16 Kasım 2012, Cuma 20:56:08

THY NE KADAR KAR AÇIKLADI?

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, yılın ilk 9 aylık periyodunda şirketin 1 milyar 251 milyon TL kar ettiğini açıkladı.
  • Geçen sefer gerçek rakaamları açıklamışlardı da zarar çıkmıştı ve neredeyse Başbakan yönetimi değiştirecek deniyordu. Şimdi allem kullim yaptılar da kara geçtiler. Ne değişti de tersi durum gerçekleşti. Yoksa 2012 son çeyrek faaliyet kar/zarar yok da ondan mı kar çıkıyor. Kış koltuk boşlukları gözardı ettirildi mi?
  • teknısyenım fakat thy de degılım... teheyede olabılmem için soy adımın ya Topçu yada milletvekili olmam gerek...
  • dua ile soyanlar...
  • hayırdır hissemi aldınız , size ne ne açıkladı ise açıkladı.bu yorumu ancak hissedarlar yapabilir.
  • zarar açıklarken eleştiririz, kar açıklarken de inanmayız. Komik kişilikler...
  • Haksız yere çıkarınlar hariç THY gerçekten hangi şçiyi işten çıkaracağını biliyor. kurumuna bağlılığında zayıf gördüğü insanları işten çıkarması çok normal. baksanıza burda işten çıkarılan bir kaç insanın yorumlarını görünce bunu anlamış oluyor. THY zarar etsin diye dua ediyorlar karalıyorlar ne yapacaklarını şaşırmışlar 10 senedir büyüyen şirket bir küçülmeye gitse yerden yere vururlar ama unuttukları bir şey var.THY 10 sene öncesine göre daha yan sektörlerle birlikte binlerce insana iş veriyor.ister bıyığı badem olsun ister pala ister kirli sakallı olsun önemli olan bir çok insana iş vermesi bende şirket sahibi olsam kurumunun zarar etmesini isteyen insanla yola devam etmem bu bir ekip işi.
  • Bu is bakkal defteri degil "Halep orada ise arsin burada" aciklanan rakamlara laf etmenin bir anlami yok, kabul edin veya etmeyin, begenin veya begenmeyin artikTHY bir dunya sirketi, o nedenle bosuna kendinizi yormayin."Ainesi istir kisinin lafa bakilmaz" THY bolgesel bir sirket bile degil iken nereye gelmis, dunya siralamasinda da kafaya oynuyor; siz begenseniz ne olur begenmeseniz ne olur? Ama takdir edebiliyorsaniz guzel olur; etmiyorsaniz da bu sizin sorununuz kimsenin degil.Aralikta Maldivlre ve Arjantin basliyor daha ne olsun? Irlandalilar sizi ne dinleyen var, ne de sozunuzun bir kiymeti. KEM SOZ SAHIBININDIR.
  • ARKADASIM ONCE TURKCEYI OGREN!"CAHIL MISINIZ" DIYE YAZILIR..CEHALETI TARTMADAN ONCE ANA DILINI OGREN..THY VE MEVCUT YONETIMIN BASARISI SENI BU KADAR INCITTIGINE GORE SIRKETIMIZE FAYDASI DOKUNMAYAN BI ELEMANSIN..OYLE DE KAL !
  • Bu anormal kara kendileri bile inanmayan ve "yok ya, bizimkiler de işi abartmışlar" diye düşünen bademler saatler sonra refleks olarak savunmaya geçtiler..Aslında bunların korkusu "saadet zincirine" halel gelmesi..Necmi Demir'in tarif ettiği çapsız, yetersiz, yeteneksiz, bilgisiz ve kapasitesiz enseciler her ay bedavadan aldıkları maaşlerı ve beleş gezileri kaybedecekleri endişesi ile çaresizce çırpınıyorlar...Bu devir bitecek merak etmeyin, daha emekliliğinizi bile alamadan kapıya konacaksınız...Şimdiden bir köşeye para istiflemeye başlayın...Bu Han-ı yağma böyle gitmez..
  • THY den nefret eden ne çok insan varmış kovulanların hepsi burayamı toplanmış. Koskoca IATA ve bir çok uluslararası kuruluşa üye olan, bilançoları yabancı yatırım şirketleri tarafından incelenen.Borsadaki hissseleri City Bank ve deutsche bank gibi alanında en büyük bankalar tarafından toplanan(Adamlar geleceği gördü 2 lerden topladı) bu kadar büyük kuruluşların bilmediğini bizim burda thy dusmani bir kac yorumcu biliyorsa bence bu sirketlere yardimci olup sikayet etsinler.Ayrıca bu isleri bu kadar iyi biliyorsaniz buralarda harcanmayin borsaya girin yatirim isleriyle ilgilenin halkida uyandirin sizi kandırıyorlar diye

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, katıldığı canlı yayında THY'nin üçüncü dönemde 1 milyar 251 milyon TL net kar ettiğini açıkladı.

A Haber kanalında Jurnal programına katılan Topçu, şirkete ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Topçu'nun açıklamaları arasında en dikkat çekici bölüm ise üçüncü dönem rakamlarına ilişkindi. Topçu, yılın ilk 9 aylık döneminde THY'nin 1 milyar 251 milyon TL kar ettiğini açıkladı.

Hamdi Topçu'nun açıklamalarından önemli bölümler Airporthaber'de olacak...

