28 Temmuz 2012, Cumartesi 12:50:54

THY OFİSİNE BÖYLE SALDIRDILAR...

THY'nin Viyana'daki bürosunu basan terör örgütü yandaşlarının neler yaptıkları da ortaya çıktı...
  • Turkiye de universite bitirip yurtdisi masteri i ayagiyla devleti 200 bin TL civarinda dolandiran sonra da acemi ve genc mudur ayaklariyla amirine camur atan memleketini satan icimizdeki bolucu-PKK li sen degil misin ltf acikla... bu arada her halti ye sonra da turkiye de siyasi tanidiklarin ve cemaat den abiler le bi yerlere gelmeye calisanlardan biri de sen misin yoksa? serzenisin cok da tanidik geldi bilesin!!
  • sevgili müdür rumuzlu arkadaş olayı bilmeden ne kadar da güzel sallamışsın oraya polisi çağıran müdürün kendisiydi ve polis hiçbir şey yapmayıp' eylem yapmakta özgürler' deyip izlemeye başladı, eylem yapmakta özgür olabilirler lakin benim ofisimin içinde değil, bu haneye tecavüzdür, bu benim hakkıma tecavüzdür, bayrağımın asılı olduğu ofisime saldırı ülkeme saldırı demektir. müdüre helal olsun, adam olan herkes aynı şeyi yapardı, anlamsız ve gereksiz eleştiri değil....!
  • Thy ofisine , her sey bittikten sonra, polisler olayı kapattıktan sonra gelip , polislere biber gazi sıkan müdür nasil müdürdür? Bu nasil kriz yonetimidir?? Birisi nerdeyse Kahraman müdür demiş , ben ancak tecrubesiz müdür derim..
  • herkes Avrupalilarin Türk düsmani oldugunu bile bile yabanci mallarina ve böylece bu ülkelerin bütcelerine ve bu yollada PKK nin kasasina (derneklere maddi destek saglaniyor, ve PKK dernekleri bu sayede müthis maddi destek aliyor!) bilhassa destek verdiginin farkinda degil. uyanmanin zamani geldi ve geciyor artik ey ahali.
  • Avusturya polisi derslerini vermiyorsa ne demeli? Ne fayda yurdum insani viyana gezilerini hücüm eder bu ülke mallarina acayip ragbet gösterir halde. Yaziklar olsun...
  • Bunlar neyin kafasını yaşıyor yıllardır... :) Kim ne içiridyse ne gaza gelmişler çapulcular...
  • Suriyedeki insan hakları ihlalleri yenimi başladıbu işi sadece Amerika İsrail istedi diye yapıyor ben laikciysem sizde fanatik akp lisiniz ama her ikimizde bence oturup aklı selim düşünmeliyiz takım tutar gibi parti tutulmaz önemli olan hepimiz bu topraklarda yaşayan insanların huzuru ve mutluluğu sonuçda politikacılar bize hizmet vermek için bizim oylarımızla oraya geliyorlarson yapılan istatistiklere göre 10 sene önce her 20 kürtten biri özerkli isterken bu oran bugün 5 de birine düşmüş bu nedemektir her 5 Kürt vatandaşdan biri Tcde yaşamak istemiyor ve bağımsız bir devlet kurmak istiyor Suriyeyle uğraşırken Abd nin maşası olacağımıza kendi içimizdeki belkide bir iç savaşın farkındamıyız siz Türkiyenin yanlış kararların peşinde koştuğunu görmyormusunuz !
  • Klasik viyana polisi bu tip olaylara kilini kipirdatmiyor konsolosluk desen bir is yaptiklari yok bu olaylar konsolosluk onundede oluyor kimsenin bise yaptigi yok
  • Suriyedeki olaylari tayyip mi baslatti? Ne sacma bir yorum bu. Orda hergun siviller oldurlurken esada aferim devam et mi diyecekti. Off bitmek bilmeyen laikci hezeyanlari.
  • YURTDIŞINDAKİ TÜRK KONSOLOSLUKLARININ DAHA AKTİF HALE GELMESİ GEREKLİ , İHTİYAÇ HALİNDE TÜRK VATANDAŞLARI OLARAK KONSOLOSLUKLARIMIZA ULAŞAMIYORUZ , KAPILARINA GİTTİĞİMİZ ZAMAN İSE İLGİLENEN BİR TANE YETKİLİ BULUNMUYOR....KAPI DUVAR DIŞARIDAN DERDİMİZİ ANLATMAK İÇİN YALVARIYORUZ...TÜM KONSOLOSLUKLARIMIZIN7/24 TELEFONLARI OLMALI...ACİL DURUMDA ARANINCA GELİP SİZLE İLGİLENMELİ BİR YETKİLİ ; ÖRNEK ABD, TÜM AB ÜLKELERİ ÇİN RUSYA KISACA TÜM GELİŞMİŞ ÜLKELERİN KONSOLOSLUKLARINDA BU UYGULAMAR VAR SADECE BİZDE UYGULANMIYOR ,UYGULANDIĞI ZAMANDA İLGİLENEN OLMUYOR...BAKIN BAŞINIZIN ÇARESİNE DENİYOR...TÜRK DIŞİŞLERİ DEVREYE GİRMESEYDİ BU SATIŞ OFİSİNLEDE KESİNLİKLE KİMSE İLGİLENMİYECEKTİ...ANCA TÜRKİYEDEN DIŞİŞLERİNDEN ARANINCA KONSOLOSLUK AVUKAT GÖNDERDİ...KISACA CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN TERÖRİSTLERİ DIŞARI ATAN MÜDÜREDE HELAL OLSUN VALLA...İLK DEFA THY DE ADAM GİBİ BİR MÜDÜR VARMIŞ DEDİRTTİ...

