09 Haziran 2014, Pazartesi 12:23:47

THY MUSUL'U DA İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları, Ukrayna’da Simferepol ve Donetsk kentlerinden sonra iç karışıklık dolayısıyla Irak’ın Musul kentine seferlerini iptal etti.
  • Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yolu trafiğe kapatan grupla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölen Ramazan Baran, otopsinin ardından bugün toprağa verildi. Baran’ın cenaze töreninden sonra yüzleri kapalı bir grup, 2. Hava Kuvveti Komutanlığı’nın bahçesinin duvarından atlayarak direkte asılı bulunan Türk bayrağını indirdi. Askeri kulübeye saldıran grup, Kuruçeşme mevkinde lastik yaktı, yolları trafiğe kapattı. Bağlar sokaklarını savaş alanına çeviren grup, polise havai fişek, molotof ve taşlarla saldırdı. Polis, göstericilere gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. Heryer iptal diyarbakir devam..hatta yatiya devam,dilerim bi ekip beyruttaki gibi kacirilmaz orda da..

Türk Hava Yolları, Ukrayna’da Simferepol ve Donetsk kentlerinden sonra iç karışıklık dolayısıyla Irak’ın Musul kentine seferlerini iptal etti.

Pakistan’daki Karaçi Havaalanı’na yönelik silahlı saldırı sonrası İstanbul-Karaçi seferini yapan uçağını havadan geri döndüren Türk Hava Yolları, dün yapacağı İstanbul-Musul seferini karşılıklı olarak iptal etti. Irak’ın kuzeyindeki Musul kentinde yaşanan iç karışıklık sonrası güvensiz bir ortam oluşunca THY, dün sabah 05.55’te yapacağı İstanbul-Musul seferini yapmama kararı aldı.

THY’nin bugün tarife gereği Musul’a seferi bulunmazken yarınkı uçuşların da o anki duruma göre iptal edilebileceği belirtildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR

Irak'ın Musul kentinde güvenlik güçleri ile Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanları arasındaki çatışmalar birkaç günden bu yana devam ediyor. Musul emniyeti ve ordu birlikleri kentin bazı mahallelerinde kontrolü sağlamakta zorlanırken kentte sokağa çıkma yasağının bulunduğu belirtiliyor.

©AirportHaber

THY MUSUL'U DA İPTAL ETTİ

Yorumlar

Diyarbakir ??? ~ 10 yıl önce
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yolu trafiğe kapatan grupla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölen Ramazan Baran, otopsinin ardından bugün toprağa verildi. Baran’ın cenaze töreninden sonra yüzleri kapalı bir grup, 2. Hava Kuvveti Komutanlığı’nın bahçesinin duvarından atlayarak direkte asılı bulunan Türk bayrağını indirdi. Askeri kulübeye saldıran grup, Kuruçeşme mevkinde lastik yaktı, yolları trafiğe kapattı. Bağlar sokaklarını savaş alanına çeviren grup, polise havai fişek, molotof ve taşlarla saldırdı. Polis, göstericilere gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. Heryer iptal diyarbakir devam..hatta yatiya devam,dilerim bi ekip beyruttaki gibi kacirilmaz orda da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yns ~ 10 yıl önce
Hayır kardeşim Diyarbakır'da 3-5 tane kendini bilmezin yaptığı bu işleri neden tüm şehire mal ediyorsunuz? Diyarbakır'a yatırım yapılması sizi neden böyle kudurtuyor? Diyarbakır'ın gelişmesi, Diyarbakır'a 91 yıllık cumhuriyet tarihinde neredeyse ilk defa hizmet götürülmesi sizi neden böyle rahatsız ediyor? Ne kadar güzel milliyetçisiniz siz öyle vatanını seven,savunan (!)
Helal olsun ~ 10 yıl önce
Çok doğru konuşmuşsun YNS helal olsun..
YNS'a ~ 10 yıl önce
Bravo kardeşim böyleleri ancak klavyenin arkasına sığınarak konuşur. Yok Diyarbakır'a neden yatırıma devammışta bilmem neymiş. Diyarbakır'ı kıskanabilirsiniz ama bu kadar çekememezlikte fazla..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000