18 Temmuz 2012, Çarşamba 13:48:56

THY ÖNCELİĞİ BU OKULUN MEZUNLARINA VERECEK

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, yeni kurduğu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ile hem uçak içinde hem de yer hizmetlerinde ön plana çıkan nitelikli eleman ihtiyacına yanıt vermeyi hedefliyor.
  • Sivil havacilik mezunuyum şuan işsizim
  • yaş sınırı var mı ?
  • Adam akılı bi yorum atın bu bölüm okunur mu? okunmaz mı?
  • Bende bu yıl üniversite sınavına girdim beykoz lojistik meslek yüksekokulunun sivil havacilik kabin hizmetleri bölümünü %50 burslu kazandım ama suan yazılanları okuduktan sonra kafam cok karıştı bu özel bı üniversite her zaman iyidir diye düşünüyordum şimdi bu yalan haber mı gerçekten yazılanlar doğru mü yoksa başarılı olmayan ogrencilerin yaptigi bisey mı anlayamadım . .?
  • Daha dün kurulmuş okulun öğrencilerine mi THY kendisini emanet edecek. Ya yalan haber ya da herkes kendini kaybetti. Anadolu Üniversitesi'in verdiği eğitime bir yaklaşmaya çalışsınlar sonra THY ile anlaşma yapıp personel alsınlar...
  • Arkadaşlar kesinlikle inanmayın bu okulun vadettikleri sözlerine hepsi yalan hepsi okulun ismini duyurmaya yönelik yapılan çalışmalar eğer düşünüyorsunuz zaman kaybı gidin adam gibi bir okul seçin yazık yani okadar paranıza vaktinize.... Onur belgesiyle mezun oldum fakat hani vadettikleri iş... yok yani hiç tavsiye etmem...
  • Ben de bir Beykoz lojistik MYO mezunuyum. Bana öğrettikleri en iyi şey pazarlamadır şu anda da kendilerinin yaptıkları gibi. İnsan kandırmada üstlerine yoktur ama bu da bir meziyet tabiki :) Her sene öğrencilere iş vaadi vererek üniversitelerine kayıt olmaya teşvik ediyorlar ama yerleştirdikleri öğrenci oranı %1 bile değildir bunu belirteyim. Okulun sponsoru gibi lanse edilen MARS LOJİSTİK'te kaç tane BLMYO çalışanı vardır onu bir sorun görüşmeye giderseniz. 3 senede mezun ettikleri öğrenci sayısını da öğrenin gerçekler bir tokat gibi yüzünüze vuracaktır. Saygılar.
  • beykoz lojistik sivil havacılık ögrencileri !! ister dikkate alın ister almayın benimki nacizane bir tavsiyedir.bu anlaşmaymış öncelikmiş bilmem neymiş sakın ola kanmayın yazık olur geçirdiğiniz zamana, gidin adam gibi başka bi bölüm okuyun, en azından türkiyede aldgınız diplomanın geçerliliği olabilcek bir bölüm okuyun. sivil havacılık bölümünü okusan ne olcak ? kim seni kendi eğitimine sokmadan okul diplomanla kabın memuru yapacak ? yada havacılık sektöründe o 2 yıllık diplomanın anlamı ne olur sence bukadar 4 yıllık yüksek lisanslı 2 dil bilen adamlar varken ? otur sen düşün .. inanmayın kanmayın , masum hayallerinize yerleştirmeyin o sözleri, bizden tavsiye.. nedemek istedigimi bunu yaşayanlar çok iyi anlar.. hayırlısı olsun herşeyin..
  • KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK OKULU ÜVEY EVLAT ZATEN AMAN THY İŞLETMELERİ ALMA İŞE!
  • İstanbul Üniversitesi sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümü öğrencilerine verdiğiniz sözü unuttunuz mu? Mübarek günlerde ramazanda size kendi ceplerinden ödedikleri yemeğe gelip başarılı öğrencilere öncelik verilecek sizler ilksiniz sizlerin yeri başka demediniz mi? Mezun olduğunuz zaman sizleri değerlendireceğiz demediniz mi? Bu öğrenciler sizin florya eğitim binanızda eğitim aldı orada part time çalıştı yazık değil mi 8 aydır işsiz sizden haber bekliyorlar. Ayıp değil mi bu kadar insanın umutları ile oynamak 2 senelerini yok saymak sizin gibi inançlı olan birine hiç yakışmadı bu tavır umarız bu insanların kul hakkı sizde kalmadan bu işe bir çare bulursunuz.

