest gibi gösterilen bu hareket, belki de sıkıntıda olan taahhüt sektörüne destek olmak, İA nın saraya daha sevimli gözükme amacı ile yapılmış olabilir. Ayrıca aynı kurumda çalışanların % de kaçı, iş yerinde zaten dip dibe oturduğu insanla aynı yerde oturmak ve hatta özel yaşamını göstermek ister? Sanırım geçen sefer oluşan ekonomik krizi iyi okuyamayan ve yönetemeyen TK yönetimi, buradan başlayan personel politikalarının hatalarının çok ama çok ağır bedelle ödeyeceklerini gördüler fakat hala göremedikleri liyakatlı yönetici olamadıklarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel Bakmak ~ 6 yıl önce
BEn böyle bir projeyi düşünen üst yönetimime minnettarım.bu yoğun uçuşlarda yakında evimiz olması şarttı.İnşallah gerçekleşir ve satın almak için bizlere sıra gelir.El altından torpillilere satılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yatsı zamanı ~ 6 yıl önce
Demiş ki; bize böyle bir şey lazımdı. Evimiz yakinda olmasi guzel vs. Tabi bunu diyen gerizekalinin thy personeli olmakla uzaktan yakindan alakasi yok !!!!
THY TEKNİK ~ 6 yıl önce
THY TEKNİK de dahil mi acaba bu projeye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000