04 Mart 2014, Salı 10:50:25

THY ORGANİZASYONU MANİFESTOSUNU YAYINLADI

Türk Hava Yolları‘nın uluslararası organizasyonu Social Trippin’in manifestosu ve infografiği yayınlandı!
  • yolcu memnuniyeti güzel de ya çalışan memnuniyeti ne olacak ?????
  • THY portföyündeki elite ve Elite Plus yolcuları arayıp sorsanız daha iyi şeyler çıkardı. Ya bu adamları bir yolculukta upgrade edip yanına otursanız hayatı öğrenirsiniz. Zira kendileri sürekli dünyayı dolaşan insanlardır
  • o kadar kisi oturup konusup bu sonuclari cikarmislar. bravo.

Havacılığın nabzını tutan ve dünyadan konularında önde gelen havacılık yazarlarını, araştırmacıları, hava yolu yöneticilerini ve pazarlama uzmanlarını bir araya getiren Social Trippin etkinliğinin İstanbul ayağı, 17 Ocak ve 19 Ocak arasında gerçekleşti.

Konusu “Havacılığın Geleceği” olan etkinliğin son gününde yapılan workshop çalışmasına 9 ülkeden 42 profesyonel katılırken havacılık dünyasındaki yeni trendler ve gelecekteki uçuş deneyimi hakkında pek çok fikir ve görüş üretildi. Üretilen görüş ve düşünceler kapsamında oluşturulan manifesto ise bu hafta yayınlandı.

Havacılık dünyasındaki son trendlerin ve ses getiren kampanyaların konuşulmasıyla başlayan etkinlik, katılımcıların gruplar halinde belirli yolcu segmentleri hakkında yeni fikirler ve stratejiler geliştirmesiyle devam etti.

Çalışmalar boyunca 14 ana konsept çerçevesinde 47 yeni hizmet fikri ve 7’si mobil olmak üzere 12 tane de platform başlığı üretildi. Bu fikirler ışığında hazırlanan manifestoda en dikkat çeken başlıklar ise hızla güçlenen mobil pazarlama,  değişen yolcu profillerinde algı yönetimi, daha yaygın ve güçlü sadakat programları ve uçuş deneyimini konforlu hale getirmek oldu.

Bu gibi etkinliklere devam edileceğini ve markaya katma değer sağlayacak inovatif fikirleri her zaman destekleyeceğini ileten Türk Hava Yolları İnteraktif Pazarlama Müdürü Neşet Dereli; bu manifestonun onlar için bir kilometre taşı olduğunu da sözlerine ekledi.

Social Trippin etkinlik dizisiyle küresel ve yenilikçi marka imajını güçlendiren Türk Hava Yolları, uluslararası çalışmalarıyla uçak içinde yeni hizmetler geliştirmeyi ve yolcu memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.



THY ORGANİZASYONU MANİFESTOSUNU YAYINLADI

Yorumlar

??? ~ 10 yıl önce
yolcu memnuniyeti güzel de ya çalışan memnuniyeti ne olacak ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elite ~ 10 yıl önce
THY portföyündeki elite ve Elite Plus yolcuları arayıp sorsanız daha iyi şeyler çıkardı. Ya bu adamları bir yolculukta upgrade edip yanına otursanız hayatı öğrenirsiniz. Zira kendileri sürekli dünyayı dolaşan insanlardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonuc ~ 10 yıl önce
o kadar kisi oturup konusup bu sonuclari cikarmislar. bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000