13 Mayıs 2014, Salı 16:23:45

THY ÖZEL FİYAT BELİRLEDİ

Türk Hava Yolları, vizesiz seyahat edilebilen Adriyatik ülkelerine ait seferlerinde yeni bir kampanya başlatıyor.

Türk Hava Yolları, vizesiz seyahat edilebilen Adriyatik ülkelerine ait seferlerinde yeni bir kampanya başlatıyor. Podgorica (Karadağ)’a gidiş-dönüş her şey dâhil 109 Euro’ya uçuş imkânı sağlıyor.

Türk Hava Yolları, yolcularına, Adriyatik’in en güzel sahillerine sahip Karadağ’da, global ölçekte her tatilcinin en uğrak tatil destinasyonları arasında telaffuz ettiği ve uluslararası birçok turizm yayınının sayfalarında yer alan ünlü tatil beldesi Budva ve dalış sporları, paraşüt, rafting gibi tüm ekstrem sporların yapılabildiği Kotor’dan sonra doğal güzellikleri ile ayrıca dikkat çeken Podgorica‘yı kampanya dâhilindeki indirimli bilet fiyatlarıyla keşfetme olanağı sunuyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 13 Mayıs 2014-31 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapacakları biletleme işlemi ile uçuşlarını 18 Mayıs 2014-30 Haziran 2014 tarih aralığında gerçekleştirebilirler.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vizesiz giriş yapabildikleri Karadağ Podgorica’ya gidiş-dönüş her şey dâhil 109 Euro tutarındaki biletlerin Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olduğu ve bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebileceği ifade edildi.

THY ÖZEL FİYAT BELİRLEDİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000