26 Eylül 2014, Cuma 14:42:37

THY OKYANUS ÖTESİNE SPONSOR OLDU

Sporun daimi destekçisi Türk Hava Yolları, bu alandaki sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Türk Hava Yolları Japon Profesyonel Basketbol Ligi’nin İsim Sponsoru Oldu.
  • Japon spor basini iki gundur bu olayi konusuyor. Thy bu ise 1 verdi 10 alir. Elestiren arkadaslar, thy nin sattigi her bir bilet ulkemiz icin bir ihracat kalemidir. Sizce onca yeni acilan hat nasil doluyor?
  • tgs nın sonu ne olacak bilgi paylaşımı bekliyoruz...
  • Bi kendi vatandaslariniza sponsor olamadiniz yaziklar olsun be. Habom actiniz havacılığın. Bitirmeniz yetmedi. Milleti meslekten. Soguuttunuz be .habomcu pilot hostes yok tabi onlar icin sikinti yok
  • Ben her gün bu siteye giriyorum, her haberi okuyorum ama hepsine yorum yapmıyorum. Böyle bir zorunluluk yok, yazmış olmak için yazıp kendimizi rezil ediyoruz. Pazarlama ile hiç ilgisi olmayan insanlar konuşup duruyor. İşbilir bir arkadaş söylemiş işte. Yılda kaç milyon Japon, Dubai aktarmalı batıya gidiyorsa, bu reklamlar o pastadan pay almak içindir. Bu kadar basit. Japonya basketbol ligi bize çok uzak olabilir ama önemli olan bize değil Japonlara yakın olması. Global bir firmadan bahsediyoruz. THY, Wozniacki'ye de sponsor oldu. Türkiye'de tanınan tek tenisçi Hülya Avşar ama. Burada tenis 1. spor mu değil. Neden olaylara sadece Türk kafası ile bakıyoruz NOT: Japonya'ya giderken hangi okyanus geçiliyor demiş bir sivriakıllı arkadaş. Kıtalararası uçuşlara okyanus ötesi deniyor, transocean da denebilir isterseniz.
  • Yazmak için yazmayın kardeşim. Adam reklamını yapmak istiyor, hayır yapmıyor. Reklamın da en iyisş spor ile yapılır. Entel olmaya çalışmayalım. Bilim konusunda desteklemek devletlerin görevidir. Devletler desteklemelidir.
  • futbol, basketbol, voleybol, sizin başka sponsor olabileceğiniz bir başka alan yokmu.. anlamıyor musunuz o işlerden... bilime sponsor olun, mesela cern projesine, ya da başka bir şeye.. takmışlar... spor, gidin kardeşim başkalarına boncuk dağıtmaya devam edin, birileri de küpünü doldursun.
  • Ne basketbolu. Japonlar basebal ve futbol ile ilgilenir.
  • Bugüne kadar ortak tarihimiz yok diye bundan sonrada olmasın manasına mı gelir?
  • Japonyayla aramızda hangi okyanus var acaba? Thy oraya atlas üzerinden uçarak mı gidiyor?
  • Nagoya'ya ucus bekliyoruz

Bugün dünyanın 108 ülkesinde 260 destinasyon ile dünyanın en çok uluslararası noktasına uçan ve Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre Avrupa’nın 4 yıl üst üste en iyisi seçilmiş Türk Hava Yolları Japon profesyonel basketbol ligi BJ LEAGUE (Basketball Japan League)’ in isim sponsoru oldu.

Türk Hava Yolları; uçuş ağında önemli bir yere sahip olan ve aynı zamanda ortak tarihi değerlere sahip bulunduğu Japonya pazarında, Japon milleti ile ortak bir paydada buluşmak ve dünyanın değişik noktalarında, değişik spor dallarına verdiği desteği sürdürmek amacıyla gerçekleştirdiği sponsorluk kapsamında ülkede oynanacak tüm maçlarda görünürlük hakkına sahip olacak. Söz konusu isim sponsorluğu, Japon Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği diğer liglerin de (All-Star Game, Playoffs ve Finals ) isim sponsorluğunu içermekte.

Ligin 10. ve 11. sezonu olan 2014-2016 sezonu boyunca 2 yıl süre ile gerçekleştirilecek iş birliğinin ilk adımı dün Japonya’nın başkenti Tokyo’da gerçekleştirilen imza töreni ile atıldı. İki taraftan da üst düzey yetkililerin konuşmalarına sahne olan törende ayrıca - ile - Japon basketbolculara uçak maketi takdim edildi.

