30 Eylül 2016, Cuma 09:14:48

THY o geceyi anlatmaya devam ediyor

Türk Hava Yolları, 15 Temmuz’daki hain darbe girişimini yabancı gazetecilere anlatmaya devam ediyor.
  • Devlete sizanlarla devletimiz ilgileniyor.size sizanlar ne olacak siz onlarla ilgilenin.siz devlet sözcüsü değil thy yönetim kurulu baskanisiniz bilmem anlata bildim mi. Thy içine sizanlarla ilgilenin bir zahmet Tabii korkunuz yoksa.....
  • O gece ulkede olmayan birisi nasil oluyor da o geceyi anlatabiliyor. Ilker gelmis gecmis en buyuk yalanci, THY yi iflasa goturecek... Artik ilkerin de fetocu olmasindan suphe editorum...
  • Sen başka ne iş bilirsin ki. Daha baska gorevlerim olmalı diyorsun.allah aşkına daha altındaki adamları calistiramiyorsun ne sen iş yapacan ye iç keyfine bak . Bir daha bulamazsin böyle ciflik.adaletten de söz etme çünkü hak yiyen sizsiniz.çıkar bunun acısı allah bırakmaz o günleri de göreceğiz başkan. Ama anladığım kadar kapı gozukmus sana bakalım ne iş yapacaksın. Gerci sıfır bilgili biri olarak yine iyi yedin buradan..dikkat et sağlığın bozulmasın. ..
  • Din kardeşiyiz ilker ayip:)))) sen önce 15 temmuz gecesi nerede olduğunu vetelgonuna
  • Başka bir faaliyeti yok ki.Bilgisi de yok.Ne yapsın garibim.Kedi olalı bir fare tutmuş,tabii ki onu anlatacak.
  • 5-6 Aylık yeni alım memurların bir CV'lerini görmüş olsanız, bir çoğunda AKP ilçe başkanları referans diye alımlar var. HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ 18-20 yıllık emeklerimizi HEBA edenler VEBA'dan canları yandığında hatırlarlar bir gün.
  • Sanırsın ki adam hükümet sözcüsü. Biri ona THY Yöneticisi olduğunu hatırlatmalı. Fetö'yü devlet hakkeder. Sen THY'de basiretsizliğinizden dolayı sebep olduğun zararı nasıl kapatacaksın ondan bahset. Fırsatçılığını bir daha göstermiş. Fakat resimlerde hiç te iyi görünmüyor. Görevden mi? Alınacak acaba...
  • Yönetimden müdürlere kadar herkes kendine soracak. Ben bu işin hakkını veriyorum mu ? Kul hakkı yedim mi? Şirketime ve vatana zarar veriyorum mu? Şaka la şaka :) bizde olmazzzzz.
  • Doldurun bakalım AKP'lileri THY'ye. Balonla çıkarın yüksek mevkilere yandaşlarınızı, biatçıları. Daha 4-5 yıllık havacılık geçmişimolan asamı G.M. Yardımcısı yapın. Sizden farklı düşünenleri dışlayın, zulmedin, mobbing yapın, kovun hatta. Tabi bir de kul hakkını dilinizden düşürmeyin! Ankara'dan süzme biatçı abilerinizi YK, GM Yrd. yapın. Yandaşlarınıza verin işleri, ihaleleri. Kul hakkından bahsedin. AKP torpilsiz adam almayın şirkete. Kendi eşinizle getirdiğiniz esli kankileriniz FETÖ'cülerle beraber dip dibe oturun ama sakın yukarıdan düğmeye basılana kadar kılına dokunmayın. Ülke sponsorluğunda keyif çatın, hükmedin!
  • Kendine şirkette patron diye lanse edeceğine Patronluğunun gereğini yap.takma lakap dan bor b.k olmaz.temizle sirketten feto lari cesaretin varsa ha iste o zaman patron olursun. K

Türk Hava Yolları, 15 Temmuz’daki hain darbe girişimini yabancı gazetecilere anlatmaya devam ediyor.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın ev sahipliğinde Genel Müdürlük binasında gerçekleşen buluşmaya çok sayıda Avrupalı gazeteci katıldı.

