06 Aralık 2010, Pazartesi 10:07:12

THY ÖZELLEŞİRSE NELER OLUR?

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, Türk Hava Yolları'nın kamu hisselerinin özelleştirilmesine dair başlatılan çalışmaları köşesine taşıdı. Peki, Kıdık THY'nin özelleştirilmesine ilişkin neler dedi? İşte o yazı...
  • Bu Aziz ve Şerefli Milletin idarecileri herşeyden önce Ülkesinin refahını düşünen kişilerdir . tahmin edimiyecek kadar borç batağına batmış olan THY şimdi Dünyanın lider hava yolu olma durumunda böylesine istikrarlı olan bir kurumu özelleştirmek elbette bu hükümetin şanına yaraşmaz .THY nın başarılı yönetim kadrosuna ve tüm personeline Ülkem adına teşekkür ederim.
  • özellestirmek adinda ben birtek birsey anliyorum THY yabancinin elinemi düsecek ??? Kim böyle birsey karar veriyor peki Devlet mi ? neden Thy özellestirilsinki THY kendisine katsin degisik Havayollarini ! TÜRKIYE CUMHURIYETINDE NELER NELER YABANCININ ELINE GITTI SIMDI DE EN BÜYÜK HAVAYOLUMUZ MU YABANCIYA GIDECEK YAZIKLAR OLSUN ! Birdaha görünce Havada Gurbette allaha emanet ol masallah felan demem ! sat sat nereye kadar ???? FERHAT DEMIRCI TC-JGA UCUYORUM.COM üyesi SAYGILAR BERLINDEN !
  • o kadar doğru yazmışsınız ki katılıyorum..
  • arkadaşlar bu haberin çıkış saati 17:06 bir fiyasko olduğu gibi hala yetkililerin konu hakkında yorum yapmamaları bile bir fiyasko arkadaşlar burada zarar eden bir sürü yerli küçük büyük yatırımcı var ve bu insanlar zarar ediyorlar
  • devletin asıl amacı şirket işletmek değil ama, asırlık şirketi alabilecek türk şirket tahmin etmiyorum. kimse alamaz. gene yabancılara gidecek canım şirketimiz.
  • herne olursa olsun bence satılmaması lazım hükümetin politikası begenmiyorum paramı lazım hükümete haketmediginiz üç aylıkları almayın,dünyayı geziyorlar herçıkışları 500 bin tl harcırah alıyorlar dügünlere seyranlara çocukları için iş görüşmelerine giderler devletin imkanlarını kullanırlar kısın bu giderleri yalandan yere ülke ülke şehir şehir dolaşmayın ey türkmilleti uyanın artık karşılarına duralım sattırmayın milli manevi degerleri uyanan baş kaldıran gerçegi görenlere zulum etmeye başladılar birlik zamanı

Türk Hava Yolları'nın kamu hisselerinin özelleştirilmesi için çalışmaların başladığı Özelleştirme İdaresi'nin vermiş olduğu ilanla resmen start aldı. Son sekiz yılda havacılık sektörünün kazandığı  ivme ve buna paralel olarak Türk Hava Yolları'nın dünyanın sayılı havayolu şirketlerinden biri haline gelmesi Özelleştirme İdaresi'ni de harekete geçirmiş gibi görünüyor.

Şöyle bir olgu var. Her şirket değerini bulduğu anda satılıktır. Türk Hava Yolları yaptığı atılımlarla dünya çapında gözde bir şirket oldu. Her ne kadar "alt yapısız büyüyorlar" eleştirisi alsalar bile bilinen gerçek şu ki; Türk Hava Yolları ister açık artırma ile isterse kapalı zarf usulü ile her türlü satılabilecek bir şirket.

Ancak Türk Hava Yolları'nın özelleştirilmesi ne şekilde olacak? En merak edilen soru bu...

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN

THY ÖZELLEŞİRSE NELER OLUR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Aziz ve Şerefli Milletin idarecileri herşeyden önce Ülkesinin refahını düşünen kişilerdir . tahmin edimiyecek kadar borç batağına batmış olan THY şimdi Dünyanın lider hava yolu olma durumunda böylesine istikrarlı olan bir kurumu özelleştirmek elbette bu hükümetin şanına yaraşmaz .THY nın başarılı yönetim kadrosuna ve tüm personeline Ülkem adına teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
özellestirmek adinda ben birtek birsey anliyorum THY yabancinin elinemi düsecek ??? Kim böyle birsey karar veriyor peki Devlet mi ? neden Thy özellestirilsinki THY kendisine katsin degisik Havayollarini ! TÜRKIYE CUMHURIYETINDE NELER NELER YABANCININ ELINE GITTI SIMDI DE EN BÜYÜK HAVAYOLUMUZ MU YABANCIYA GIDECEK YAZIKLAR OLSUN ! Birdaha görünce Havada Gurbette allaha emanet ol masallah felan demem ! sat sat nereye kadar ???? FERHAT DEMIRCI TC-JGA UCUYORUM.COM üyesi SAYGILAR BERLINDEN !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o kadar doğru yazmışsınız ki katılıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar bu haberin çıkış saati 17:06 bir fiyasko olduğu gibi hala yetkililerin konu hakkında yorum yapmamaları bile bir fiyasko arkadaşlar burada zarar eden bir sürü yerli küçük büyük yatırımcı var ve bu insanlar zarar ediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
devletin asıl amacı şirket işletmek değil ama, asırlık şirketi alabilecek türk şirket tahmin etmiyorum. kimse alamaz. gene yabancılara gidecek canım şirketimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herne olursa olsun bence satılmaması lazım hükümetin politikası begenmiyorum paramı lazım hükümete haketmediginiz üç aylıkları almayın,dünyayı geziyorlar herçıkışları 500 bin tl harcırah alıyorlar dügünlere seyranlara çocukları için iş görüşmelerine giderler devletin imkanlarını kullanırlar kısın bu giderleri yalandan yere ülke ülke şehir şehir dolaşmayın ey türkmilleti uyanın artık karşılarına duralım sattırmayın milli manevi degerleri uyanan baş kaldıran gerçegi görenlere zulum etmeye başladılar birlik zamanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000