25 Temmuz 2008, Cuma 14:20:41

THY MADDE BAĞIMLISI PİLOTUN PEŞİNDE

Türk Hava Yolları, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen pilotun isminin kendilerine verilmesi için Ege Üniversitesi Rektörlüğü’nden talepte bulundu.
  • ne yani bunca insanı tanısyan ve herhangi bir tehlikede içindekilerin kesin ölümle sonuçlanacağı kazalara yol açılmaması için bunca insan konusyor yarası olan gocunuyor işte.... asıl sana yazıklar olsun...
  • Sen pilotun ismini açıklamazsan yüzlerce pilot zan altında kalacak,70 milyonun diline düşecek,onca yolcunun vebali yüklenecek,yetmezmiş gibi bayrak taşıyıcımızda uluslararası platformda ve endüstride ciddi itibar kaybedecek,bu mu etik? Derdiniz etiklikse alın bu pilot arkadaşımızı güzelce tedavi edin,yardımcı olun.Yardım aramasa zaten hastaneye gitmezdi bu arkadaşımız,ama onu da rezil etmeden,onurunu incitmeden yapın ki etik olasınız...
  • havayollarımızda azımsanmayacak sayıda pilot var ki ucusa alkollü geliyor. agzı les gibi alkol kokan cok pilotun sefere gittigi, haklarında ne kokpitteki ne de dispatch teki gorevliler tarafından rapor tutulmadıgı, sozlu olarak ucus işletme ve gn md luge bildirilen olayların da sümenaltı edildigi gun gibi aşikar.... genelde hep rus pilotların alkollu ucuslarından bahsedilir ama kendi pilotlarımızda karsılasılan olaylardan kimse söz etmez... havayollarının dispatch ofislerine alkolmetre konup ani kontrol yapılsa durumun ne kadar vahim oldugu ortaya cıkar. Ama kimin umrunda.... KEL BAŞA ŞİMŞİR TARAK.....
  • Madem bu konu açılmışken tüm havayolu şirketlerinde örnekleri bulunan alkolik pilotlara ne demeli.Alkolde adam gibi içemeyenleri alkolik dolayısıyla alkol bağımlısı bir hale getirmiyor mu? Bilimsel bir araştırma yapılsa da uçucuların yüzde kaçı sağlıklı yaşamı kendisine hayat tarzı olarak seçmiş acaba bizde öğrensek.
  • Volkan KIRMIZI'nın ismi açıklandı'da ne oldu ? Ilk okul diplomasıyla Freebird'te uçuşlarına devam ediyor. THY pilotu nirvanada uçuyor boş günlerinde.. Bırakın uçsun. :)
  • Alman STERN dergisi zamanında yazmıştı. Türkiye'de Çobanlar Pilot oluyor diye....... Daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
  • BU HABER TÜM THY PİLOTLARINI ZAN ALTINDA BIRAKIYOR.LÜTFEN BU ŞAHSIN İSMİ AÇIKLANSIN VE GEREKEN ACİLEN YAPILSIN.
  • Ben bu tür haberleri okumaktan usandım artık. Yok THY'de bilmem ne bağımlısı pilotlar, yok Freebird'te sahte diplomalı ilk okul mezunu pilotlar. Neticede hepsi bir şekilde uçuyor bu arkadaşlar.... YAZIKLAR OLSUN SIZE! Fazla irdelemeyin daha neler çıkar !Daha ne kaldı !

TBMM Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’na önceki gün bilgi veren Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı İlaç Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Hakan Coşkunol’un THY’de görev yapan bir pilotun madde bağımlısı olduğu için kendilerine başvurduğunu söylemesi bir çok pilotun zan altında kalmasına neden oldu. Halen aktif olarak görev yapan THY pilotunun kimliği konusunda hiçbir açıklama yapılmaması camia içerisinde huzursuzluk yarattı. Birçok kişi bu pilotun isminin bir an önce açıklanarak bütün pilotların zan altından kurtarılması görüşünde birleşti Ege Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi Ege-Bam’a başvurarak tedavi olmak istediği ileri sürülen pilotun kimliği etik olmayacağı gerekçesiyle açıklanmamıştı..

