21 Mayıs 2008, Çarşamba 10:14:39

THY PERSONELİ UYUDU

Türk Hava yolları 75. yıl kutlamalarının yoğun temposuna ayak uyduramayan bazı yabancı davetliler dün geceki konser sırasında uyuyakaldı. Ortaya da bu ilginç görüntü çıktı.
  • haber niteliği taşımamaktadır
  • Haberin son cümlesini dikkatli okudunmu mu...oradaki misafirin bir diğer anlamı konuktur..terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya... okuma gözlüğü şart olmuş..!hatırlatırım..
  • airporthabr sizlerden isteğim şu;act airlines yine hızır dediniz foto haber yazıordu zama sadece 1foto vardı bu fotoların bence çoğalması lazım palma
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Whitewhale rumuzlu arkadaş THY'nin sadece Türk personelden ibaret olduğunu, Japon, Afrikalı, Amerikalı, İtalyan, Rus...personeli olduğunu bilmiyor sanırım...Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp!
  • Airport haber olarak aslında airport magazin vari bisey cikartma politikasinda misiniz ya da adimlarini atmak icin simdiden bu tur haber icerigi olmayan kendi urunlerinizi piyasaya mi sunacaksiniz. Yerel personel yaziyor orda ve gordugunuz gibi japonya veya cinden gelmis calisanlar, saat farki var, tabi ki uyuyabilirler. Ama bunda haberin h si bile yok. Biraz daha diger arkadasin dedigi gibi ciddiyet
  • whitewhale sadece yorum yapmak için yorum yaptığın belli oluyor :) bence komik olan airporthaber değil sen olmuşsun valla çok güldüm sana:D hem haberde yzıyor gelenlerin THY'nin yerel personeli olduğu hem de uyuyan kişilerin koltuğuun yanında yazıyor ama sen görememişsin sanırım:) sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :)
  • Attığınız başlıkla koyulan fotografın ne kadar birbirine uyuyor diye birilerinin kontrolünden geçirme ihtiyacı duymuyormusunuz..? bu sizin ciddiyetinizi ortaya koyuyor... hadi sizin iyiniyetsiz tutumunuza yardımcı olayım... burdaki başlığı şöyle atabilirdiniz.. THY KONUKLARINI UYUTTU...! ama siz salt dikkat çeksin diye böyle başlıklar atarsanız KOMİK oluyorsunuz..BİRAZ CİDDİYET LÜTFEN...!

THY’nin 75. yıl kutlamaları olanca hızıyla sürüyor. Dün sabah saat 10.00’da başlayan kutlamalar Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki Macar Radyo Senfoni Orkestrası ve İnce Saz Grubu konseriyle geç saatlerde sona ermişti. Dünyanın çeşitli ülkelerinden davet edilen THY’nin yerel personeli de gün boyu yapılan kutlamalarda yer aldı.

Yoğun kutlama programından dolayı yorgun düşen bazı yerel çalışanlar ise artık dayanacak güçleri kalmadığı için konser boyunca uyumayı tercih etti. Tıpkı bu iki Japon misafirler gibi…

THY

©AirportHaber.com

THY PERSONELİ UYUDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

unleashed ~ 16 yıl önce
haber niteliği taşımamaktadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göz doktoru'na ~ 16 yıl önce
Haberin son cümlesini dikkatli okudunmu mu...oradaki misafirin bir diğer anlamı konuktur..terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya... okuma gözlüğü şart olmuş..!hatırlatırım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palma ~ 16 yıl önce
airporthabr sizlerden isteğim şu;act airlines yine hızır dediniz foto haber yazıordu zama sadece 1foto vardı bu fotoların bence çoğalması lazım palma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 16 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolphine ~ 16 yıl önce
Whitewhale rumuzlu arkadaş THY'nin sadece Türk personelden ibaret olduğunu, Japon, Afrikalı, Amerikalı, İtalyan, Rus...personeli olduğunu bilmiyor sanırım...Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MC Wrt ~ 16 yıl önce
Airport haber olarak aslında airport magazin vari bisey cikartma politikasinda misiniz ya da adimlarini atmak icin simdiden bu tur haber icerigi olmayan kendi urunlerinizi piyasaya mi sunacaksiniz. Yerel personel yaziyor orda ve gordugunuz gibi japonya veya cinden gelmis calisanlar, saat farki var, tabi ki uyuyabilirler. Ama bunda haberin h si bile yok. Biraz daha diger arkadasin dedigi gibi ciddiyet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göz doktoru ~ 16 yıl önce
whitewhale sadece yorum yapmak için yorum yaptığın belli oluyor :) bence komik olan airporthaber değil sen olmuşsun valla çok güldüm sana:D hem haberde yzıyor gelenlerin THY'nin yerel personeli olduğu hem de uyuyan kişilerin koltuğuun yanında yazıyor ama sen görememişsin sanırım:) sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
whitewhale ~ 16 yıl önce
Attığınız başlıkla koyulan fotografın ne kadar birbirine uyuyor diye birilerinin kontrolünden geçirme ihtiyacı duymuyormusunuz..? bu sizin ciddiyetinizi ortaya koyuyor... hadi sizin iyiniyetsiz tutumunuza yardımcı olayım... burdaki başlığı şöyle atabilirdiniz.. THY KONUKLARINI UYUTTU...! ama siz salt dikkat çeksin diye böyle başlıklar atarsanız KOMİK oluyorsunuz..BİRAZ CİDDİYET LÜTFEN...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000