THY NE KADAR KAR AÇIKLADI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Geçen sefer gerçek rakaamları açıklamışlardı da zarar çıkmıştı ve neredeyse Başbakan yönetimi değiştirecek deniyordu. Şimdi allem kullim yaptılar da kara geçtiler. Ne değişti de tersi durum gerçekleşti. Yoksa 2012 son çeyrek faaliyet kar/zarar yok da ondan mı kar çıkıyor. Kış koltuk boşlukları gözardı ettirildi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afatsum ~ 11 yıl önce
teknısyenım fakat thy de degılım... teheyede olabılmem için soy adımın ya Topçu yada milletvekili olmam gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
köle ~ 11 yıl önce
dua ile soyanlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hisse... ~ 11 yıl önce
hayırdır hissemi aldınız , size ne ne açıkladı ise açıkladı.bu yorumu ancak hissedarlar yapabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
özür dileriz yorum yaptığımız için pardon.
yasas ~ 11 yıl önce
zarar açıklarken eleştiririz, kar açıklarken de inanmayız. Komik kişilikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 11 yıl önce
Sizin karınız da yalan, zararınız da yalan...Sizin hayatınız yalan...Ama yalancının mumu yatsıya kadar, unutmayın...
yalan'a ~ 11 yıl önce
sizin de her haareketiniz komik...
amanın ~ 11 yıl önce
Haksız yere çıkarınlar hariç THY gerçekten hangi şçiyi işten çıkaracağını biliyor. kurumuna bağlılığında zayıf gördüğü insanları işten çıkarması çok normal. baksanıza burda işten çıkarılan bir kaç insanın yorumlarını görünce bunu anlamış oluyor. THY zarar etsin diye dua ediyorlar karalıyorlar ne yapacaklarını şaşırmışlar 10 senedir büyüyen şirket bir küçülmeye gitse yerden yere vururlar ama unuttukları bir şey var.THY 10 sene öncesine göre daha yan sektörlerle birlikte binlerce insana iş veriyor.ister bıyığı badem olsun ister pala ister kirli sakallı olsun önemli olan bir çok insana iş vermesi bende şirket sahibi olsam kurumunun zarar etmesini isteyen insanla yola devam etmem bu bir ekip işi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İster otla, ister salla... ~ 11 yıl önce
haklısın, ben de olsam, çapsız, yeteneksiz, bilgsiz,paraşütle şirkete giren, havacılığın "h"sinden anlamayan ama öksürünce mangalda kül bırakmayan, yalan rakamlarla milleti kandıran, rüyalarında bile göremeyecekleri imkanlara torpille bir gecede kavuşan, şirketi batırmak pahasına kendi çıkarlarını düşünen sen ve senin gibileri hemen bahçeye koyardım !
susun da rakamlar konussun ~ 11 yıl önce
Bu is bakkal defteri degil "Halep orada ise arsin burada" aciklanan rakamlara laf etmenin bir anlami yok, kabul edin veya etmeyin, begenin veya begenmeyin artikTHY bir dunya sirketi, o nedenle bosuna kendinizi yormayin."Ainesi istir kisinin lafa bakilmaz" THY bolgesel bir sirket bile degil iken nereye gelmis, dunya siralamasinda da kafaya oynuyor; siz begenseniz ne olur begenmeseniz ne olur? Ama takdir edebiliyorsaniz guzel olur; etmiyorsaniz da bu sizin sorununuz kimsenin degil.Aralikta Maldivlre ve Arjantin basliyor daha ne olsun? Irlandalilar sizi ne dinleyen var, ne de sozunuzun bir kiymeti. KEM SOZ SAHIBININDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEFRET YAZAN SAHSA ~ 11 yıl önce
ARKADASIM ONCE TURKCEYI OGREN!"CAHIL MISINIZ" DIYE YAZILIR..CEHALETI TARTMADAN ONCE ANA DILINI OGREN..THY VE MEVCUT YONETIMIN BASARISI SENI BU KADAR INCITTIGINE GORE SIRKETIMIZE FAYDASI DOKUNMAYAN BI ELEMANSIN..OYLE DE KAL !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Han-ı Yağma ~ 11 yıl önce
Bu anormal kara kendileri bile inanmayan ve "yok ya, bizimkiler de işi abartmışlar" diye düşünen bademler saatler sonra refleks olarak savunmaya geçtiler..Aslında bunların korkusu "saadet zincirine" halel gelmesi..Necmi Demir'in tarif ettiği çapsız, yetersiz, yeteneksiz, bilgisiz ve kapasitesiz enseciler her ay bedavadan aldıkları maaşlerı ve beleş gezileri kaybedecekleri endişesi ile çaresizce çırpınıyorlar...Bu devir bitecek merak etmeyin, daha emekliliğinizi bile alamadan kapıya konacaksınız...Şimdiden bir köşeye para istiflemeye başlayın...Bu Han-ı yağma böyle gitmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 11 yıl önce
THY den nefret eden ne çok insan varmış kovulanların hepsi burayamı toplanmış. Koskoca IATA ve bir çok uluslararası kuruluşa üye olan, bilançoları yabancı yatırım şirketleri tarafından incelenen.Borsadaki hissseleri City Bank ve deutsche bank gibi alanında en büyük bankalar tarafından toplanan(Adamlar geleceği gördü 2 lerden topladı) bu kadar büyük kuruluşların bilmediğini bizim burda thy dusmani bir kac yorumcu biliyorsa bence bu sirketlere yardimci olup sikayet etsinler.Ayrıca bu isleri bu kadar iyi biliyorsaniz buralarda harcanmayin borsaya girin yatirim isleriyle ilgilenin halkida uyandirin sizi kandırıyorlar diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000