29 Kasım 2008, Cumartesi 10:40:47

THY MÜHENDİS ARIYOR

Türk Hava Yolları uçak bakımı için mühendis alımı yapacak...
  • Yorumunuz...İlan 2 gün kalmış yayında galiba..yine kaçırdık yaww..
  • Fazla yoruma gerek yok, ilan formalite..
  • Bazı arkadaşların ayakları yere basmalı, mühendis alın bakalım biz teknisyenler dururken diyebilmek cehaletin dik alası... Her birinin yeri ayrı... Lisanslı teknisyenlerin kendilerini mühendislerin üstünde görmeye başladığı bir eğitim sistemi var ne yazık ki. Hiç kimsenin yeri diğerinden değerli değil, yeterki sorumluluk alanınızı bilin. Engin arkadaş belki pilotların da kendisinden daha az bilgili olduğunu ama daha çok ücret aldıklarını düşünüyordur. Ayıptır...
  • THY bu kafayla eninde sonunda batmaya mahkumdur. Siyasi iradeyi uçak alımlarından komisyon almak ve torpil ile personel yerleştirmek için kullanan kafalar eninde sonunda batacaktır. Olan yine saf milletin paralarına olacak malesef. Game Over (oyunun sonu)
  • Gene alın bakalım torpillileri
  • yeterlilik isteyeceğinize direkt alacağınız gencin ismini yazsaydınız
  • biz uçak gövde-motor bölümü teknisyen adaylarını ve havacılığa gönül vermiş lisanslı ve bu işi bilen teknşsyenleri almayıp mühendis alın bakalım.yarın bi uçak düşerse yine pilotaj hatası der geçersiniz.thy aş gittiği yol yol değil.sen filonu genişlet bakalım.bi hangar daha yapma.madem thy a.ş ve teknik diye ahkam kesiyosun bi kaç hangar daha yap ve bakım pazarından koca bi dilim daha al.
  • Sayın Toledor, YÖK'ün tanımadığı hangi okulda ter döktünüz? Hangi ülkede hangi şartlarda eğitim aldınız? sizce İTÜ ve ODTÜ ile aynı müfredatı mı aldınız? Neden Türkiyede okuyamadınız? Siz ve sizin gibi gençleri işe alırlarsa uçak mühendisliği yapabilecek yeterliliğe sahipmisiniz? YÖK tanımamakta gerçekten haksız mı?
  • www.thyteknik.com sitesinden ilana ulasilabilir.
  • sultanahmette nargilecilik yapan adamı getirip yer işletme başkanı yapıyorlar (hüseyin keskin), lakin alacakları düz mühendis içinde dünyanın şartını arıyorlar. ilginç !!!!

Verdiği bir ilanda Atatürk Havalimanı teknik hangarındaki uçak bakımı için personel alacağını duyuran THY, özellikleri ise şöyle sıralıyor:

İşin Tanımı :

Eğer yeniliğe açık, çözüm yönelimli, farklı açılardan bakabilen ve özdisiplinli bir kişiliğe sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ve lider havacılık bakım-onarım takımının parçası olmak için hevesliyseniz, doğru yoldasınız demektir.

75 yıllık bir kurum kültürünü devam ettirmekte olan THY Teknik A.Ş., yüksek nitelikli teknik ve uzman personeliyle, geniş bir yelpazedeki uçak tiplerinin A’dan Z’ye bakımlarını yapmakta, başta THY AO’nın filosundaki uçaklar ile bunların motor ve komponentlerinin bakım-onarım ve mühendislik hizmetleri olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında birçok farklı bölgelerde, dünyanın dört bir tarafından başka havayolu şirketlerine de hizmet vermeye devam etmektedir.

Güvenilirliği, iş tecrübesi, müşteri odaklılığı, rekabetçi yapısı ve kalitesi ile dünyanın en önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşları arasına girme vizyonuna sahip THY Teknik A.Ş.’nin yönetim politikalarının temelini oluşturan başlıklardan birkaç tanesini “bakım/uçuş emniyeti, müşteri odaklı yönetim, verimlilik, çalışan gelişimi ve organizasyonel gelişim, çevre koruma, iş sağlığı ve güvenliği” şeklinde sıralayabiliriz.

Pozitif bakış açısı ve dinamizmiyle takımın bir parçası olacak, ilgili konularda yetkinlik ve ilgi sahibi mühendis arayışı içindeyiz. Siz de bu büyük aileye MÜHENDİS olarak katıldıktan sonra, hem her gün hızla büyüyen havacılık sektörüne adım atmış olacak, hem de uluslararası üne sahip sektörünün öncü kuruluşu bir şirkette çalışma fırsatı bulacaksınız.


