26 Mayıs 2016, Perşembe 10:30:10

THY mutabakat imzaladı

İslam Kalkınma Bankası ve Türk Hava Yolları (THY) arasında mutabakat zaptı imzalandı.
  • zarar derinleşiyor. acil çözüm yoksa çok geç kalınacak. japonyenizede ne demek bilen var mı? böyle sözler dolanıyor ortada.
  • Kutlu yürüyüşe devam..

İslam Kalkınma Bankası ve Türk Hava Yolları (THY) arasında mutabakat zaptı imzalandı.

İslam Kalkınma Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, İslam Kalkınma Bankası ile THY, ortak amaçların gerçekleştirilmesinde taraflar arasında iş birliği sağlanması konusunda genel  bir çerçeve sağlanabilmesi amacıyla mutabakat zaptı imzaladı.

İmzalanan mutabakat zaptıyla İslam Kalkınma Bankası üyesi ülkelerin talebine bağlı olarak, üye ülkeler için Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliğinin (IATA) eğitimlerinin sağlanması ve uçuş eğitimi programları konusunda iş birliği yapılması, bölgesel havaalanı kurmak isteyen üye ülkeler için teknik destek verilmesi, kurban etlerinin dağıtımı, sağlık ve eğitim gibi konuları kapsayan ancak bunlarla da sınırlı kalmayan sosyal sorumluluk programlarında taraflar arasında iş birliği sağlanması konularında projelerin geliştirilmesi amaçlanacak.

İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmed Muhammed Ali, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada bu anlaşmanın dönüm noktası özelliğine sahip bir adım olduğunu belirtti ve  THY'nin başarı hikayesiyle büyük bir tecrübeye sahip olduğunu vurgulayarak, diğer ülkeler için de harika bir örnek olacağını ifade etti.

THY Genel Müdürü Temel Kotil de THY'nin tecrübelerini diğer ülkelerle paylaşmak istediğini, bu mutabakatın yeni kapılar açacağını dile getirdi.

THY mutabakat imzaladı

Yorumlar

zarar ~ 8 yıl önce
zarar derinleşiyor. acil çözüm yoksa çok geç kalınacak. japonyenizede ne demek bilen var mı? böyle sözler dolanıyor ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Kutlu yürüyüşe devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wers ~ 8 yıl önce
Yani tam olarak ne olacak,,, thy nasıl yararlanacak
Wers ~ 8 yıl önce
Yaw böyle salak nedenlerden dolayı ne böyle aç arkasını çıkart bataryayı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000