19 Şubat 2012, Pazar 12:34:50

THY ORAYA DA UÇACAK MI?

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshidimba, Anadolu Girişimci İşadamları'nı yaptığı ziyarette, İstanbul'un ardından Adana'nın Kongo ile ticarette Anadolu'nun öncü şehri olabileceğini ifade etti.
  • burdan konusun konusması guzel o yuzden 20 yolcu vardı ucakta budA SANA KAPAK OLSUN..şirketin avukatısınız yaa..
  • Sıradaki destinasyonlar Fildişi'de Abidjan, Nijerya'da Kano ve Abuja, Cezayir'de Oran, Kamerun'da Duala, Zambiya'da Lusaka, Tanzanya'da Zanzibar, Mali'de Bamako, Angola'da Luanda, Gabon'da Librevil, Madagaskar'da Antananarivo, Komor Adaları ve Mısır'da Şarm el Şeyh..
  • Bu bir yatırım kararıdır. Ve her yatırım kararında olduğu gibi riskler içerse de görünen kısa süre içinde en efektif hatlardan biri olacağıdır. Hatırlarım, Kabil'e de uçuş başladığında -Aha zararına bir hat daha, çığlıkları atılmıştı. Şimdi ise uçak yetmiyor. Başlangıçta üç olan frekans şu anda beşe çıktı. Hala da talep var. Kongo da böyle olacak. Potansiyeli olan bir ülke. Bundan faydalanmak lazım. Bence doğru bir hamle...
  • Gaza gelmeyelim :) İnşallah THY buradan kar eder, diğer bütün sözler boş.
  • bu zararın içinde...
  • dans etmek felan arkadasim, ne ictin, burda konusuyoruz, bilgi paylasiyoruz. Herneyse sana iyi yolculuklar Kongo'ya, aman dikkat et oralarda.
  • SN'in uçak tipi de A333.. Daha aydınlanmak isteyen varsa aydınlatırız. Sizler buralarda kavga ederken biz FIH'a gidip geliyorduk beyler !!!
  • Ukalalar... Bruksel'den haftada 39 frekans, Paris'ten de 6 frekans FIH'a uçuş var. SN zaten daily uçuyor. Bu da 30 frekans eder.. Uçuş no.ları (BRU-FIH) SN351, SN353, SN357,SN359.. Bu da size kapak olsun, kiminle dans ettiğinize dikkat edin !!
  • SN ne zamandan beri 39 frekans uçuyor haftada ? Günde 1 ucak yapar 7 sefer haftalik !!
  • cahil derken? 39 frekans mi, arkadasim cahil diye satisiyorsun ama bence sen 'cahilsin' brussels sadece 5 frekans ucuyor, 39 frekans nedemektir cidden :)
Adana'da gerçekleştirilen  Anadolu Girişimci İşadamları Derneği'nin toplantısına katılan Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshidimba,  "Afrika’nın tam ortasındaki Kongo’nun, 2 milyon 200 bin kilometrekarelik yüzölçümü ile Türkiye’nin dört katı büyüklükte bulunduğunu hatırlatan Büyükelçi Tshidimba, şunları söyledi: “67 milyon nüfusumuz var. 4 bin 700 kilometre. Uzunluğundaki dünyanın beşinci akarsuyu Kongo Nehri bize hayat veriyor. Enerjimizi de karşılıyoruz. Ayrıca, ülkemde bakır, kobal, elmas ve altın en çok bilinen madenler arasında. Enerji ve madenden sonra tarımda da yatırıma açık ülkeyiz. Kongo’nun tarım alanlarının tamamı işlenirse bütün Afrika’yı besleyecek kapasitede. Finans ve teknoloji kaynağına ihtiyacımız var. Gelin beraber iki taraflı iş yapalım. Kongo büyük bir ülke gerektiği kadar yolumuz, lojmanımız, tren raylarımız yok. Bu sektörlerde deneyimlisiniz. Buyurun gelin bu işleri birlikte yapalım” diye konuştu.

Tshidimba'nın ardından söz alan AGİD Başkanı Ahmet Coşkun, eğitim ve kültürel işbirliğinin yanı sıra dernek üyesi iki firmanın Kongo’ya ciddi yatırımlar yapma kararı aldığını bildirdi. Coşkun, Türk Hava Yolları’nın (THY) Haziran ayından itibaren Kongo’nun başkenti Kinşasa’ya direk uçuşlara başlayacağını açıkladı. 7-7,5 saatlik bir uçuşla bu ülkeye ulaşabileceğini anlatan Ahmet Coşkun, Kongo ile ticaretin daha da kolaylaşacağını belirtti.

THY ORAYA DA UÇACAK MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 12 yıl önce
burdan konusun konusması guzel o yuzden 20 yolcu vardı ucakta budA SANA KAPAK OLSUN..şirketin avukatısınız yaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sıradaki destinasyonlar Fildişi'de Abidjan, Nijerya'da Kano ve Abuja, Cezayir'de Oran, Kamerun'da Duala, Zambiya'da Lusaka, Tanzanya'da Zanzibar, Mali'de Bamako, Angola'da Luanda, Gabon'da Librevil, Madagaskar'da Antananarivo, Komor Adaları ve Mısır'da Şarm el Şeyh..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu bir yatırım kararıdır. Ve her yatırım kararında olduğu gibi riskler içerse de görünen kısa süre içinde en efektif hatlardan biri olacağıdır. Hatırlarım, Kabil'e de uçuş başladığında -Aha zararına bir hat daha, çığlıkları atılmıştı. Şimdi ise uçak yetmiyor. Başlangıçta üç olan frekans şu anda beşe çıktı. Hala da talep var. Kongo da böyle olacak. Potansiyeli olan bir ülke. Bundan faydalanmak lazım. Bence doğru bir hamle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gaza gelmeyelim :) İnşallah THY buradan kar eder, diğer bütün sözler boş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu zararın içinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dans etmek felan arkadasim, ne ictin, burda konusuyoruz, bilgi paylasiyoruz. Herneyse sana iyi yolculuklar Kongo'ya, aman dikkat et oralarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SN'in uçak tipi de A333.. Daha aydınlanmak isteyen varsa aydınlatırız. Sizler buralarda kavga ederken biz FIH'a gidip geliyorduk beyler !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ukalalar... Bruksel'den haftada 39 frekans, Paris'ten de 6 frekans FIH'a uçuş var. SN zaten daily uçuyor. Bu da 30 frekans eder.. Uçuş no.ları (BRU-FIH) SN351, SN353, SN357,SN359.. Bu da size kapak olsun, kiminle dans ettiğinize dikkat edin !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SN ne zamandan beri 39 frekans uçuyor haftada ? Günde 1 ucak yapar 7 sefer haftalik !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cahil derken? 39 frekans mi, arkadasim cahil diye satisiyorsun ama bence sen 'cahilsin' brussels sadece 5 frekans ucuyor, 39 frekans nedemektir cidden :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000