28 Mayıs 2013, Salı 10:10:04

THY MOZART'IN MEMLEKETİNE UÇTU

Türk Hava Yolları, Avusturya’da da büyümesini sürdürüyor…
  • Viyana Kusatmasindan beri bize dusman bir halk var orada. Tanidigim hic bir Avusturyali Turkleri sevmez. Nefret ederler. Adamlarin tarih kitaplari bizim icin hic iyi seyler yazmaz. Malta'da oyledir. Malta Yesil pasaporta dahi vize ister.
  • Arasıra skytrax ı okuyorum tyh hakkındaki memnuniyetsizlik bir hayli çok.öyleki 5 menuniyet varsa 10 menuniyetsizlik var.ve bu durum beni bir türk olarak üzüyor.bu yroumları yöneticilerde mutlaka okuyordur..bil hassa kaptanların hostes yada hostların ingilizcesi iyideğil anonsları kağıt üzrinden gelişi güzel okur gibi yapıyorlar. kulağa hoşgelmiyor.umarım iyi bir eğitim verilir.globaly yours olmak için iyi ingilizce şart.hostes kızlarmız daha nazik ve kibar olabilirler.
  • Hayırlı olsun,bereketli olsun.Bu başarı yönetici ve personelindir.Grevdekilerede kapak olsun
  • ya bi durun beee.. biz grevdeyiz diyoruz siz hat açıyosunuz. ağıztadıyla bi grev yaptırmadınız arkadaş yaaaa..:)

“Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”* Türk Hava Yolları’nın, 100 ülkedeki 228. destinasyonu Salzburg…

Dünyanın en büyük 4’ncü uçuş ağına sahip Türk Hava Yolları, Avusturya’da Viyana’nın ardından uçuş sağladığı 2. nokta olan Salzburg’a ilk seferini bugün itibariyle haftada 4 gün olmak üzere İstanbul’dan karşılıklı olarak icra ediyor.



THY MOZART'IN MEMLEKETİNE UÇTU

Yorumlar

Viyana kusatmasi ~ 11 yıl önce
Viyana Kusatmasindan beri bize dusman bir halk var orada. Tanidigim hic bir Avusturyali Turkleri sevmez. Nefret ederler. Adamlarin tarih kitaplari bizim icin hic iyi seyler yazmaz. Malta'da oyledir. Malta Yesil pasaporta dahi vize ister.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 11 yıl önce
Arasıra skytrax ı okuyorum tyh hakkındaki memnuniyetsizlik bir hayli çok.öyleki 5 menuniyet varsa 10 menuniyetsizlik var.ve bu durum beni bir türk olarak üzüyor.bu yroumları yöneticilerde mutlaka okuyordur..bil hassa kaptanların hostes yada hostların ingilizcesi iyideğil anonsları kağıt üzrinden gelişi güzel okur gibi yapıyorlar. kulağa hoşgelmiyor.umarım iyi bir eğitim verilir.globaly yours olmak için iyi ingilizce şart.hostes kızlarmız daha nazik ve kibar olabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gm ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun,bereketli olsun.Bu başarı yönetici ve personelindir.Grevdekilerede kapak olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
off yaaa ~ 11 yıl önce
ya bi durun beee.. biz grevdeyiz diyoruz siz hat açıyosunuz. ağıztadıyla bi grev yaptırmadınız arkadaş yaaaa..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000