13 Ocak 2013, Pazar 09:38:19

THY PAZAR PAYINI ARTIRDI

Dünyada seçkin hava yolları arasındaki yerini pekiştiren Türk Hava Yolları (THY), Kosova’da pazarındaki payını arttırdı.
  • thy uzman rumuzlu arkadaşım detaylı ve güzel bir cevap olmuş. çok teşekkürler.demek ki ilgili şahsın bu makama gelmesi hiç de tesadüf değilmiş.ey torpil sen nelere kadirsin :))
  • Kosovo'nun nufusu ne bilen var mi?
  • Soru yazan arkadaşım ben yazıyım: 31 Aralık 1977 İstanbul doğumlu Hamdi Topçunun torpiliyle işe girmiş Rize Çayeli’nden 2006 yılında Türk Hava Yollarında çalışmaya başlamış. 2010 yılında Azerbaycan Nahçıvan müdürü olarak atanmış. 2012 mart ayından itibaren Kosova Türk Hava Yolları müdürü olmuştur. İngilizce bilmez. Topçu Hava Yolları nın torpiliyle atanmıştır.
  • ayni hatta beygir bombos ucuyor beki SAW dan yolcu cikmiyor ondandir bilemiyorum ama yakinda pristine hatti kapanirsa sasmayin
  • THY kosova genel müdürünün şirkete giriş tarihi nedir ve aslen nerelidir ? bilenler varsa lütfen bu soruları cevaplasın merak ediyoruz.

THY Kosova Temsilciliği Genel Müdürü Gökhan Hacıibrahimoğlu, 2012 yılının hem THY açısından hem de THY Kosova Müdürlüğü açısından çok başarılı geçtiğini belirtti. 2012 yılını değerlendiren THY Kosova Genel Müdürü Hacıibrahimoğlu, geçen yıl içinde transit yolcu sayısında ciddi bir artışın sağlandığını kaydetti.

Amerika, Uzak Doğu ve İskandinavya bağlantılarıyla yolcuların en fazla uçmayı tercih ettiği hava yolu şirketi olma konumunu sürdürmeyi başardıklarına dikkat çeken Hacıibrahimoğlu, “2011 yılında kış aylarında haftada 7, yaz aylarında haftada 9 uçuş gerçekleşirken, 2012 yılında kış aylarında sefer sayısı haftada 10’a, yaz aylarında da haftada 14’e çıkarıldı. Sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere her gün düzenlenen seferler, transit yolcu sayısında ciddi artış meydana getirdi. Özellikle sabah uçuşları Amerika, Uzak Doğu ve İskandinavya’ya, akşam saatlerinde de ilk sırada Orta Doğu ve Dubai’ye kaliteli bağlantılar sağlamasından dolayı THY Kosova pazarındaki payını ciddi oranda artırdı” diye konuştu.

Türk Hava Yolları Kosova Temsilciliğinin 2013 yılı hedeflerine de değinen Hacıibrahimoğlu, yolcu sayısı ve kapasitenin daha da artırılmasını, ana hedeflerinden biri olarak gösterdi. 2013 yılında her ay bazı özel hatlarda çok özel promosyonlar yapacaklarını kaydeden Hacıibrahimoğlu, “Bu ay içinde Priştine-İstanbul gidiş dönüş tüm vergiler dahil olmak üzere 99 avroya promosyon ücreti çıkarıldı. 10 Ocak-31 Ocak tarihlerinde biletleme yapılması şartı ile 15 Şubat-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde geçerli olacak. Bu ve buna benzer promosyonlarla 2013 yılında daha uygun fiyatlara daha çok yolcu hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gökhan Hacıibrahimoğlu, THY Kosova Temsilciliği olarak, dünyada en çok ülkeye uçan ve ikinci kez “Avrupa’nın En İyi Hava Yolu” seçilen THY’ye layık hizmet vermeyi sürdüreceklerini belirtti.

THY PAZAR PAYINI ARTIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

SORU ~ 11 yıl önce
thy uzman rumuzlu arkadaşım detaylı ve güzel bir cevap olmuş. çok teşekkürler.demek ki ilgili şahsın bu makama gelmesi hiç de tesadüf değilmiş.ey torpil sen nelere kadirsin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kosovo ~ 11 yıl önce
Kosovo'nun nufusu ne bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Soru yazan arkadaşım ben yazıyım: 31 Aralık 1977 İstanbul doğumlu Hamdi Topçunun torpiliyle işe girmiş Rize Çayeli’nden 2006 yılında Türk Hava Yollarında çalışmaya başlamış. 2010 yılında Azerbaycan Nahçıvan müdürü olarak atanmış. 2012 mart ayından itibaren Kosova Türk Hava Yolları müdürü olmuştur. İngilizce bilmez. Topçu Hava Yolları nın torpiliyle atanmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus bombos ~ 11 yıl önce
ayni hatta beygir bombos ucuyor beki SAW dan yolcu cikmiyor ondandir bilemiyorum ama yakinda pristine hatti kapanirsa sasmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SORU ~ 11 yıl önce
THY kosova genel müdürünün şirkete giriş tarihi nedir ve aslen nerelidir ? bilenler varsa lütfen bu soruları cevaplasın merak ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000