09 Mayıs 2008, Cuma 12:26:31

THY personeli fotoğrafçı oldu

Türk Hava Yolları’nın 75. yıl kutlamaları çerçevesinde, çalışanlar arasında düzenlediği fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürlük binasında düzenlenen ödül törenine yöneticiler, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Tamamı THY personeli tarafından çekilen 435 fotoğraf yarışmaya katıldı. Profesyonel sanat fotoğrafçıları tarafından tek tek incelenen 435 fotoğraf arasında Ertuğrul Yalçın’ın Roma’da çektiği fotoğraf birincilik ödülüne layık görüldü. Birinciliği elde eden Yalçın ödülünü, THY İnsan Kaynakları Genel Müdür yardımcısı Orhan İkiz tarafından verildi. İkiz, “THY personelinin sanatsal yönünü ortaya çıkarmayı amaçlayan yarışma, bundan sonr geleneksel hale gelecek” dedi.

Batum’da çektiği yaşlı kadın portresiyle ikinciliği elde eden Eyüp Okumuş ise ödülünü THY Uçuş İşletme Genel Müdür Yardımcısı Köksal Köktuna’nın elinden aldı. Yeni Delhi’de bir sokak berberinin kendini tıraş ettiği anı görüntüleyerek üçüncü olan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın kızı Zeynep Gözde Cerrah ise sınavı olduğu için törene katılamadı. Yarışmaya katılan diğer personele de çeşitli hediyeler verildi.

Ödül alan fotoğrafları görüntülemek için TIKLAYIN

THY Sergi

THY Sergi

THY Sergi

THY Sergi

THY personeli fotoğrafçı oldu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000