22 Şubat 2013, Cuma 19:57:55

THY PERSONEL ARIYOR

Türk Hava Yolları (THY), internet sitesinden yaptığı duyuruda belirli birimlere personel alımı yapacağını duyurdu...
  • thy is ariyorum 3 yilik deneyimim var satış üzerine önlisans tasarım mezunuyum torpil yok malatyada yasyoruz sesimizi duyun ltf ise ıhtycm var ingilizce bilgim var bilet satışı bile calstm 0507 040 6872
  • TK işler zıvanadan çıkalı çok oldu, her birindeki tecrübeli iş bilir personel işten el çektiriliyor, bir tane kalifiye personelin yapacağı işi beş tane iş bilmeze veriyorlar. yöneticiler şefler neyi yönettiklerini bilmiyorlar.
  • torpil cok basvurmayin ankarada dayiniz yoksa .
  • Her kul kendi rizkini yer ben taseron firmada calisiyordum disaridan unv okudum simdi hamdolsun 2binin uzerinde maasim var ev de aldim tokiden kardesimin egitim masraflarinida karsiliyorum rabbime hamdolsun
  • Bunlarin adaleti yok kardesim. Evrak kontrolune pilot olmayan 3 bademliyi koymuslar, ivir zivir eksik diye gozunun icine bakarak yalan soyluyorlar.
  • Boşuna ne THY nede TGS ilanlarına kimse bavurmasın..Alınacaklar zaten belli bunların hepsi FOR MA Lİ TE! milletin gururuyla oynayan bir firmaya dönmüştür THY artık..Görüşmeye çağırır sınavına sokar sonra da ne olumlu ne de olumsuz bir dönüş yapmaya tenezzül etmez..Yazık!
  • Piot adayı arkadaş sizin dosyalarınızdakı referanslar ve Akp'den gelen Tlf. Notlarını ben biliyorum bu kadar yalakalık yapmayın. Bu gerçeği sizde biliyorsunuz,, buna rağmen böyle yorum yazmanız haksızlık yapanları teşvik ediyorsunuz. Şirket yöeticilerin bildiği gibi alınan persöneli nasıl alındığı bilinirken böyle açiklamanız şik olmadı.
  • Benimde bi yakınım THY'ye girdi torpilsiz.sınavı geçti ve girdi. torpilli giren de mutlaka var ama Allah aşkına söyleyin hangi şirkete, kuruma torpilsiz girilebiliyor artık?
  • 4 yıllık makına muhendıslıgı okudum ıs arıyorum thy lutfen sesımı duy.
  • Bu saydıklarınız müslümanlar için iman sahibi insanlar için geçerlidir. Siz de olmayan özellikleri sıralamışsınız kinaye yaparak. Thy de işe girmek için bunlar yerine gençlik kollarına katılmanız yeter.

Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden çeşitli birimlerde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Yapılan duyuruda; Online pazarlama, bilgi teknolojileri, simülatör mühendisleri ve farklı birkaç birimde çalışacak personel arıyor. 

 THY'NİN KARİYER İLANLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN 

THY PERSONEL ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Didem ~ 8 yıl önce
thy is ariyorum 3 yilik deneyimim var satış üzerine önlisans tasarım mezunuyum torpil yok malatyada yasyoruz sesimizi duyun ltf ise ıhtycm var ingilizce bilgim var bilet satışı bile calstm 0507 040 6872

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Old man ~ 9 yıl önce
TK işler zıvanadan çıkalı çok oldu, her birindeki tecrübeli iş bilir personel işten el çektiriliyor, bir tane kalifiye personelin yapacağı işi beş tane iş bilmeze veriyorlar. yöneticiler şefler neyi yönettiklerini bilmiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum yok ~ 9 yıl önce
torpil cok basvurmayin ankarada dayiniz yoksa .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ugur ~ 11 yıl önce
Her kul kendi rizkini yer ben taseron firmada calisiyordum disaridan unv okudum simdi hamdolsun 2binin uzerinde maasim var ev de aldim tokiden kardesimin egitim masraflarinida karsiliyorum rabbime hamdolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan ~ 11 yıl önce
Bunlarin adaleti yok kardesim. Evrak kontrolune pilot olmayan 3 bademliyi koymuslar, ivir zivir eksik diye gozunun icine bakarak yalan soyluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kızgın ~ 11 yıl önce
Boşuna ne THY nede TGS ilanlarına kimse bavurmasın..Alınacaklar zaten belli bunların hepsi FOR MA Lİ TE! milletin gururuyla oynayan bir firmaya dönmüştür THY artık..Görüşmeye çağırır sınavına sokar sonra da ne olumlu ne de olumsuz bir dönüş yapmaya tenezzül etmez..Yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot adayı ~ 11 yıl önce
Piot adayı arkadaş sizin dosyalarınızdakı referanslar ve Akp'den gelen Tlf. Notlarını ben biliyorum bu kadar yalakalık yapmayın. Bu gerçeği sizde biliyorsunuz,, buna rağmen böyle yorum yazmanız haksızlık yapanları teşvik ediyorsunuz. Şirket yöeticilerin bildiği gibi alınan persöneli nasıl alındığı bilinirken böyle açiklamanız şik olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotthy ~ 11 yıl önce
thy ye torpille girilen dönemler elbette olmustur ama su donem alım yaptıgı ıcın pıyasada ki herkesı mulakata cagırdı.. nerden bılıyorsun dıye sorarsan, ben de bu sayede thy ye gırenlerdenım.. torpılsız yanı...
boink boink ~ 11 yıl önce
Benimde bi yakınım THY'ye girdi torpilsiz.sınavı geçti ve girdi. torpilli giren de mutlaka var ama Allah aşkına söyleyin hangi şirkete, kuruma torpilsiz girilebiliyor artık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işsız ~ 11 yıl önce
4 yıllık makına muhendıslıgı okudum ıs arıyorum thy lutfen sesımı duy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işsiz A320 pilotu ~ 11 yıl önce
sırf 2 senelik mezunuyum diye almıyorlar kaldı ki A320/321 tipimde var. Çok ümitlenme bence. BU işin adaleti YOK-YOK-YOK.
Krasnodar'a ~ 11 yıl önce
Bu saydıklarınız müslümanlar için iman sahibi insanlar için geçerlidir. Siz de olmayan özellikleri sıralamışsınız kinaye yaparak. Thy de işe girmek için bunlar yerine gençlik kollarına katılmanız yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000