29 Ağustos 2015, Cumartesi 13:02:48

THY personel alacak

Türk Hava Yolları, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda büro memuru alımı yapacağını açıkladı.
  • Bu THY nin yas kriteri acaba sirkette ki handi ustun zekalinin karari.Tabii ya biz zaten oyle hayat sartlari yuksek refah icinde yasiyoruz ya Turkiye de 30 yasindan sonra calismasan da olur gel yan yat. Devlet bakiyor ya issizlere derdin calismak olsun. Bravo size bu kafayla daha Avrupa birligine gireceksiz bekleyin gidin bakalim arastirin hangi avrupa birligi icinde olan ulkelerin havayollunda is alimlarinda yas sinirlamasi var.
  • İş için
  • 6- Gerisi Istanbuldaki ayni bankanin havalimani subesinde her personelin kendisine actigi hesaba yatar. 7- Bunun sebebi her aybasi bir personel (sirf bunun icin) Istanbula pass biletle ucar ve geri donerken havalimani subesinden herkesin talebine gore istenen miktarlari ceker. 8- Tabi bunun icin pass biletle ucan personele parayi hesaplardan cekebilmesi amaciyla herkes tek seferlik gecici vekaletname verir. 9- Havalimani subesinin secilmesinin nedeni ise fazla dolasmadan ayni bankadan butun paralari cekip Israile getirebilmektir. 10- Paralar kurye personel ile TLV ye gelir ve paylastirilir. Afiyet olsun :-))
  • 10 adimda TLV vergi kacakciligi Valla mafyayi sollayan bu TLV vergi kacakciliginin nasil yapildigini TLV de vergi kaciranlardan biri olarak ilk agizdan ben anlatayim da organize suc nasil islenir bir anlayin. Zor degil 15 senedir yaptik bunu: 1- Ilk olarak iki adet maas bordrosuna ihtiyac var. Biri Turkiyede digeri Israilde 2- Maaslar, yapilmayan fazla mesailer, 3 ayda bir alinan primler ve sisirilmis kira yardimlarinin hepsi Israilde 500 usd gibi bir miktar olarak beyan edilir. 3- Bunun icinde isbirligi yapacak yeminli bir Israil mali musavirlik firmasina ihtiyac vardir. 4- Ancak sorun degil rayic ustu bir anlasma yapilarak Israil mali musavirlik firmasi eninde sonunda bulunur. 5- Toplam maasin 500 usd kismi Israildeki personelin banka hesabina yatar. Bu gostermeliktir. (devami asagida)
  • -yabancı dilim yok ama kaytan bıyığım var, müslüman bıyığından,cemaatinkinden degil -cemaate üyeydim ama şimdi 1 numaralı düşmanımdır,isterseniz cemaat hakkında bilgi taşırım thy'ye. takip gücüm gayet yüksek. dedikodu , gıybet biz müslümanların işi. -pak partiden önemli kişiler tanıyorum( pak parti menemen ilçe gençlik kolları başkanı)referansım sağlam yani -seçimlerde 7 sülaleme oy (pak partiye) attırırım,planlama organizasyon benden sorulur. -askeriğimi 18 bin tl vererek ölmedim pardon ödedim. -sözlü iyi, yazılı iletişim aha da bu yazım. -temsil yeteneğini thy a o. ceo'su yapsın ben başvurumu geri çekeceğim.
  • Lise mezun alıyorlar mi
  • Dil belgesi olmadan olmuyor mu. İngilice konuşuyorum ama belgem yok
  • merhaba beni isim murat istanbul yeşilköy atatürk havanilmanda çalıştır yer hizmetide firma şirketler isim havaş aş)2sene çalıştır sonra çelebi aş.çalıştır 1.5 sene yer hizmeti göver yapıtır uçak yükleme iç hatlar göver yapıtır havaş aş ver çelebi aş. sözleşmeli çalıştı 1 ay oldun iş aranıyorum tel 0534 418 33 21)0544 287 22 65) saygıllarımla murat ürkmez
  • Adli sicil arşiv kaydı nekadar sorun teşkil eder ?
  • Ozellikle o iki bolumdenmi mezun olmak gerekiyor. Isletme yonetimi 2 yillik mezunuz bizde yapabiliyomuyuz acaba

Türk Hava Yolları, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda büro memuru alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve aranan özellikleri sıralayan THY, daha önceki süreçlerde başvuru yapanların başvurularının kabul edilmeyeceği duyuruldu.

İşte THY'nin ilanı:

Genel Kriterler

T.C. vatandaşı olmak,
01.01.1985 ve 01.01.1994 tarihleri arasında doğmuş olmak,
Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
Erkek adaylar için; askerliğini yapmış veya askerlikten muaf olmak.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ön lisans programlarından mezun,
Tercihen
Büro Yönetimi ve Sekreterlik,
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümlerinden mezun,
İyi derecede İngilizce bilmek, (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olmak)

Tercihen tecrübeli,
Microsoft Office programlarına hâkim,
Planlama ve organizasyon yeteneği güçlü,
Şirket içi ve dışı iletişimi sağlayacak, takip gücü yüksek,
Sistemli ve düzenli çalışmayı kendine ilke edinen,
Sözlü-yazılı iletişim ve analiz yeteneği gelişmiş,
Diksiyonu düzgün ve temsil yeteneği yüksek,
Bilgi ve evrak akışını organize edebilecek Büro Memuru adayları arıyoruz.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

