31 Aralık 2010, Cuma 13:26:16

THY PERSONELİ NEDEN SÜRÜLDÜ?

Ankara'dan Mardin'e uçan AKP'li Milletvekili Halit Demir, 24 lira fazla bagaj parası için kavga ettiği THY personelini sürdürdü.
  • evet her zaman öyle idi, bunun bilinmediğini mi sanıyorsunuz, peki siz ücreti bir yana bırakın bu ağırlıkları uçak sistemine nasıl tanıtıyordunuz 100 kg sizden 100 kg yakıt 100 kg bagaj 100 kg ondan 50 kg bundan ..bunun ne anlama geldiğini biliyor olsaydınız yazmazdınız...mutlu seneler..
  • Arkadaşlardan birisi yazmış toplu iş bırakıp eylem yapalım diye.Nerede o cesareti gösterecek THY personeli...İşten çıkarılan 200 küsur personel için ne yapılabildi ki.Kontuarları, harekatı TGS ye kaptırdılar kimsenin sesi çıkmadı.Sürülen arkadaş için yorum yapan TK personeli aynı durumda TGS personeli olsa yerin dibine sokardı.Bırakın bu işleri THY toplama merkezinde(THY Kargo)hepinizin yeri hazır merak etmeyin...
  • VIP'DE ÇALIŞMIŞ BİR PERSONEL OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.1999 YILINDA HİÇ BİR VİP'DEN FAZLA BAGAJ ÜCRETİ ALINMADI ALINAMAZDI DÜŞÜNÜLEMEZDİ.O ZAMAN AKP YOKTU. ARKADAŞLAR ORASI VIP YANI BUYUK ADAMLARIN BAŞINI BELAYA SOKACAK ADAMLARIN GECTIGI YER. ORADA CALISMAYI BILMIYORSAN, BASKALARIN GAZINA GELIYORSAN,SESSIZ KURALLARINI EZBERLEMEDIYSEN O ZAMAN BASKA YERDE CALISACAKSIN. O SALON ORADA VAR OLDUGU SURECE BU ULKEDE HANGI PARTI GELIRSE GELSIN BIR SEY DEGISMEZ.
  • Yolcuya 15-20kg bagaj hakkı verilirken, bu yolcunun vekiline 45kg hak verilmiş. Milletin vekili de 63 kg bagajla gelmiş. Taşınıyor mübarek. Yönergesine göre işlem yapmaya çalışan millete de vekili ileri geri konuşup şikayet etmiş. (Sadece 24 TL için) THY'de personeli o görevden almış. Millete hizmet için mi verildi o vekillik, Mardin!e eşkiya mı seçildi. Bu durumu parti de, THY yönetimi de iki elinin arasına başını alıp bir düşünmeli. Milletin kendisine zulmedenlere pek müsemahası yoktur da. Hele bu zalimlere müsamaha gösteren büyük abilerine. Gelecek sefer ingusların arasında gider inşallah.
  • thy şeflik sütatüsündeki 6 ile cicegl burnunda thy de kısa süredi calık maya başlıyan 6 müdür atamış kars,batman,muş,k maraş,erzincan,mardin
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Tum THY personelinin bu onurlu arkadası için eylem yapıp görev bırakması. Bak bakalım nasıl tıpış tıpış geri getiriyorlar görevine bu kişiyi. Ama nerdeeee bizde o birlik beraberlik anlayışı. Zaten o birlik olsaydı bugün ülkeyi bu kişiler yönetiyor olmazdı değil mi? Yazıklar olsun sana ve seni vekil diye seçen bizlere....!!!
  • Mahkeme kararına göre zimmetine bagaj parasını geçiren kişi, kamu malını zarara uğratmaktan hapis cezası aldı.Obagaj parasını almayan amir de aynı suçu işlemiştir.Bu bir kamu davasıdır.Kimsenin şikayetçi olması gerekli değildir.
  • Bu haber benimle birlikte 7273 kez okunmuş. İlginç olan şimdiye dek bir tek 'gönüllü Avukat' çıkıp ta savunmamış olayı yaratan MİLLETİN VEKİLİNİ. Sanırım onlar da anlamış olmalılar yapılanın yanlış ve dürüst olmadığını, eğer gözleri kör, kulakları sağır ve akıldan yoksun değillerse TABİKİ.
  • ya bu nasıl iştir. 24 lira için görevini yerine getiren insan işinden nasıl surulur. milletvekili olduysan daha akıllı daha sagduyulu daha mantıklı olman gerekmezmi. sormazlarmı sana sen bu ruh haliyle ulke yonetiminde nasıl kararlara onay veriorsun.
Esenboğa Havaalanı VIP bölümü, önceki hafta AKP'li bir vekilin adının karıştığı skandalla çalkalanıyor.
 
