25 Ekim 2015, Pazar 12:20:27

THY Miami seferlerine başlıyor

Küresel taşıyıcının Amerika’daki 8. uçuş noktası, Miami’ye direkt uçuşlar bugün itibarıyla başlıyor.
  • Bari Orlando ya ucmadiniz, bu hattin devamina yada gelecek Cuba hattinin devamina Cancun destinasyonu eklenirse bu hat her halukarda doldurulur. Lutfen bunu kulak ardi etmeyin.
  • Orlando dururken Miami ye ucmak mantiksiz, Orlando uzerinden Coshare yapacaksin bu hat dolar, ayrica Kayak ve Orbitz eger cikis noktasi THY nin direk ucusu olmadigi taktirde ucuslari baglamiyor, Lufthansa, KLM ve British ile daha cazip biletler yakaliyoruz, THY ancak Afrika ve Orta Dogu ya kicak gecsin, bizi biraksin digerlerine
  • Amerika da badem biyikli gormek istemiyoruz yakismiyor hocam, hele Miami ye
  • Tampa.FL. da gel THY bekliyoruz 35 senedir.
  • Haftaya pazartesi ilk denememi yapacagim ucustur.
  • Atlanta gelecek Mayıs'ta, Ekim 2016'da Seattle veya Vancouver geliyor!
  • Miami eyalet değil, şehirdir. Eyalet olan Florida'dır. Miami büyük bir şehir de olsa Florida'nın da başkenti değildir :) Başkent de Ceksınvil miydi Telehese miydi neydi. Ama hiç değilse koca eyalet ile şehiri birbirinden ayırabilelim ayırabileyim artık.. 21. yüzyıldayız
  • senin gibi hangi torpilliler oraya sef,mudur olarak atandi onu da aciklasana ?
  • spread your Wings and fly to freedom. thy gün geçtikçe büyüyor. güzel gelişme. hayırlı emniyetli komforlu uçuşlar dilerim ve bu yoldan hep devam eder inşallah.
  • Arkadaslar bir kez daha yaziyorum THY 2017 yeni ucaklar siparis edecek. 8 adet A380 15 adet a350-900/1000 Ve 777X. Tek sorun iki katli terminaller, 3.havalimani bir bitsin bakin görün siz dubleks ucaklari.

Türk Hava Yolları’nın, Amerika kıtasında Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Montreal, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston ve San Francisco’nun ardından uçuş sağlayacağı 12. nokta olan Miami’ye ilk seferi, bugünden itibaren, haftanın her günü karşılıklı olarak icra edilecek.

Açılışla ilgili görüş bildiren Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı (Pazarlama) Ahmet Olmuştur, “Amerika’daki etkinliğimizi süreklilikle artırıyor olmak bizim için oldukça memnuniyet verici. 15 yy.’ın sonlarında isimlendirilmiş Yeni Dünya, aradan birkaç yüzyıl geçmesine rağmen, günümüzde de birçok birey için hala yeni kapılar ve yeni keşifler anlamına geliyor. Dünyanın hemen hemen her köşesini yolcularına daha da ulaşılabilir kılmayı misyon edinmiş Türk Hava Yolları’nın öncelikli motivasyonu, hiç şüphesiz, birbirinden bağımsız keşiflerin tamamına araç olmanın verdiği mutluluk. Farklı hizmet anlayışımızla, bu mutluluğu, dünyanın sayısız noktasında olduğu gibi Amerika’nın en gözde destinasyonlarından birine, Miami’ye de taşıyacak olmak bizler için son derece keyifli bir deneyim olacak.” dedi.

İstanbul’dan Florida eyaletinin ikinci büyük kenti Miami’ye, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 599 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler. 



Sefer düzenlediği 110 ülkedeki 278 destinasyon ile dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi unvanına sahip Türk Hava Yolları, Birleşik Devletler’in turizm sektörüyle maruf, en büyük eyaletlerinden biri olan Miami’yi de geniş uçuş ağına dâhil ederek, inşasını hız kesmeden sürdürdüğü köprülere bir yenisini daha ekliyor.

Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

THY Miami seferlerine başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Florida dan Selam ~ 8 yıl önce
Bari Orlando ya ucmadiniz, bu hattin devamina yada gelecek Cuba hattinin devamina Cancun destinasyonu eklenirse bu hat her halukarda doldurulur. Lutfen bunu kulak ardi etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orlando ~ 8 yıl önce
Orlando dururken Miami ye ucmak mantiksiz, Orlando uzerinden Coshare yapacaksin bu hat dolar, ayrica Kayak ve Orbitz eger cikis noktasi THY nin direk ucusu olmadigi taktirde ucuslari baglamiyor, Lufthansa, KLM ve British ile daha cazip biletler yakaliyoruz, THY ancak Afrika ve Orta Dogu ya kicak gecsin, bizi biraksin digerlerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bademler ~ 8 yıl önce
Amerika da badem biyikli gormek istemiyoruz yakismiyor hocam, hele Miami ye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
N348PA ~ 8 yıl önce
Tampa.FL. da gel THY bekliyoruz 35 senedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haftaya ilk ucus ~ 8 yıl önce
Haftaya pazartesi ilk denememi yapacagim ucustur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sırada neresi? ~ 8 yıl önce
Atlanta gelecek Mayıs'ta, Ekim 2016'da Seattle veya Vancouver geliyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mayami ~ 8 yıl önce
Miami eyalet değil, şehirdir. Eyalet olan Florida'dır. Miami büyük bir şehir de olsa Florida'nın da başkenti değildir :) Başkent de Ceksınvil miydi Telehese miydi neydi. Ama hiç değilse koca eyalet ile şehiri birbirinden ayırabilelim ayırabileyim artık.. 21. yüzyıldayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet olmustur ! ~ 8 yıl önce
senin gibi hangi torpilliler oraya sef,mudur olarak atandi onu da aciklasana ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalama ~ 8 yıl önce
Merak ediyorsan sana söyleyeyim birader; müdürü Celal Bey, fii tarihinde Amsterdam'da lokal olarak işe başlayıp tüm kademelerde çalışarak şefliğe ulaşan bir abimizdir. Ardından Kathmandu/Nepal müdürlüğünü başarıyla yürütmüştür. Ve Miami'nin açılmasıyla oraya müdür olarak tayin olmuştur. sen kimsin?
gurbetçi ~ 8 yıl önce
spread your Wings and fly to freedom. thy gün geçtikçe büyüyor. güzel gelişme. hayırlı emniyetli komforlu uçuşlar dilerim ve bu yoldan hep devam eder inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O, ~ 8 yıl önce
inşallah
O. ~ 8 yıl önce
dislike edenler pegasus'ciler' :)
THY ~ 8 yıl önce
Arkadaslar bir kez daha yaziyorum THY 2017 yeni ucaklar siparis edecek. 8 adet A380 15 adet a350-900/1000 Ve 777X. Tek sorun iki katli terminaller, 3.havalimani bir bitsin bakin görün siz dubleks ucaklari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2017 geç ~ 8 yıl önce
O zamana kadar beklerse vay halimize. 2018 Martta havalimanı açılıyor. THY hemen sipariş vermesi gerek.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000