30 Temmuz 2012, Pazartesi 09:16:53

"THY LUFTHANSA'DAN DAHA İYİ"

Türk Hava Yolları’nın (THY) son yıllardaki başarılı atılımları, Alman Frankfurter Allgemeine gazetesinin dünkü sayısına konu oldu. “Türk Hava Yolları Lufthansa’ya karşı” başlığıyla geniş bir haber yayınlayan gazete, THY’nin daha iyi servis, daha iyi bağlantı ve daha ucuz biletle Alman Hava Yolları Lufthansa’nın uykularını kaçırdığını yazdı.
  • @yolcu THY ile Kamilkoç'u aynı kefeye koyup kıyaslama yaptın ya, mesleği bırakma noktasına geldim emin ol. Uçan bir taşıt ile, karada giden bir taşıtın mola kriterleri nasıl kıyaslanır da ''Kamil Koç Bile Mola Veriyor'' denir, Pes doğrusu..
  • temel hamdı yolları batar mıllette bakar hıc merak etmeyın sonu yakındır sonrada temel ve hamdı ve yandasları doner derkı bak bızım zamanımızda rekor kırdık dıye ovunurler....balon patladıktan sonra gelen hukumet bırde bu sacmalıkla ugrasır....temel hamdı yollarından hec bı halt olmaz
  • Airporthaber sitesinde, havacilikla alakali bir haber basliginin altina, bir arkadasinin basortusunden duydugu rahatsizligi dile getiren sig dusunceli kisiler oldugu surece (ortadogu deyip orayi neden kucuk goruyorlar anlamadim?) ne thy ne baska bir firma hicbiyere gidemez orasi kesin. O basortulu bayana karsi toplum icinde bir ustunlugumuzmu varda begenemediniz calismasini?
  • Kusura bakmayin buradan gencecik oldugunuz pek anlasilmiyor. :-)
  • Dün TK kontuarında Türbanlı personel vardı. Artık olacakmış diye de duyduk.. Eğer bu doğru ise istediğini yapsın TK sadece ortadoğuda iyi bir yerlere gelebilir.
  • Arkadaslar kendi ulkenizin bayrak tasiyicisi ve gayette kaliteli firmasina haksizlik ediyorsunuz.Ben suan orta dogunun, o bahsettiginiz dunyanin en onde gelen firmalarindan birinde calisiyorum.Thy suan dunyadaki tum buyuk firmalarin tehlikeli rakip olarak gordugu buyuk bir marka.Egitim hocalarimizda dahil su ana kadar Turkiyeden oldugumu soyleyince neden thy degilde buralara geldin diyen en az 30 kisi olmustur.Baska bir ayrintinin altini cizmekte fayda var. Do Co gercekten thy ye buyuk bir arti.Zaten bizde avusturya,bazi almanya noklarimizin ve turkiye ucuslarimizin yemeklerini Do Co dan aliyoruz ve gercekten cok kaliteli.Thy baska firmalarin uykusunu kacirirmi bilemem ama canlarini siktigi kesin.
  • `THY seyahat edenler, bu şirketin işçileri taşıyan bir havayolu olmadığını, ciddi bir havayolu kuruluşu olduğunu artık fark ediyorlar`
  • Arkadaslar yorumlar bakinca THY dusmanlarina insanin neresi ile gulmesi gerektigini dusundum sonra malum bir yerde karar kildim, kizmayin bu THY dusmanlarina onlar tamamen uc on paralik siyasi kimlikleri ile konusan Irlandadalilar. Yazik onlara aciyalim cunku ne dediklerini bilmiyorlar, Mazhar Osman bunlari gorseydi derhal musahadeye alirdi; bosverin bu gibilere kizilir mi, cezai ehliyetleri var mi acaba?
  • @ Leman Teyze Teyze sensin, gencecik bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun henüz
  • Bir fıkra var ya hani, haşa kıyamet kopmuş cehennemdeki her milletin başına bir zebani nöbetçi verilmiş, bir tek türklerde yok? diğer milletler merak edip sormuş neden diye, zebani şöyle demiş: onlar zaten cehennemden çıkmaya çalışanları kendileri aşağı çekiyor.. bizi bu kadar güzel tarif eden başka bir fıkra yok emin olun.. bu arada aslanım TK, koçum TK oh olsun çekemeyenlere..

 

Türk Hava Yolları’nın Körfez ülkelerinden Asya, Uzak Doğu ve Afrika’ya gitmek isteyen Alman yolcuları bile Lufthansa’nın elinden almaya başladığını yazan gazete, Almanya’dan bu noktalara uçacaklar için de THY’nin avantajlı hale geldiğini belirtti. Almanya’nın Hamburg, Dusseldorf, Stuttgart ve Berlin havalimanlarından Uzak Doğu’ya uçmak isteyen Alman yolcuların önce Frankfurt’a gitmeleri gerekiyor. THY ise bu imkanı İstanbul veya Dubai’de yolculara sunuyor.

