15 Aralık 2013, Pazar 16:32:21

THY MÜDÜRÜ'NDEN OLAY SÖZLER!

Türk Hava Yolları marka müdürü Serdar Öztürk'ün attığı twit, Hamdi Topçu'yu harekete geçirdi.
  • her iki tarafta komik yesinler birbirlerini
  • insanda biraz utanma olur ya Allahtandami korkun yok
  • anlaşılıyorki söz konusu müslümanlara hakaret olunca ağızlarından salya sümük bir sürü aşağlık idoolojideki böğüren kuduruk azgın azınlık buna özgürlük diyoo .yukarıdaki size saydığım laflara bi bakın buda özgürlük..
  • Kızmana gerek yok, sayın müdür birşey anlatmak istemiş, senin Müdürün İ.Ümit TGS de karizma ve otorite uğruna hiç bir neden olmadan kıdemsiz ve ihbarsız beni işten atmıştır, defalarca mail atmama rağmen en ufak tepki bile vermediniz, tepki vermeniz için illa bir tarafmı olmak zorundayız, normal sıradan vatandaşlarda haksızlığa uğradığında ilgilenmezmisiniz...
  • ya el insaf bunun neresi düşünce özgürlüğü tamam sevmeyebiliriz ve sevmediğimizi dile getirebiliriz ama hakaret edemeyiz !!!!!!!!!!!!!!!! düşünce özgürlüğünün tanımını bilmeyenlere duyurulur...........
  • defter kimdeyse Süleyman O' dur. Ehh, fethullah gülen cemaatinin hava yolu şirketi.kime söylüyorsunuz? kimden ne bekliyorsunuz..ey cemaati müslüm! kör müsünüz! açın gözlerinizi artık.bu haberde yadırganacak bir şey yok.takunya modasına ayak uydurmayı öğrenin artık :))
  • Hamdi Topçu'nun tepkisi, adı geçen kişi FG olduğu için değil, mesajın içeriği bir THY müdürüne yakışmadığı için olmalı ! Ne demek "gereği yapılacak" ?? yani sen misin FG ye laf atan alırım ayağımın altına demek bu ... eh o zaman THY kimin yönettiğini acıkça beyan etmiş oluyor mu bu Hamdi Bey ... ??
  • Butun bu olaylarin sorumlusu cemaatir. Zaman gazetesinde iktidara herturlu hakaret yapilirken kimse hesap sormuyor ama birisi kalkip tepki koyunca ve o kisi THY de calisinca vay haline. Bu adalet degil.
  • kim kimin vergisiyle maaş alıyor anlamadım. TK çalışanları senin maaşın kadar vergi ödüyor devlete. Serdar Bey'in yaptığı edepsizlik tamam ama seninki daniskası. TK çalışanı senin paranla geçinmez. Verdiği emeğin karşılığını alır. Bu basit düşünceden sıyrılın
  • önce insan...olaylara önyargılarla yaklaşmak yanlış.eğer bir yerde saygısızca bir tutum varsa kimin yaptığına kime yapıldığına bakılmamalı.bu insan olmanın gereğidir.

Türk Hava Yolları marka müdürü Serdar Öztürk'ün attığı twit, Hamdi Topçu'yu harekete geçirdi.

THY marka müdürü Serdar Öztürk'e ait Twitter hesabından Fethullah Gülen ile ilgili atılan twit büyük tepki topladı. Fethullah Gülen ile ilgili sözlere büyük tepkiler gelince konuyla ilgili Twitter üzerinden açıklama yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, 'gereken yapılacak' dedi.

İşte Serdar Öztürk'ün Fethullah Gülen ile ilgili twiti:




Bu Twit sonrası Hamdi Topçu ise; 'Thy müdürü ne maksatla olursa olsun edep dışı attığı twitt i kabul etmemiz mümkün değildir gereken yapılacaktır' açıklaması yaptı.

THY MÜDÜRÜ'NDEN OLAY SÖZLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

taner ~ 10 yıl önce
her iki tarafta komik yesinler birbirlerini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
insanda biraz utanma olur ya Allahtandami korkun yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işte böyle.. ~ 10 yıl önce
anlaşılıyorki söz konusu müslümanlara hakaret olunca ağızlarından salya sümük bir sürü aşağlık idoolojideki böğüren kuduruk azgın azınlık buna özgürlük diyoo .yukarıdaki size saydığım laflara bi bakın buda özgürlük..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Topçu ~ 10 yıl önce
Kızmana gerek yok, sayın müdür birşey anlatmak istemiş, senin Müdürün İ.Ümit TGS de karizma ve otorite uğruna hiç bir neden olmadan kıdemsiz ve ihbarsız beni işten atmıştır, defalarca mail atmama rağmen en ufak tepki bile vermediniz, tepki vermeniz için illa bir tarafmı olmak zorundayız, normal sıradan vatandaşlarda haksızlığa uğradığında ilgilenmezmisiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sena/arz ~ 10 yıl önce
ya el insaf bunun neresi düşünce özgürlüğü tamam sevmeyebiliriz ve sevmediğimizi dile getirebiliriz ama hakaret edemeyiz !!!!!!!!!!!!!!!! düşünce özgürlüğünün tanımını bilmeyenlere duyurulur...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
defter ~ 10 yıl önce
defter kimdeyse Süleyman O' dur. Ehh, fethullah gülen cemaatinin hava yolu şirketi.kime söylüyorsunuz? kimden ne bekliyorsunuz..ey cemaati müslüm! kör müsünüz! açın gözlerinizi artık.bu haberde yadırganacak bir şey yok.takunya modasına ayak uydurmayı öğrenin artık :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 10 yıl önce
Hamdi Topçu'nun tepkisi, adı geçen kişi FG olduğu için değil, mesajın içeriği bir THY müdürüne yakışmadığı için olmalı ! Ne demek "gereği yapılacak" ?? yani sen misin FG ye laf atan alırım ayağımın altına demek bu ... eh o zaman THY kimin yönettiğini acıkça beyan etmiş oluyor mu bu Hamdi Bey ... ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neoldugu ~ 10 yıl önce
adam yönetim kurulundan dostum yönetim kuruluna bu haberi söylediği zaman olacakları sen düşün öle asarım keserım demıyor bende sevmem hamdı topcuyu fakat adam gelmıs basa yonetımın bı bıreyı gereken yapılacaktır derken derlı toplu dusunceyle hareket edılecektır demeye getırmıs ılla bole acıklaayalımmı
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Butun bu olaylarin sorumlusu cemaatir. Zaman gazetesinde iktidara herturlu hakaret yapilirken kimse hesap sormuyor ama birisi kalkip tepki koyunca ve o kisi THY de calisinca vay haline. Bu adalet degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hop ~ 10 yıl önce
kim kimin vergisiyle maaş alıyor anlamadım. TK çalışanları senin maaşın kadar vergi ödüyor devlete. Serdar Bey'in yaptığı edepsizlik tamam ama seninki daniskası. TK çalışanı senin paranla geçinmez. Verdiği emeğin karşılığını alır. Bu basit düşünceden sıyrılın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stop ~ 10 yıl önce
seninkine len ozaman edepsizlikmi herkezebişeysylüyon aynayabak daniska edepsizi göricen...........
devrm ~ 10 yıl önce
önce insan...olaylara önyargılarla yaklaşmak yanlış.eğer bir yerde saygısızca bir tutum varsa kimin yaptığına kime yapıldığına bakılmamalı.bu insan olmanın gereğidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000