Toplantı öncesinde basın mensuplarına konuşan Aycı, bugün İspanya, Portekiz, Fransa, İtalya, Malta ve Yunanistan'dan gelen gazetecileri Türkiye'de ağırladıklarını anlattı.

Aycı; ‘Şu ana kadar 311 yabancı gazeteciyi ağırladık. Onlara etkilenmeyen ekonomimizi, Türkiye’nin dünyadaki en önemli 6. destinasyon olduğunu anlatıyoruz. Bunlar sektörü takip eden ve sosyal medyada yön veren gazeteciler.

Onlara ziyaretçi sayımızı, doluluk oranımızı ve olumlu gelişmeleri anlatmaya devam ediyoruz.

‘YANLIŞ BİLGİLENDİRİLMİŞİZ DİYORLAR’

Bu buluşmalardan sonra çok önemli geri dönüşler alıyoruz. Beklentilerimizin üzerinde geri dönüşler alıyoruz. Bu bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı. Yerinde görüp dinledikleri zaman objektif olarak değerlendirmede bulunuyorlar. Bundan sonra ABD ve İsrailli gazetecileri ağırlayacağız.

Gerçekleştirdiğimiz toplantılardan sonra bazı gazeteciler yanlış bilgilendirildiklerini, devletin insanları katlettiğini, sahaya çıkan insanların sanki iktidar karşıtıymış gibi gösterildiğini anlattılar. Bizim anlatmamızdan sonra gerçeği gördüklerini ve THY uçaklarındaki o resimleri artık daha iyi anladıklarını söylüyorlar’ dedi.

FINAL FOUR İSTANBUL’DA

Bu yılki Turkish Airlines Euroleague’nin Final Four mücadelelerinin İstanbul’da düzenleneceğini hatırlatan Aycı; ‘Berlin’deki turnuva sonrasında Final Four’u İstanbul’a almak için dört koldan çok çalıştık. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Spor Bakanımız, Valimiz ve Belediye Başkanımız’dan ciddi destekler aldık. Diğer önemli şehirlere rağmen İstanbul’a almayı başardık.

Bu yıl Final Four kapsamında İstanbul 60 maça ev sahipliği yapacak. Biz de 4 güçlü ekibimizle birlikte Euroleague’de mücadele vereceğiz. Bugüne kadarki en iyi Eurolegue’yi yapacağız. Ümit ediyorum ki 22 Mayıs’taki finali bizim takımlarımızdan biri kazansın’ ifadelerini kullandı.

Antalya'da Kasım ayında düzenlenecek THY Open Golf Turnuvası'na da ünlü golfçü Tiger Woods'un katılacağını dile getiren Aycı, bu organizasyonun da en iyi şekilde geçeceğine inandığını sözlerine ekledi. 

‘DEVLETİN İÇİNE SIZDILAR’

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen buluşmada yabancı basın mensuplarına hain girişim hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan İlker Aycı, FETÖ hakkında‘devletin içine sızdılar’ dedi.

Aycı; ‘Bunlar yardım vakıfları kurarak, insanlara yardım ediyoruz diyerek, yurt dışında okutma gibi sözlerle devletin içine sızdılar. Dini kullanarak, devlette işe sokuyoruz diyerek soruları çalıp insanların haklarını yediler. Böyle bir yapıyla ülkeyi ele geçirmeye çalıştılar. Ancak sokağa dökülen halkımız canlarını kaybederek demokrasimize sahip çıktı.