Avusturya'nın Viyana kentindeki Türk Hava Yolları bürosunu terör örgütü pkk yandaşları basmıştı.

O anlara ait görüntüler de ortaya çıktı. Olay anına yakın bir kişi cep telefonuyla baskın sırasında neler yaşandığını kaydetti. Büro önünde Türkiye aleyhine sloganlar atan terör örgütü yandaşları, pkk ve apo ile ilgili de sık sık sloganlar attı.

İşte Habertürk'te yer alan o görüntüler:

THY OFİSİNE BÖYLE SALDIRDILAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

mudur!! e cevap ~ 12 yıl önce
Turkiye de universite bitirip yurtdisi masteri i ayagiyla devleti 200 bin TL civarinda dolandiran sonra da acemi ve genc mudur ayaklariyla amirine camur atan memleketini satan icimizdeki bolucu-PKK li sen degil misin ltf acikla... bu arada her halti ye sonra da turkiye de siyasi tanidiklarin ve cemaat den abiler le bi yerlere gelmeye calisanlardan biri de sen misin yoksa? serzenisin cok da tanidik geldi bilesin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
sevgili müdür rumuzlu arkadaş olayı bilmeden ne kadar da güzel sallamışsın oraya polisi çağıran müdürün kendisiydi ve polis hiçbir şey yapmayıp' eylem yapmakta özgürler' deyip izlemeye başladı, eylem yapmakta özgür olabilirler lakin benim ofisimin içinde değil, bu haneye tecavüzdür, bu benim hakkıma tecavüzdür, bayrağımın asılı olduğu ofisime saldırı ülkeme saldırı demektir. müdüre helal olsun, adam olan herkes aynı şeyi yapardı, anlamsız ve gereksiz eleştiri değil....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür ~ 12 yıl önce
Thy ofisine , her sey bittikten sonra, polisler olayı kapattıktan sonra gelip , polislere biber gazi sıkan müdür nasil müdürdür? Bu nasil kriz yonetimidir?? Birisi nerdeyse Kahraman müdür demiş , ben ancak tecrubesiz müdür derim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne fayda ~ 12 yıl önce
herkes Avrupalilarin Türk düsmani oldugunu bile bile yabanci mallarina ve böylece bu ülkelerin bütcelerine ve bu yollada PKK nin kasasina (derneklere maddi destek saglaniyor, ve PKK dernekleri bu sayede müthis maddi destek aliyor!) bilhassa destek verdiginin farkinda degil. uyanmanin zamani geldi ve geciyor artik ey ahali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu serefsizlerin yerleri belli ~ 12 yıl önce
Avusturya polisi derslerini vermiyorsa ne demeli? Ne fayda yurdum insani viyana gezilerini hücüm eder bu ülke mallarina acayip ragbet gösterir halde. Yaziklar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORUMCU.. ~ 12 yıl önce
