08 Haziran 2011, Çarşamba 09:32:40

THY OLAYA EL KOYDU

Türk Hava Yolları'nda istihdam edilmek üzere personel aradıklarını belirten sahte iş ilanlarına, Türk Hava Yolları engeli...
  • Ayşegül hanım ; [email protected], [email protected], [email protected] mail adreslerinden editörlerimizle irtibata geçerseniz konuyla ilgili yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılar...
  • arkadaşlar benim başıma çok kötü birşey geldi bu konu ile ilgili olarak ,şikayette bulunmak istiyorum,çok kötü bir durum yaşadım ,anlatamam ama size ,intihara kalkıştım hala da düşünüyorum,başıma gelen olayı size anlatamam ,ama kime şikayet edebilirim yardımcı olun lütfen,yoksa allahın vediği canı kendim vermek zorunda kalcağım
  • ifadeyi anlayamadım , viskici kim oluyor acaba ?
  • bu olayda herhalde olsa olsa viskici takımının işidir millet kanacak parayı yatıracak verecek sonra alan da tüyecek sonra da başlayacak viskiciler thy mağdur etti şöyle etti böyle etti halbuki thy nin uzaktan yakında alakası yok. Insanlar cahil olurlarsa her şey olur kanma aldanma sor soruştur. Thy ütün iş ilanlarını kendi resmi web adresinden duyuruyor, kamuoyuna işde o kadar.. viskiciler den kanan olur belki ayık gezmiyorlar genelde oltaya düşen olur..
  • evet ya buldum ilanı http://www.vitrin.gen.tr/ilan/ankara-is-ilani-76532.html inşallah müracaat da yoktur.
İnternette ücretsiz seri ilan sitesine ilan veren uyanıklar, Türk Hava Yolları’nda istihdam edilmek üzere kabin memuru ve dispatch (uçuş harekat uzmanı) aradıklarını önü sürerek başvuru sahiplerinden 1.800 TL istedi. THY, site yönetimine anında müdahale ederek başvuru sahiplerinin mağduriyetini önledi.

Vitrin.gen.tr adlı bir seri ilan sayfasındaki iş ilanında, Türk Hava Yolları’nda istihdam edilmek üzere kabin memuru ve uçuş harekat memuru alınacağı duyuruldu.
Amatörce hazırlandığı belli olan ilanda, istihdam edilecek personel kısmına ‘uçak koordinatörü hostes’ ifadelerinin yazılması ise dikkat çekti.

Adayların başvurularını ise [email protected] adlı mail yoluyla yapmaları istendi. 4 Haziran tarihinde yayınlanmaya başlanan ilanda, başvuru sahiplerinden 1.800 TL alınacağı da belirtildi.

İlanın yayına girmesinden hemen sonra Türk Hava Yolları, harekete geçti. Umut tacirlerinin oyununu bozmak isteyen Türk Hava Yolları, sözkonusu internet portalı ile irtibata geçti ve ilanın kendileri ile ilgisinin bulunmadığını kaydetti.

THY’den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Ortaklığımızın tüm iş başvuruları yalnızca www.thy.com.tr adresinden alınmakta olup, bunun dışında herhangi bir web sitesinden yayınlanan, duyurusu yapılan, link verilen vb. ilanlar gerçeği yansıtmamaktadır.” denildi.
THY OLAYA EL KOYDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ayşegül hanım ; [email protected], [email protected], [email protected] mail adreslerinden editörlerimizle irtibata geçerseniz konuyla ilgili yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar benim başıma çok kötü birşey geldi bu konu ile ilgili olarak ,şikayette bulunmak istiyorum,çok kötü bir durum yaşadım ,anlatamam ama size ,intihara kalkıştım hala da düşünüyorum,başıma gelen olayı size anlatamam ,ama kime şikayet edebilirim yardımcı olun lütfen,yoksa allahın vediği canı kendim vermek zorunda kalcağım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ifadeyi anlayamadım , viskici kim oluyor acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu olayda herhalde olsa olsa viskici takımının işidir millet kanacak parayı yatıracak verecek sonra alan da tüyecek sonra da başlayacak viskiciler thy mağdur etti şöyle etti böyle etti halbuki thy nin uzaktan yakında alakası yok. Insanlar cahil olurlarsa her şey olur kanma aldanma sor soruştur. Thy ütün iş ilanlarını kendi resmi web adresinden duyuruyor, kamuoyuna işde o kadar.. viskiciler den kanan olur belki ayık gezmiyorlar genelde oltaya düşen olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet ya buldum ilanı http://www.vitrin.gen.tr/ilan/ankara-is-ilani-76532.html inşallah müracaat da yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000