Havacılık sektörü hızla büyüyor. Yeni hava yolu şirketlerinin kurulması ve var olanların filolarını büyütmesi, sektörde yetişmiş eleman ihtiyacını her zamankinden daha çok ön plana çıkarıyor. Alanında eğitim almış kabin memurları ve yer hizmetleri çalışanları da söz konusu ihtiyacın içinde çok önemli bir yer tutuyor. Önümüzdeki yıllarda sektördeki nitelikli eleman ihtiyacının ikiye katlanacağı ifade ediliyor.

Sektöre Odaklı Yeni Bir Program Daha
Sektöre odaklı programlar açarak, lojistik sektörünün her alanında ihtiyaç duyulan nitelikli çalışanları yetiştirmeyi hedefleyen Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ile eğitim yelpazesini daha da genişletiyor. Dışarıdan bakıldığında kolaymış gibi görünen kabin memurluğu ve yer hizmetleri süreçleri, ciddi bir eğitim gerektirmektedir. Kabin memurunun uçakta bulunmasının asıl amacı, uçuş görevi esnasında yolcunun güvenliğini sağlayarak; uçuş emniyetini kontrol altında tutmak, uçuşlardaki gerginliği azaltmak ve yolcuya güven vermektir. Havayollarının sunduğu hizmetin önemli bir parçası olan yer hizmetleri kısmında ise, havaalanına girildiği andan ve havaalanından çıkış anına kadar tüm yolculuk sürecinin memnuniyetle ve sorunsuz geçmesi hedeflenmektedir.

Hedef,  Nitelikli Çalışanlar Yetiştirmek
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, sivil havacılık sektörüyle ilgili ulusal ve uluslararası kurallara ve mevzuata hakim, uçağın ve uçakta var olan teknik ekipman ve donanımın özelliklerini bilen, acil durum operasyonlarında eğitimli, iletişimi kuvvetli, problem çözme becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, havaalanı ve havayolu yolculuğu prosedürlerini bilen, yabancı dili kuvvetli ve gerekli bilişim teknolojilerine hakim, nitelikli havayolu şirketi elemanlarını yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetlerinde Bir İlk: İngilizce Eğitim
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı hem Türkçe hem de İngilizce olarak açıldı. Diğer okullarda olmayan İngilizce program, İngilizce eğitim almak isteyen öğrenciler için önemli bir fırsat sunuyor. Türkçe programa kaydolacak öğrencilerin ders programında da, öğrencilere yabancı dilde yeterlilik kazandırmayı hedefleyen oranda İngilizce ders saati yer alıyor.

Sektörle Uyumlu Ders Programı
Eğitim verdiği tüm programlarda sektörün ihtiyacına yönelik içerikler hazırlayan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı’nda da yine aynı yolu izledi. Programın ders içerikleri, havayolu şirketlerinin işe alım süreçlerinde ve düzenli personel eğitimlerinde verdiği eğitim içeriklerine paralel olarak hazırlandı.

Türk Hava Yolları ile yapılan protokol anlaşması, THY’nin işe alım süreçlerini başarıyla geçen adaylar arasındaki okulumuz mezunlarına öncelik fırsatı yaratmaktadır.
YGS-5 puan türünden ilk öğrencilerini bu kayıt dönemi alacak olan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu,  programın İngilizce kontenjanı için 50, Türkçe kontenjanı için de 80 öğrenci alınacağını açıkladı.