YEMEKTE FARK ATIYOR

THY’nin Lufthansa’ya göre üstün olduğu alanlardan biri de yemekleri. Do and Co firmasının şefi Atila Doğudan, THY uçaklarında yerilen yemeklerin Formula 1 yarışlarında VİP misafirlere verilen ve Avrupa Futbol Şampiyonası’nda futbolculara verilen yemeklerle aynı kalitede olduğunu söyledi. LTU havayollarının daha önceki sahibi ve halen Almanya’da havacılık sektöründeki önemli isimlerden biri olan Hans Rudolf Wöhrl de, “THY seyahat edenler, bu şirketin işçileri taşıyan bir havayolu olmadığını, ciddi bir havayolu kuruluşu olduğunu artık fark ediyorlar” dedi. (Sabah)

"THY LUFTHANSA'DAN DAHA İYİ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Seyahat Lab ~ 10 yıl önce
@yolcu THY ile Kamilkoç'u aynı kefeye koyup kıyaslama yaptın ya, mesleği bırakma noktasına geldim emin ol. Uçan bir taşıt ile, karada giden bir taşıtın mola kriterleri nasıl kıyaslanır da ''Kamil Koç Bile Mola Veriyor'' denir, Pes doğrusu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy dusmanlarına ~ 12 yıl önce
temel hamdı yolları batar mıllette bakar hıc merak etmeyın sonu yakındır sonrada temel ve hamdı ve yandasları doner derkı bak bızım zamanımızda rekor kırdık dıye ovunurler....balon patladıktan sonra gelen hukumet bırde bu sacmalıkla ugrasır....temel hamdı yollarından hec bı halt olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin Crew ~ 12 yıl önce
Airporthaber sitesinde, havacilikla alakali bir haber basliginin altina, bir arkadasinin basortusunden duydugu rahatsizligi dile getiren sig dusunceli kisiler oldugu surece (ortadogu deyip orayi neden kucuk goruyorlar anlamadim?) ne thy ne baska bir firma hicbiyere gidemez orasi kesin. O basortulu bayana karsi toplum icinde bir ustunlugumuzmu varda begenemediniz calismasini?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman hanim ~ 12 yıl önce
Kusura bakmayin buradan gencecik oldugunuz pek anlasilmiyor. :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 12 yıl önce
Dün TK kontuarında Türbanlı personel vardı. Artık olacakmış diye de duyduk.. Eğer bu doğru ise istediğini yapsın TK sadece ortadoğuda iyi bir yerlere gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin Crew ~ 12 yıl önce
Arkadaslar kendi ulkenizin bayrak tasiyicisi ve gayette kaliteli firmasina haksizlik ediyorsunuz.Ben suan orta dogunun, o bahsettiginiz dunyanin en onde gelen firmalarindan birinde calisiyorum.Thy suan dunyadaki tum buyuk firmalarin tehlikeli rakip olarak gordugu buyuk bir marka.Egitim hocalarimizda dahil su ana kadar Turkiyeden oldugumu soyleyince neden thy degilde buralara geldin diyen en az 30 kisi olmustur.Baska bir ayrintinin altini cizmekte fayda var. Do Co gercekten thy ye buyuk bir arti.Zaten bizde avusturya,bazi almanya noklarimizin ve turkiye ucuslarimizin yemeklerini Do Co dan aliyoruz ve gercekten cok kaliteli.Thy baska firmalarin uykusunu kacirirmi bilemem ama canlarini siktigi kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu da ne boyle ~ 12 yıl önce
`THY seyahat edenler, bu şirketin işçileri taşıyan bir havayolu olmadığını, ciddi bir havayolu kuruluşu olduğunu artık fark ediyorlar`

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kizmayin ~ 12 yıl önce
Arkadaslar yorumlar bakinca THY dusmanlarina insanin neresi ile gulmesi gerektigini dusundum sonra malum bir yerde karar kildim, kizmayin bu THY dusmanlarina onlar tamamen uc on paralik siyasi kimlikleri ile konusan Irlandadalilar. Yazik onlara aciyalim cunku ne dediklerini bilmiyorlar, Mazhar Osman bunlari gorseydi derhal musahadeye alirdi; bosverin bu gibilere kizilir mi, cezai ehliyetleri var mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
@ Leman Teyze Teyze sensin, gencecik bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun henüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Was ist das? Das ist TK ! ~ 12 yıl önce
Bir fıkra var ya hani, haşa kıyamet kopmuş cehennemdeki her milletin başına bir zebani nöbetçi verilmiş, bir tek türklerde yok? diğer milletler merak edip sormuş neden diye, zebani şöyle demiş: onlar zaten cehennemden çıkmaya çalışanları kendileri aşağı çekiyor.. bizi bu kadar güzel tarif eden başka bir fıkra yok emin olun.. bu arada aslanım TK, koçum TK oh olsun çekemeyenlere..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000