25 Ağustos 2015, Salı 08:45:27

THY PATA'ya üye oldu

Türk Hava Yolları (THY), Uzakdoğu ve Pasifik bölgesindeki turizm ve havacılık sektörünün önde gelen uluslararası kuruluşlarından Asya Pasifik Seyahat Birliği'ne (PATA) üye oldu.
  • http://www.airporthaber.com/dhmi-haberleri/shui-ogrencileri-dhmi-kadrolarini-geri-istiyor.html
  • Tgs de müdür değişmiş acaba alım olacak mi
  • temel efendi, ne sana ne hamdi'ye hakkimiz helal degil,allah buyuk,insallah isten atilmalarina sebep oldugunuz binlerce insanin ahlari ikinizin de yakasina yapisacak !

Dünya genelinde en fazla ülkeye uçan ve son 5 yıldır 'Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi' seçilen Türk Hava Yolları (THY), Uzakdoğu ve Pasifik bölgesindeki turizm ve havacılık sektörünün önde gelen uluslararası kuruluşlarından Asya Pasifik Seyahat Birliği'ne (PATA) üye oldu.

Asya Pasifik bölgesi ve ötesinde 87 resmi turizm kuruluşu, 30'dan fazla uluslararası havayolu şirketi, havalimanı, deniz seyahat şirketi ile 61 eğitim kurumundan oluşan üyelerine birçok alanda destek sağlayan PATA, her yıl çeşitli araştırma ve organizasyon gerçekleştiriyor. Merkezi Bangkok'ta bulunan, Pekin, Siydney, Dubai ve Londra'da ofisleri bulunan PATA'nın Stratejik İstihbarat Merkezi tarafından sağlanan istatistiki bilgiler, bilgisayar ve mobil cihazlar üzerinden üyelerine ulaştırılıyor.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, THY'nin PATA üyeliğinin, şirketin Asya- Pasifik pazarında genişlemesine katkı sağlayacağını söyledi. PATA CEO'su Mario Hardy ise Asya ve Avrupa arasında çok güçlü bir köprü görevi gören THY'yi üye olarak görmekten mutluluk duydukları nı belirtti. PATA'nın tahminlerine göre 2019'da Asya-Pasifik bölgesi 672 milyon turist ağırlayacak. (Sabah)

THY PATA'ya üye oldu

Yorumlar

yardım edin ~ 9 yıl önce
http://www.airporthaber.com/dhmi-haberleri/shui-ogrencileri-dhmi-kadrolarini-geri-istiyor.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 9 yıl önce
Tgs de müdür değişmiş acaba alım olacak mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rizeli ~ 9 yıl önce
temel efendi, ne sana ne hamdi'ye hakkimiz helal degil,allah buyuk,insallah isten atilmalarina sebep oldugunuz binlerce insanin ahlari ikinizin de yakasina yapisacak !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000