Türk Hava Yolları, Japonya’daki iki önemli futbol takımı; Omiya Ardija ve Cerezo Osaka’ya sağladığı desteğin ardından sponsorluk ağına ülkedeki farklı bir spor dalına da dâhil ederek basketbol alanında önemli bir adım daha atmış oldu. Avrupa basketbolundan sonra Japon basketbolunu da destekleyerek Japon basketbolunun dünyaya açılmasına katkıda bulunmakla birlikte BJ Ligi’nin ilk “isim sponsoru” unvanını da sahip oldu.

İlk müsabakası 4 Ekim 2014’te gerçekleşecek ligde bulunan 22 takımın formalarında Turkish Airlines logosu yer alacak ve böylelikle toplamda 572 müsabakada marka görünürlüğü sağlanmış olacak.

Türk Hava Yolları, isim sponsorluğunu sürdürdüğü Euroleague ile  Japon Basketbolu arasında köprü işlevi görerek Japon basketbolunu daha da ileriye götürmeyi hedefliyor. İlerleyen dönemlerde iki ligin takımları arasında, dünya genelinde büyük ilgi yaratacak çeşitli projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor.

Bu iş birliği ile Japon medyası ve sahalardaki Türk Hava Yolları görünürlüğü sayesinde Japonya pazarındaki Türk Hava Yolları marka bilinirliğinin önemli ölçüde gelişeceği öngörülüyor.

THY OKYANUS ÖTESİNE SPONSOR OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Japon spor basini iki gundur bu olayi konusuyor. Thy bu ise 1 verdi 10 alir. Elestiren arkadaslar, thy nin sattigi her bir bilet ulkemiz icin bir ihracat kalemidir. Sizce onca yeni acilan hat nasil doluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şiko 3 ~ 10 yıl önce
tgs nın sonu ne olacak bilgi paylaşımı bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom ~ 10 yıl önce
Bi kendi vatandaslariniza sponsor olamadiniz yaziklar olsun be. Habom actiniz havacılığın. Bitirmeniz yetmedi. Milleti meslekten. Soguuttunuz be .habomcu pilot hostes yok tabi onlar icin sikinti yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunus ~ 10 yıl önce
Ben her gün bu siteye giriyorum, her haberi okuyorum ama hepsine yorum yapmıyorum. Böyle bir zorunluluk yok, yazmış olmak için yazıp kendimizi rezil ediyoruz. Pazarlama ile hiç ilgisi olmayan insanlar konuşup duruyor. İşbilir bir arkadaş söylemiş işte. Yılda kaç milyon Japon, Dubai aktarmalı batıya gidiyorsa, bu reklamlar o pastadan pay almak içindir. Bu kadar basit. Japonya basketbol ligi bize çok uzak olabilir ama önemli olan bize değil Japonlara yakın olması. Global bir firmadan bahsediyoruz. THY, Wozniacki'ye de sponsor oldu. Türkiye'de tanınan tek tenisçi Hülya Avşar ama. Burada tenis 1. spor mu değil. Neden olaylara sadece Türk kafası ile bakıyoruz NOT: Japonya'ya giderken hangi okyanus geçiliyor demiş bir sivriakıllı arkadaş. Kıtalararası uçuşlara okyanus ötesi deniyor, transocean da denebilir isterseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
23.12de yazana ~ 10 yıl önce
Yazmak için yazmayın kardeşim. Adam reklamını yapmak istiyor, hayır yapmıyor. Reklamın da en iyisş spor ile yapılır. Entel olmaya çalışmayalım. Bilim konusunda desteklemek devletlerin görevidir. Devletler desteklemelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o işte. ~ 10 yıl önce
futbol, basketbol, voleybol, sizin başka sponsor olabileceğiniz bir başka alan yokmu.. anlamıyor musunuz o işlerden... bilime sponsor olun, mesela cern projesine, ya da başka bir şeye.. takmışlar... spor, gidin kardeşim başkalarına boncuk dağıtmaya devam edin, birileri de küpünü doldursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Ne basketbolu. Japonlar basebal ve futbol ile ilgilenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ortak tarih ~ 10 yıl önce
Bugüne kadar ortak tarihimiz yok diye bundan sonrada olmasın manasına mı gelir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okyanus ötesi? ~ 10 yıl önce
Japonyayla aramızda hangi okyanus var acaba? Thy oraya atlas üzerinden uçarak mı gidiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nagoya'ya ucus bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000