THY ÖNCELİĞİ BU OKULUN MEZUNLARINA VERECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

za ~ 7 yıl önce
Sivil havacilik mezunuyum şuan işsizim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okan yılmaz ~ 8 yıl önce
yaş sınırı var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frth ~ 11 yıl önce
Adam akılı bi yorum atın bu bölüm okunur mu? okunmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aysegul ~ 12 yıl önce
Bende bu yıl üniversite sınavına girdim beykoz lojistik meslek yüksekokulunun sivil havacilik kabin hizmetleri bölümünü %50 burslu kazandım ama suan yazılanları okuduktan sonra kafam cok karıştı bu özel bı üniversite her zaman iyidir diye düşünüyordum şimdi bu yalan haber mı gerçekten yazılanlar doğru mü yoksa başarılı olmayan ogrencilerin yaptigi bisey mı anlayamadım . .?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptanpilot ~ 12 yıl önce
Daha dün kurulmuş okulun öğrencilerine mi THY kendisini emanet edecek. Ya yalan haber ya da herkes kendini kaybetti. Anadolu Üniversitesi'in verdiği eğitime bir yaklaşmaya çalışsınlar sonra THY ile anlaşma yapıp personel alsınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BLMYO MEZUNLARINDAN ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar kesinlikle inanmayın bu okulun vadettikleri sözlerine hepsi yalan hepsi okulun ismini duyurmaya yönelik yapılan çalışmalar eğer düşünüyorsunuz zaman kaybı gidin adam gibi bir okul seçin yazık yani okadar paranıza vaktinize.... Onur belgesiyle mezun oldum fakat hani vadettikleri iş... yok yani hiç tavsiye etmem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BLMYO Mezunu ~ 12 yıl önce
Ben de bir Beykoz lojistik MYO mezunuyum. Bana öğrettikleri en iyi şey pazarlamadır şu anda da kendilerinin yaptıkları gibi. İnsan kandırmada üstlerine yoktur ama bu da bir meziyet tabiki :) Her sene öğrencilere iş vaadi vererek üniversitelerine kayıt olmaya teşvik ediyorlar ama yerleştirdikleri öğrenci oranı %1 bile değildir bunu belirteyim. Okulun sponsoru gibi lanse edilen MARS LOJİSTİK'te kaç tane BLMYO çalışanı vardır onu bir sorun görüşmeye giderseniz. 3 senede mezun ettikleri öğrenci sayısını da öğrenin gerçekler bir tokat gibi yüzünüze vuracaktır. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tavsiye ~ 12 yıl önce
beykoz lojistik sivil havacılık ögrencileri !! ister dikkate alın ister almayın benimki nacizane bir tavsiyedir.bu anlaşmaymış öncelikmiş bilmem neymiş sakın ola kanmayın yazık olur geçirdiğiniz zamana, gidin adam gibi başka bi bölüm okuyun, en azından türkiyede aldgınız diplomanın geçerliliği olabilcek bir bölüm okuyun. sivil havacılık bölümünü okusan ne olcak ? kim seni kendi eğitimine sokmadan okul diplomanla kabın memuru yapacak ? yada havacılık sektöründe o 2 yıllık diplomanın anlamı ne olur sence bukadar 4 yıllık yüksek lisanslı 2 dil bilen adamlar varken ? otur sen düşün .. inanmayın kanmayın , masum hayallerinize yerleştirmeyin o sözleri, bizden tavsiye.. nedemek istedigimi bunu yaşayanlar çok iyi anlar.. hayırlısı olsun herşeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOCAELİ ~ 12 yıl önce
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK OKULU ÜVEY EVLAT ZATEN AMAN THY İŞLETMELERİ ALMA İŞE!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Temel bey ~ 12 yıl önce
İstanbul Üniversitesi sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümü öğrencilerine verdiğiniz sözü unuttunuz mu? Mübarek günlerde ramazanda size kendi ceplerinden ödedikleri yemeğe gelip başarılı öğrencilere öncelik verilecek sizler ilksiniz sizlerin yeri başka demediniz mi? Mezun olduğunuz zaman sizleri değerlendireceğiz demediniz mi? Bu öğrenciler sizin florya eğitim binanızda eğitim aldı orada part time çalıştı yazık değil mi 8 aydır işsiz sizden haber bekliyorlar. Ayıp değil mi bu kadar insanın umutları ile oynamak 2 senelerini yok saymak sizin gibi inançlı olan birine hiç yakışmadı bu tavır umarız bu insanların kul hakkı sizde kalmadan bu işe bir çare bulursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000