Bakın ByLock denen özel bir programla haberleşmişler. Bizler teknoloji çağında yaşayan bir nesil olarak bu programdan haberdar değildik. Bunu yeni öğrendik. Şu ana kadar 60 bin kişi tespit edildi. Ancak TSK’da bu kadar güçlü oldukları bilinmiyordu. Bunların hepsi aslında bir üst aklın projesi. Bir süre sonra bu dediklerimi daha iyi anlayacaksınız. Bakıyorsunuz örgütün lideri ABD’de çok rahat yaşıyor. Bunlar ülkeleri yönetmeye böylesine cesaret edebiliyorlar.

Medya kurdular, okullar açtılar, vakıflar kurdular, bankalar kurdular, işadamlarını tehdit ederek para topladılar. Bakın, ben Yatırım Ajansı Başkanı iken o dönem Başbakan olan sayın Recep Tayyip Erdoğan, üst düzey işadamları ve gazetecilerle birlikte ABD seyahati gerçekleştirdik. Ve şuna şahit oldum: Bazı adamlar iş adamlarını gruplar halinde arabalara bindirerek Pensilvanya’ya götürdüler ve burada baskı ile yardım topladılar. Biz o gün çok şaşırmıştık.

Bunlar bulundukları ülkelerde propaganda yapacak güçteler. Sadece ABD’deki okullardan yıllık 300 milyon dolar kazanıyorlar. Kontrol ettikleri para 100 milyar dolar civarında. Açtıkları okullar, verdikleri eğitim, bambaşka bir serüvene, bambaşka bir noktaya ulaştı. Bunların, bir dostunuz olarak ülkenizde nelere dönüşeceğini bilmenizi istiyorum.

“50 MİLYON EURO’LUK BİLET DEĞİŞTİRDİK”

Biz, THY olarak bu süreçte operasyonlara devam ettik. Yolcularımızın biletlerini koşulsuz olarak değiştirdik. 50 milyon euro civarında bilet değişimi gerçekleştirdik. Yolcularımızı her platformda bilgilendirerek onları mağdur etmedik. Aslına bakarsanız 16 Temmuz sabahından itibaren hayat tamamen normale dönmüştü. Pazartesi bin 400 uçuş yaptık. Ekonomimiz çabucak toparlandı.

Ancak, Avrupa’daki bizi demokrasi açısından aşağıda gören bazı politikacılar bunu anlamıyor olabilir. Ben bir havayolu şirketinin başkanı olarak neden bunları anlatıyorum. Benim daha başka işlerim olmalı. Daha güvenli, kaliteli uçuş için çalışmam ve düşünmem gerekiyor. Evet, buna çalışıyorum ancak bunları da anlatıyorum. Çünkü bu da benim görevim.

Avrupa, 20-30 bin mülteci ile “aman biz ne yaparız” diyor iken biz 3 milyon mülteciyi ağırlıyoruz. Bu yüzyılda bir parlamentonun bombalanabileceğine inanıyor musunuz? Biz bunu yaşadık. Bunları daha önce konuşsaydık inanamaz ve “sen de ne anlatıyorsun” derdik. Ama bunlar yaşandı” dedi.

Türk Hava Yolları’nın ağırlanan gazetecilerin ülkelerindeki faaliyetleriyle ilgili kısa bir değerlendirmede de bulunan Aycı: “Sizin bölgenizde 26 noktaya toplam 400 frekans uçuyoruz. Kış sezonunda bu 300 frekansa inecek ancak, yaz sezonunda tekrar 400’e çıkaracağız. Biliyorsunuz dünyada kabin içi eğlence sisteminde sürekli olarak ilk 3’ün içerisindeyiz. Yeni açacağımız hatlar olacak. Küba, Caracas, Phuket, Seyşeller ve Zanzibar’a uçacağız. 116 ülkeye ve 291 noktaya uçuyoruz. Filomuzun yaş ortalaması da 6.5 seviyesinde. Oldukça genç bir filomuz var” ifadelerini kullandı.