POZİSYON:

İlgili bölümler için mühendisler.

YER:

Atatük Havalimanı, Yeşilköy / İSTANBUL

 
Aranan Nitelikler :

MİNİMUM NİTELİKLER:

Aşağıda belirtilen alanlarda en az lisans derecesine sahip olmak:

-    Uçak/Havacılık,

-    Makine,

-    Endüstri,

-    Elektrik & Elektronik ve

-    Bilgisayar.


DİĞER NİTELİKLER:

İngilizce yazılı / sözlü ifade yeterliliği olan (Yabancı dil bilgisi belgelenmelidir veya yeterlilik testi gereklidir)

İyi derecede bilgisayar becerisine sahip

Etkin iletişim becerileri olan ve güçlü ilişki kurabilecek

Takım çalışmasını seven, aynı zamanda inisiyatif alabilecek

Birden fazla işi üstlenebilecek, pratik ve sonuç odaklı

Azim sahibi, yaptığı işi takip edip sonuçlandıracak

Çalışmaya, öğrenmeye, gerektiğinde öğretmeye istekli olan

Askerlik görevini tamamlamış ya da en az üç yıl tecilli olan (erkek adaylar için)

Siz de THY Teknik ailesine katılmak istiyorsanız, çalışmayı planladığınız alan ve hedeflerinizi de belirttiğiniz bir kapak yazısı ile başvurunuzu yollayabilirsiniz.

Lütfen posta, e-posta ya da faks yolu ile başvuru kabul edilmediğini unutmayınız. Doğrudan ilana yapılan başvurular değerlendirilecektir.

Başvurularınız için şimdiden teşekkür ederiz.

İlan Tarihi : 27.11.2008
İl : İstanbul Avrupa
 
Alınacak Personel Sayısı : Belirtilmemiş 
 

THY MÜHENDİS ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Rumuz ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...İlan 2 gün kalmış yayında galiba..yine kaçırdık yaww..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 15 yıl önce
Fazla yoruma gerek yok, ilan formalite..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak Mühendisi ~ 15 yıl önce
Bazı arkadaşların ayakları yere basmalı, mühendis alın bakalım biz teknisyenler dururken diyebilmek cehaletin dik alası... Her birinin yeri ayrı... Lisanslı teknisyenlerin kendilerini mühendislerin üstünde görmeye başladığı bir eğitim sistemi var ne yazık ki. Hiç kimsenin yeri diğerinden değerli değil, yeterki sorumluluk alanınızı bilin. Engin arkadaş belki pilotların da kendisinden daha az bilgili olduğunu ama daha çok ücret aldıklarını düşünüyordur. Ayıptır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niko ~ 15 yıl önce
THY bu kafayla eninde sonunda batmaya mahkumdur. Siyasi iradeyi uçak alımlarından komisyon almak ve torpil ile personel yerleştirmek için kullanan kafalar eninde sonunda batacaktır. Olan yine saf milletin paralarına olacak malesef. Game Over (oyunun sonu)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Kaptan Pilot ~ 15 yıl önce
Gene alın bakalım torpillileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bence ~ 15 yıl önce
yeterlilik isteyeceğinize direkt alacağınız gencin ismini yazsaydınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
engin kızl ~ 15 yıl önce
biz uçak gövde-motor bölümü teknisyen adaylarını ve havacılığa gönül vermiş lisanslı ve bu işi bilen teknşsyenleri almayıp mühendis alın bakalım.yarın bi uçak düşerse yine pilotaj hatası der geçersiniz.thy aş gittiği yol yol değil.sen filonu genişlet bakalım.bi hangar daha yapma.madem thy a.ş ve teknik diye ahkam kesiyosun bi kaç hangar daha yap ve bakım pazarından koca bi dilim daha al.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak Mühendisi ~ 15 yıl önce
Sayın Toledor, YÖK'ün tanımadığı hangi okulda ter döktünüz? Hangi ülkede hangi şartlarda eğitim aldınız? sizce İTÜ ve ODTÜ ile aynı müfredatı mı aldınız? Neden Türkiyede okuyamadınız? Siz ve sizin gibi gençleri işe alırlarsa uçak mühendisliği yapabilecek yeterliliğe sahipmisiniz? YÖK tanımamakta gerçekten haksız mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
www.thyteknik.com sitesinden ilana ulasilabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
genç ~ 15 yıl önce
sultanahmette nargilecilik yapan adamı getirip yer işletme başkanı yapıyorlar (hüseyin keskin), lakin alacakları düz mühendis içinde dünyanın şartını arıyorlar. ilginç !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000