THY İSMİNİ İSTEDİ

Türk Hava Yolları da halen uçuş yaptığı ileri sürülen pilotun isminin kendilerine verilmesi için Ege Üniversitesi Rektörlüğü’nden talepte bulundu. Psikolojik, kan ve idrar gibi periyodik testlere tabi tutulan hiçbir pilotta uyuşturucu madde kullandığına dair bulguya rastlanılmadığını ileri süren THY yetkilileri, böyle bir durumun uçuş güvenliğini etkileyeceği için Ege-Bam’a başvuran pilotun kim olduğunun kendilerine bildirilmesi ricasında bulundu.

THY MADDE BAĞIMLISI PİLOTUN PEŞİNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

nedemek ne olmus ya ~ 16 yıl önce
ne yani bunca insanı tanısyan ve herhangi bir tehlikede içindekilerin kesin ölümle sonuçlanacağı kazalara yol açılmaması için bunca insan konusyor yarası olan gocunuyor işte.... asıl sana yazıklar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DELİDUMRUL ~ 16 yıl önce
Sen pilotun ismini açıklamazsan yüzlerce pilot zan altında kalacak,70 milyonun diline düşecek,onca yolcunun vebali yüklenecek,yetmezmiş gibi bayrak taşıyıcımızda uluslararası platformda ve endüstride ciddi itibar kaybedecek,bu mu etik? Derdiniz etiklikse alın bu pilot arkadaşımızı güzelce tedavi edin,yardımcı olun.Yardım aramasa zaten hastaneye gitmezdi bu arkadaşımız,ama onu da rezil etmeden,onurunu incitmeden yapın ki etik olasınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
havayollarımızda azımsanmayacak sayıda pilot var ki ucusa alkollü geliyor. agzı les gibi alkol kokan cok pilotun sefere gittigi, haklarında ne kokpitteki ne de dispatch teki gorevliler tarafından rapor tutulmadıgı, sozlu olarak ucus işletme ve gn md luge bildirilen olayların da sümenaltı edildigi gun gibi aşikar.... genelde hep rus pilotların alkollu ucuslarından bahsedilir ama kendi pilotlarımızda karsılasılan olaylardan kimse söz etmez... havayollarının dispatch ofislerine alkolmetre konup ani kontrol yapılsa durumun ne kadar vahim oldugu ortaya cıkar. Ama kimin umrunda.... KEL BAŞA ŞİMŞİR TARAK.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asil ~ 16 yıl önce
Madem bu konu açılmışken tüm havayolu şirketlerinde örnekleri bulunan alkolik pilotlara ne demeli.Alkolde adam gibi içemeyenleri alkolik dolayısıyla alkol bağımlısı bir hale getirmiyor mu? Bilimsel bir araştırma yapılsa da uçucuların yüzde kaçı sağlıklı yaşamı kendisine hayat tarzı olarak seçmiş acaba bizde öğrensek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARLOS ~ 16 yıl önce
Volkan KIRMIZI'nın ismi açıklandı'da ne oldu ? Ilk okul diplomasıyla Freebird'te uçuşlarına devam ediyor. THY pilotu nirvanada uçuyor boş günlerinde.. Bırakın uçsun. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKA320 ~ 16 yıl önce
Alman STERN dergisi zamanında yazmıştı. Türkiye'de Çobanlar Pilot oluyor diye....... Daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK PİLOT ~ 16 yıl önce
BU HABER TÜM THY PİLOTLARINI ZAN ALTINDA BIRAKIYOR.LÜTFEN BU ŞAHSIN İSMİ AÇIKLANSIN VE GEREKEN ACİLEN YAPILSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Ben bu tür haberleri okumaktan usandım artık. Yok THY'de bilmem ne bağımlısı pilotlar, yok Freebird'te sahte diplomalı ilk okul mezunu pilotlar. Neticede hepsi bir şekilde uçuyor bu arkadaşlar.... YAZIKLAR OLSUN SIZE! Fazla irdelemeyin daha neler çıkar !Daha ne kaldı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000