©AirportHaber





THY o geceyi anlatmaya devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Ayci bey ~ 8 yıl önce
Devlete sizanlarla devletimiz ilgileniyor.size sizanlar ne olacak siz onlarla ilgilenin.siz devlet sözcüsü değil thy yönetim kurulu baskanisiniz bilmem anlata bildim mi. Thy içine sizanlarla ilgilenin bir zahmet Tabii korkunuz yoksa.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalanci... ~ 8 yıl önce
O gece ulkede olmayan birisi nasil oluyor da o geceyi anlatabiliyor. Ilker gelmis gecmis en buyuk yalanci, THY yi iflasa goturecek... Artik ilkerin de fetocu olmasindan suphe editorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskan ~ 8 yıl önce
Sen başka ne iş bilirsin ki. Daha baska gorevlerim olmalı diyorsun.allah aşkına daha altındaki adamları calistiramiyorsun ne sen iş yapacan ye iç keyfine bak . Bir daha bulamazsin böyle ciflik.adaletten de söz etme çünkü hak yiyen sizsiniz.çıkar bunun acısı allah bırakmaz o günleri de göreceğiz başkan. Ama anladığım kadar kapı gozukmus sana bakalım ne iş yapacaksın. Gerci sıfır bilgili biri olarak yine iyi yedin buradan..dikkat et sağlığın bozulmasın. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Necip fazil ~ 8 yıl önce
Din kardeşiyiz ilker ayip:)))) sen önce 15 temmuz gecesi nerede olduğunu vetelgonuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka faaliyet ~ 8 yıl önce
Başka bir faaliyeti yok ki.Bilgisi de yok.Ne yapsın garibim.Kedi olalı bir fare tutmuş,tabii ki onu anlatacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211'den ~ 8 yıl önce
5-6 Aylık yeni alım memurların bir CV'lerini görmüş olsanız, bir çoğunda AKP ilçe başkanları referans diye alımlar var. HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ 18-20 yıllık emeklerimizi HEBA edenler VEBA'dan canları yandığında hatırlarlar bir gün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aycı ~ 8 yıl önce
Sanırsın ki adam hükümet sözcüsü. Biri ona THY Yöneticisi olduğunu hatırlatmalı. Fetö'yü devlet hakkeder. Sen THY'de basiretsizliğinizden dolayı sebep olduğun zararı nasıl kapatacaksın ondan bahset. Fırsatçılığını bir daha göstermiş. Fakat resimlerde hiç te iyi görünmüyor. Görevden mi? Alınacak acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendine sor ~ 8 yıl önce
Yönetimden müdürlere kadar herkes kendine soracak. Ben bu işin hakkını veriyorum mu ? Kul hakkı yedim mi? Şirketime ve vatana zarar veriyorum mu? Şaka la şaka :) bizde olmazzzzz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dloar olmuş 3 tl ~ 8 yıl önce
Doldurun bakalım AKP'lileri THY'ye. Balonla çıkarın yüksek mevkilere yandaşlarınızı, biatçıları. Daha 4-5 yıllık havacılık geçmişimolan asamı G.M. Yardımcısı yapın. Sizden farklı düşünenleri dışlayın, zulmedin, mobbing yapın, kovun hatta. Tabi bir de kul hakkını dilinizden düşürmeyin! Ankara'dan süzme biatçı abilerinizi YK, GM Yrd. yapın. Yandaşlarınıza verin işleri, ihaleleri. Kul hakkından bahsedin. AKP torpilsiz adam almayın şirkete. Kendi eşinizle getirdiğiniz esli kankileriniz FETÖ'cülerle beraber dip dibe oturun ama sakın yukarıdan düğmeye basılana kadar kılına dokunmayın. Ülke sponsorluğunda keyif çatın, hükmedin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Offf ~ 8 yıl önce
Thy codesharing yapsin once Amerika ici Turistler Chicago dami yasiyor, THY nin Chicago yolcusunun tamami Afrikali be
Patron ~ 8 yıl önce
Kendine şirkette patron diye lanse edeceğine Patronluğunun gereğini yap.takma lakap dan bor b.k olmaz.temizle sirketten feto lari cesaretin varsa ha iste o zaman patron olursun. K

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000