15 Şubat 2011, Salı 12:34:17

THY: ÖYLE BİR KARARIMIZ YOK

Türk Hava Yolları’nın uçak koltuğu üretimi konusunda Kibar Holding'le el sıkıştığı şeklindeki haberler yalanlandı. THY’den KAP’a gönderilen açıklamada, böyle bir karar alınmadığı bildirildi.
  • Keske yapabilseler, onur duyarim. Tek koltuk cesidinin sertifikasyon süreci min. 3 yil sürer, masraflari bir yana, rekabetci firmalardan her yönden üstün olmasi lazim ki, diger firmalara satilabilsin. Bizdekiler daha ilk asama zorlukta vazgecerler. Cünkü kolay para kazanmaya alismislar, ugrasmazlar. Insallah birileri cesaretlenip yapar.
  • ayrıca olusuz bir cevap almadım mülakata bile cağırmadılar dostum
  • evet lisasımda boeing 737 tipi işli tip eğitimi veren yerden eğitimi aldım özel şirketlerin hepsine başvurdum dedikleri şu.şuan ihtiyacımız yok tailwind ile görüştm kendi pilotumuz bize yetior sky aynısını dedi corendon aynısını dedi başka nereye başvurmalıyım? eğer bilgiğin bişe varsa issizpilot34 mynet.com buraya yolla bende başvurayım
  • onlar kamuyu aydınlatacagına,türk pilotlara nasıl cifte standart yaptıgınızı acıklayın...
  • ebe güzel kardeşim madem 2 toeic 860puanın var ve boeing 737 de istiyorsun buraya kadar herşey güzel peki thy ye iş başvurun varmı varsa niye olumsuz bir cevapmı aldın eger öyle ise bizle ilet bizde bilelim peki diyer özel hava yollarını niye denemiyosun bakın adamlar da cayır cayır pilot arıyor mesela....?
  • bırakın bu işleri ya KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU aydınlatsana bizi neden yüzlerce türk pilot varken yabancı pilot alıyorsunuz neden türk ile yabancı pilot aynı seviyede muamele görmüyor bırakın bu işleri.yakında meclisde yönerge verilecek az kaldı bakalım thy kendini nasıl savunacak 1 üniversite mezunuyum 2 toeic 860 puanım var lisansımda boeing 737iş
THY'nin üretim için tercihini Ali Kibar'ın sahibi olduğu Kibar Holding şirketlerinden Assan Hanil'den yana kullandığı şeklindeki haberlere THY’den yalanlama geldi.

Sabah Gazetesi’nde yer alan haberde, koltukların prototip üretimlerini gerçekleştiren tarafların, yakında seri üretime geçmesinin beklendiği, THY’nin, burada ürettireceği koltukları öncelikle kendi ihtiyacı için kullanmayı planladığı belirtilmişti.

THY’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamada, “ Bazı basılı yayın organlarında Ortaklığımızın uçak koltuğu imalatı için Kibar Holding ile el sıkıştığı yönünde haberler yer almaktadır, ancak söz konusu şirketle ortaklığımızın işbirliği hususunda alınmış Yönetim Kurulu kararımızın bulunmadığı hususunu bilgilerinize sunarız” denildi.
 
THY: ÖYLE BİR KARARIMIZ YOK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Keske yapabilseler, onur duyarim. Tek koltuk cesidinin sertifikasyon süreci min. 3 yil sürer, masraflari bir yana, rekabetci firmalardan her yönden üstün olmasi lazim ki, diger firmalara satilabilsin. Bizdekiler daha ilk asama zorlukta vazgecerler. Cünkü kolay para kazanmaya alismislar, ugrasmazlar. Insallah birileri cesaretlenip yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ayrıca olusuz bir cevap almadım mülakata bile cağırmadılar dostum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet lisasımda boeing 737 tipi işli tip eğitimi veren yerden eğitimi aldım özel şirketlerin hepsine başvurdum dedikleri şu.şuan ihtiyacımız yok tailwind ile görüştm kendi pilotumuz bize yetior sky aynısını dedi corendon aynısını dedi başka nereye başvurmalıyım? eğer bilgiğin bişe varsa issizpilot34 mynet.com buraya yolla bende başvurayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onlar kamuyu aydınlatacagına,türk pilotlara nasıl cifte standart yaptıgınızı acıklayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ebe güzel kardeşim madem 2 toeic 860puanın var ve boeing 737 de istiyorsun buraya kadar herşey güzel peki thy ye iş başvurun varmı varsa niye olumsuz bir cevapmı aldın eger öyle ise bizle ilet bizde bilelim peki diyer özel hava yollarını niye denemiyosun bakın adamlar da cayır cayır pilot arıyor mesela....?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bırakın bu işleri ya KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU aydınlatsana bizi neden yüzlerce türk pilot varken yabancı pilot alıyorsunuz neden türk ile yabancı pilot aynı seviyede muamele görmüyor bırakın bu işleri.yakında meclisde yönerge verilecek az kaldı bakalım thy kendini nasıl savunacak 1 üniversite mezunuyum 2 toeic 860 puanım var lisansımda boeing 737iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000