Bunlar neyin kafasını yaşıyor yıllardır... :) Kim ne içiridyse ne gaza gelmişler çapulcular...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akp ye cevaba cevap ~ 12 yıl önce
Suriyedeki insan hakları ihlalleri yenimi başladıbu işi sadece Amerika İsrail istedi diye yapıyor ben laikciysem sizde fanatik akp lisiniz ama her ikimizde bence oturup aklı selim düşünmeliyiz takım tutar gibi parti tutulmaz önemli olan hepimiz bu topraklarda yaşayan insanların huzuru ve mutluluğu sonuçda politikacılar bize hizmet vermek için bizim oylarımızla oraya geliyorlarson yapılan istatistiklere göre 10 sene önce her 20 kürtten biri özerkli isterken bu oran bugün 5 de birine düşmüş bu nedemektir her 5 Kürt vatandaşdan biri Tcde yaşamak istemiyor ve bağımsız bir devlet kurmak istiyor Suriyeyle uğraşırken Abd nin maşası olacağımıza kendi içimizdeki belkide bir iç savaşın farkındamıyız siz Türkiyenin yanlış kararların peşinde koştuğunu görmyormusunuz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wien ~ 12 yıl önce
Klasik viyana polisi bu tip olaylara kilini kipirdatmiyor konsolosluk desen bir is yaptiklari yok bu olaylar konsolosluk onundede oluyor kimsenin bise yaptigi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akp ~ 12 yıl önce
Suriyedeki olaylari tayyip mi baslatti? Ne sacma bir yorum bu. Orda hergun siviller oldurlurken esada aferim devam et mi diyecekti. Off bitmek bilmeyen laikci hezeyanlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KONSOLOSLUKLAR DAHA AKTİF OLMALI... ~ 12 yıl önce
YURTDIŞINDAKİ TÜRK KONSOLOSLUKLARININ DAHA AKTİF HALE GELMESİ GEREKLİ , İHTİYAÇ HALİNDE TÜRK VATANDAŞLARI OLARAK KONSOLOSLUKLARIMIZA ULAŞAMIYORUZ , KAPILARINA GİTTİĞİMİZ ZAMAN İSE İLGİLENEN BİR TANE YETKİLİ BULUNMUYOR....KAPI DUVAR DIŞARIDAN DERDİMİZİ ANLATMAK İÇİN YALVARIYORUZ...TÜM KONSOLOSLUKLARIMIZIN7/24 TELEFONLARI OLMALI...ACİL DURUMDA ARANINCA GELİP SİZLE İLGİLENMELİ BİR YETKİLİ ; ÖRNEK ABD, TÜM AB ÜLKELERİ ÇİN RUSYA KISACA TÜM GELİŞMİŞ ÜLKELERİN KONSOLOSLUKLARINDA BU UYGULAMAR VAR SADECE BİZDE UYGULANMIYOR ,UYGULANDIĞI ZAMANDA İLGİLENEN OLMUYOR...BAKIN BAŞINIZIN ÇARESİNE DENİYOR...TÜRK DIŞİŞLERİ DEVREYE GİRMESEYDİ BU SATIŞ OFİSİNLEDE KESİNLİKLE KİMSE İLGİLENMİYECEKTİ...ANCA TÜRKİYEDEN DIŞİŞLERİNDEN ARANINCA KONSOLOSLUK AVUKAT GÖNDERDİ...KISACA CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN TERÖRİSTLERİ DIŞARI ATAN MÜDÜREDE HELAL OLSUN VALLA...İLK DEFA THY DE ADAM GİBİ BİR MÜDÜR VARMIŞ DEDİRTTİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000