İddialara göre; AKP Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, 5 Aralık tarihinde Ankara'dan Mardin'e uçtu. Ankara Esenboga Havaalanı'nda VIP bölümüne geçen Demir, yanındaki bagajı görevlilere verdi. Ancak vekilin fazla bagajı sorun oldu. Çünkü THY kurallarına göre 45 kg tasıma hakkı vardı. Personel, vekilin 10 kg elinde taşımasını geriye kalan 18 kg fazlası için de 24 TL ödemesini istedi. Bu istek AKP'li vekili çıldırtmaya yetti!

VIP personelinin vekile yardımcı olmasına rağmen AKP'li Demir, 'Ne parası kardeşim, siz gidin amiriniz gelsin' diye şikayetçi oldu. Görevlilerle tartışan vekil, ücret ödemeden bagajını uçağa yükletti. Demir, daha sonra THY yetkililerine şikayet ettiği personeli sürdürdü. VIP'de görev yapan personel başka birimlere kaydırıldığı belirtildi.

(Sözcü)


THY PERSONELİ NEDEN SÜRÜLDÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Misafir ~ 13 yıl önce
evet her zaman öyle idi, bunun bilinmediğini mi sanıyorsunuz, peki siz ücreti bir yana bırakın bu ağırlıkları uçak sistemine nasıl tanıtıyordunuz 100 kg sizden 100 kg yakıt 100 kg bagaj 100 kg ondan 50 kg bundan ..bunun ne anlama geldiğini biliyor olsaydınız yazmazdınız...mutlu seneler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlardan birisi yazmış toplu iş bırakıp eylem yapalım diye.Nerede o cesareti gösterecek THY personeli...İşten çıkarılan 200 küsur personel için ne yapılabildi ki.Kontuarları, harekatı TGS ye kaptırdılar kimsenin sesi çıkmadı.Sürülen arkadaş için yorum yapan TK personeli aynı durumda TGS personeli olsa yerin dibine sokardı.Bırakın bu işleri THY toplama merkezinde(THY Kargo)hepinizin yeri hazır merak etmeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
VIP'DE ÇALIŞMIŞ BİR PERSONEL OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.1999 YILINDA HİÇ BİR VİP'DEN FAZLA BAGAJ ÜCRETİ ALINMADI ALINAMAZDI DÜŞÜNÜLEMEZDİ.O ZAMAN AKP YOKTU. ARKADAŞLAR ORASI VIP YANI BUYUK ADAMLARIN BAŞINI BELAYA SOKACAK ADAMLARIN GECTIGI YER. ORADA CALISMAYI BILMIYORSAN, BASKALARIN GAZINA GELIYORSAN,SESSIZ KURALLARINI EZBERLEMEDIYSEN O ZAMAN BASKA YERDE CALISACAKSIN. O SALON ORADA VAR OLDUGU SURECE BU ULKEDE HANGI PARTI GELIRSE GELSIN BIR SEY DEGISMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yolcuya 15-20kg bagaj hakkı verilirken, bu yolcunun vekiline 45kg hak verilmiş. Milletin vekili de 63 kg bagajla gelmiş. Taşınıyor mübarek. Yönergesine göre işlem yapmaya çalışan millete de vekili ileri geri konuşup şikayet etmiş. (Sadece 24 TL için) THY'de personeli o görevden almış. Millete hizmet için mi verildi o vekillik, Mardin!e eşkiya mı seçildi. Bu durumu parti de, THY yönetimi de iki elinin arasına başını alıp bir düşünmeli. Milletin kendisine zulmedenlere pek müsemahası yoktur da. Hele bu zalimlere müsamaha gösteren büyük abilerine. Gelecek sefer ingusların arasında gider inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy şeflik sütatüsündeki 6 ile cicegl burnunda thy de kısa süredi calık maya başlıyan 6 müdür atamış kars,batman,muş,k maraş,erzincan,mardin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tum THY personelinin bu onurlu arkadası için eylem yapıp görev bırakması. Bak bakalım nasıl tıpış tıpış geri getiriyorlar görevine bu kişiyi. Ama nerdeeee bizde o birlik beraberlik anlayışı. Zaten o birlik olsaydı bugün ülkeyi bu kişiler yönetiyor olmazdı değil mi? Yazıklar olsun sana ve seni vekil diye seçen bizlere....!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mahkeme kararına göre zimmetine bagaj parasını geçiren kişi, kamu malını zarara uğratmaktan hapis cezası aldı.Obagaj parasını almayan amir de aynı suçu işlemiştir.Bu bir kamu davasıdır.Kimsenin şikayetçi olması gerekli değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu haber benimle birlikte 7273 kez okunmuş. İlginç olan şimdiye dek bir tek 'gönüllü Avukat' çıkıp ta savunmamış olayı yaratan MİLLETİN VEKİLİNİ. Sanırım onlar da anlamış olmalılar yapılanın yanlış ve dürüst olmadığını, eğer gözleri kör, kulakları sağır ve akıldan yoksun değillerse TABİKİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya bu nasıl iştir. 24 lira için görevini yerine getiren insan işinden nasıl surulur. milletvekili olduysan daha akıllı daha sagduyulu daha mantıklı olman gerekmezmi. sormazlarmı sana sen bu ruh haliyle ulke yonetiminde nasıl kararlara onay veriorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000