04 Eylül 2017, Pazartesi 14:02:05

THY Lufthansa ve British'i geride bıraktı

Türk Hava Yolları (THY) Avrupa'daki koltuk kapasite sıralamasında ilk üçe girdi.
  • Koltuk kapasitesindeki bir aylik degisimi almis Lufthansaya meydan okuyor. Mühendis bir adam bir datayi analiz ederken ne acidan analiz ettigini de bilir. Böyle ucuz bir datayi ele alip kalkip Lufthansa ile boy ölcüsmeye kalkmak komik ve cahilce bir uslup.
  • Ingilizler kopuruyo ve kuduruyo kiskancliktan
  • Güzel haber. Türk olarak gurur duydum. Aynen devam. İçimizdeki hainler hasetlikten çatlasın
  • iki ay sonra seni o listeden atıp, emirates, egypt, air afriqiah in olduğu listeye koyacaklar.
  • Aşağı yukarı tüm yorumlar "bardağın boş tarafına" bakan kişilerce yazılmış. Neden bu şekilde yazıyorsunuz arkadaşlar?.. Bu hepimizin havayolu. Yıllardır ne zaman Lufthansa'yı geçeceğiz diye bekleyip durdum, artık ilk geçiş hamlesini yaptık, inşaallah yolcu sayısında da geçeriz yakın zamanda. Destekleyin arkadaşlar. Eleştirileriniz varsa da hem burda yazın tamam, ama hem de THY'ye yollayın ve takipçisi olun.
  • Avrupada araba üretiyor, siz neyi peşindesiniz?
  • Koltuk kapasitesi ilk üçte olup, doluluk ilk üçte değilse boş koltukla uçuyorsunuz demektir.
  • . Koltuk kapasitesi ile övünen bir duruma gelmek tam ortadogu topllumlarina özgün bir bakis. Bilal bey bu tarz aciklamalar yaparak kendini komik duruma düsürüyor. Hani doluluk oranin , hani birim gelirin, muhtemelen her ikiside kötüdür. Her ikisininde kötü oldugu bir trend in sürdürülebilir bir tarafi yoktur. Su an Thy icin en yogun dönem. Bayram tatili, gurbetci trafigi ve hac dönüsleri. Su an doluluk ve birim gelirde LH yi sollamak lazim kapasitede degil. Simdi kasayi doldurma zamani. Öncesi ve sonrasi isler kesat zaten.
  • Müşteri memnuniyeti kötüye gidiyor, koltuklar artmış! Övündükleri şeye bak!
  • 1 aylık veriye bakmakla neyi halledeceğiz? 12 ay koltuk kapasite toplamı ve net kar,zarar ne önemli olan o değil mi? Yurtdışında satmamız gereken fiyata bilet satamıyoruz,kardan zarar ediyoruz yeter ki uçaklar dolsun diye böyle mi rakiplerin önüne geçeceğiz? Ayrıca uçuş güvenliğinde kaçıncı sıradayız, personel mutlu mu bunları düşünen var mı? 30 saat kuralını ve daha birçok kuralı takmayan, çalışanına değer vermeyen,işsizlikle tehdit eden,hak yiyen bir şirket Lufthansa'yı geçse ne geçmese ne?

Türk Hava Yolları (THY) Avrupa'daki koltuk kapasite sıralamasında ilk üçe girdi.

Koltuk kapasite baz alınarak hazırlanan listede Türk Hava Yolları (THY) üçüncü sırada yer aldı. 

İlk sırayı low cost havayolu şirketleri Ryanair ve Easyjet alırken, Lufthansa, British Airways, Air France gibi dev havayollarını geride bırakan THY ise listeye üçüncü sıradan girdi. 

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sıralamayı Twitter hesabından takipçileri ile paylaştı.
 

THY Lufthansa ve British'i geride bıraktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Luthansa ha ~ 7 yıl önce
Koltuk kapasitesindeki bir aylik degisimi almis Lufthansaya meydan okuyor. Mühendis bir adam bir datayi analiz ederken ne acidan analiz ettigini de bilir. Böyle ucuz bir datayi ele alip kalkip Lufthansa ile boy ölcüsmeye kalkmak komik ve cahilce bir uslup.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borbet ~ 7 yıl önce
Sen cahillere uyma üzülürken
B ~ 7 yıl önce
Ingilizler kopuruyo ve kuduruyo kiskancliktan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzonlu havacı ~ 7 yıl önce
Güzel haber. Türk olarak gurur duydum. Aynen devam. İçimizdeki hainler hasetlikten çatlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
10 koltuğun 3 ü boşken kapasite arttırmak da çok mantıklı zaten. Senin gibilerin hain demesiyle hain olacak da değiliz sevgili akgezer.
hüsam ~ 7 yıl önce
iki ay sonra seni o listeden atıp, emirates, egypt, air afriqiah in olduğu listeye koyacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bardak ~ 7 yıl önce
Aşağı yukarı tüm yorumlar "bardağın boş tarafına" bakan kişilerce yazılmış. Neden bu şekilde yazıyorsunuz arkadaşlar?.. Bu hepimizin havayolu. Yıllardır ne zaman Lufthansa'yı geçeceğiz diye bekleyip durdum, artık ilk geçiş hamlesini yaptık, inşaallah yolcu sayısında da geçeriz yakın zamanda. Destekleyin arkadaşlar. Eleştirileriniz varsa da hem burda yazın tamam, ama hem de THY'ye yollayın ve takipçisi olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 7 yıl önce
Avrupada araba üretiyor, siz neyi peşindesiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doluluk? ~ 7 yıl önce
Koltuk kapasitesi ilk üçte olup, doluluk ilk üçte değilse boş koltukla uçuyorsunuz demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oldumu Bilal Bey, ~ 7 yıl önce
. Koltuk kapasitesi ile övünen bir duruma gelmek tam ortadogu topllumlarina özgün bir bakis. Bilal bey bu tarz aciklamalar yaparak kendini komik duruma düsürüyor. Hani doluluk oranin , hani birim gelirin, muhtemelen her ikiside kötüdür. Her ikisininde kötü oldugu bir trend in sürdürülebilir bir tarafi yoktur. Su an Thy icin en yogun dönem. Bayram tatili, gurbetci trafigi ve hac dönüsleri. Su an doluluk ve birim gelirde LH yi sollamak lazim kapasitede degil. Simdi kasayi doldurma zamani. Öncesi ve sonrasi isler kesat zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borbet ~ 7 yıl önce
Ortadogu toplumlarina bakis derken senin bakisin NE yapti??
yolcu ~ 7 yıl önce
Müşteri memnuniyeti kötüye gidiyor, koltuklar artmış! Övündükleri şeye bak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ~ 7 yıl önce
1 aylık veriye bakmakla neyi halledeceğiz? 12 ay koltuk kapasite toplamı ve net kar,zarar ne önemli olan o değil mi? Yurtdışında satmamız gereken fiyata bilet satamıyoruz,kardan zarar ediyoruz yeter ki uçaklar dolsun diye böyle mi rakiplerin önüne geçeceğiz? Ayrıca uçuş güvenliğinde kaçıncı sıradayız, personel mutlu mu bunları düşünen var mı? 30 saat kuralını ve daha birçok kuralı takmayan, çalışanına değer vermeyen,işsizlikle tehdit eden,hak yiyen bir şirket Lufthansa'yı geçse ne geçmese ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000