Yukarıdaki şartları sağlayan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. İnternet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.
İlan, yeterli sayıda başvuru alınana kadar yayında kalacaktır.
Adayların süreç içerisinde yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. İlan kriterlerini sağlayan adaylar önce yazılı sınava, başarılı olanlar mülakata davet edilecektir. Mülakat aşamasında adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir.
01.01.2015 tarihinden itibaren THY A.O. ilan süreçlerine katılan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

THY personel alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Turkiye ~ 9 yıl önce
Bu THY nin yas kriteri acaba sirkette ki handi ustun zekalinin karari.Tabii ya biz zaten oyle hayat sartlari yuksek refah icinde yasiyoruz ya Turkiye de 30 yasindan sonra calismasan da olur gel yan yat. Devlet bakiyor ya issizlere derdin calismak olsun. Bravo size bu kafayla daha Avrupa birligine gireceksiz bekleyin gidin bakalim arastirin hangi avrupa birligi icinde olan ulkelerin havayollunda is alimlarinda yas sinirlamasi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayram ören ~ 9 yıl önce
İş için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 adimda TLV ~ 9 yıl önce
6- Gerisi Istanbuldaki ayni bankanin havalimani subesinde her personelin kendisine actigi hesaba yatar. 7- Bunun sebebi her aybasi bir personel (sirf bunun icin) Istanbula pass biletle ucar ve geri donerken havalimani subesinden herkesin talebine gore istenen miktarlari ceker. 8- Tabi bunun icin pass biletle ucan personele parayi hesaplardan cekebilmesi amaciyla herkes tek seferlik gecici vekaletname verir. 9- Havalimani subesinin secilmesinin nedeni ise fazla dolasmadan ayni bankadan butun paralari cekip Israile getirebilmektir. 10- Paralar kurye personel ile TLV ye gelir ve paylastirilir. Afiyet olsun :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 adimda TLV ~ 9 yıl önce
10 adimda TLV vergi kacakciligi Valla mafyayi sollayan bu TLV vergi kacakciliginin nasil yapildigini TLV de vergi kaciranlardan biri olarak ilk agizdan ben anlatayim da organize suc nasil islenir bir anlayin. Zor degil 15 senedir yaptik bunu: 1- Ilk olarak iki adet maas bordrosuna ihtiyac var. Biri Turkiyede digeri Israilde 2- Maaslar, yapilmayan fazla mesailer, 3 ayda bir alinan primler ve sisirilmis kira yardimlarinin hepsi Israilde 500 usd gibi bir miktar olarak beyan edilir. 3- Bunun icinde isbirligi yapacak yeminli bir Israil mali musavirlik firmasina ihtiyac vardir. 4- Ancak sorun degil rayic ustu bir anlasma yapilarak Israil mali musavirlik firmasi eninde sonunda bulunur. 5- Toplam maasin 500 usd kismi Israildeki personelin banka hesabina yatar. Bu gostermeliktir. (devami asagida)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teheye ~ 9 yıl önce
-yabancı dilim yok ama kaytan bıyığım var, müslüman bıyığından,cemaatinkinden degil -cemaate üyeydim ama şimdi 1 numaralı düşmanımdır,isterseniz cemaat hakkında bilgi taşırım thy'ye. takip gücüm gayet yüksek. dedikodu , gıybet biz müslümanların işi. -pak partiden önemli kişiler tanıyorum( pak parti menemen ilçe gençlik kolları başkanı)referansım sağlam yani -seçimlerde 7 sülaleme oy (pak partiye) attırırım,planlama organizasyon benden sorulur. -askeriğimi 18 bin tl vererek ölmedim pardon ödedim. -sözlü iyi, yazılı iletişim aha da bu yazım. -temsil yeteneğini thy a o. ceo'su yapsın ben başvurumu geri çekeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan ~ 9 yıl önce
ben de shyo mezunuyum.30 yaşındayım.referansım Allah'tır. ( A'YI BÜYÜK YAZIN )
raşit ~ 9 yıl önce
Lise mezun alıyorlar mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belgesiz ~ 9 yıl önce
Dil belgesi olmadan olmuyor mu. İngilice konuşuyorum ama belgem yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ürkmez ~ 9 yıl önce
merhaba beni isim murat istanbul yeşilköy atatürk havanilmanda çalıştır yer hizmetide firma şirketler isim havaş aş)2sene çalıştır sonra çelebi aş.çalıştır 1.5 sene yer hizmeti göver yapıtır uçak yükleme iç hatlar göver yapıtır havaş aş ver çelebi aş. sözleşmeli çalıştı 1 ay oldun iş aranıyorum tel 0534 418 33 21)0544 287 22 65) saygıllarımla murat ürkmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MURAT ÜRKMEZ ~ 9 yıl önce
KARDEŞ BURADAN DEĞİL RESMİ SİTESİNDEN YADA İNTERNET TE İLAN VERDİĞİ KARİYER SİTELERİNDEN BAŞVURACAKSIN BURAYA NUMARANI YAZARSAN KİMSE ARAMAZ :)
... ~ 9 yıl önce
bir de arıyorlarmış... :) düşünsene airporthaber yorumları onaylamaya yetişemez..
Soru ~ 9 yıl önce
Adli sicil arşiv kaydı nekadar sorun teşkil eder ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evrem ~ 9 yıl önce
Ozellikle o iki bolumdenmi mezun olmak gerekiyor. Isletme yonetimi 2 yillik mezunuz bizde yapabiliyomuyuz acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
"Üniversitelerin ön lisans programlarından mezun, Tercihen Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümlerinden mezun," alım yapılırken o iki bölümdekiler öncelikli tercih edilecekmiş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000