14 Şubat 2014, Cuma 10:26:45

THY 'LOUNGE HATAY'I HİZMETE AÇTI

Hatay yolcuları için konfor ve ayrıcalığın yeni buluşma noktası, Türk Hava Yolları’nın mozaik desenli özel yolcu salonu; “Turkish Airlines Lounge Hatay'ın resmi açılışı dün gerçekleşti.
  • anca bussines class'a yapar di mi. hiç yok economy class'a.YAZIKLAR OLSUN TeHeYe
  • dikkat edin su basmasın.
  • Bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkürler Türk hava yolları
  • Bu mozaik Antakya mozaik Müzesi'nde var... Çok güzel düşünülmüş reklamı , memleketimize hayırlı uğurlu olsun tşk.ler thy
  • Hayırlı olsun çok güzel bir hizmet Türk Hava yolları 1 numara
  • O kadar business bilet aldım hiç bir zaman cıp solunu açık değildi bu defa yine alacam umarım açık lounge Hatay açık olur.
  • Yakışır memleketime teşekkürler THY

Uzun bir süredir Hatay-İstanbul-Hatay karşılıklı seferlerinde yolcularına Business Sınıf’ta da uçuş imkânı sağlayan Türk Hava Yolları,  Hatay Havalimanı’nda yer alan özel yolcu salonunu yolcularının hizmetine sundu.

Hatay’ın taş evlerinden ilham alınarak 105m2’lik alan üzerine tesis edilen, 30 kişilik yolcu kapasitesine sahip "Turkish Airlines Lounge Hatay", Hatay Arkeoloji Müzesi’nin en bilinen mozaikleri ile dekore edildi.

'Turkish Airlines Lounge Hatay'da zengin ikram çeşitleri, konforlu dinlenme ortamı, ofis ve internet donanımı sayesinde uçuş deneyimini daha da kolaylaştıracak her türlü rahatlık sunuluyor.

Ayrıca, uçuş işlemlerinin daha hızlı ve kolay gelişmesine yönelik check-in işlemlerini tamamlayan yolcular, “Turkish Airlines Lounge Hatay” özel güvenlik noktasından geçerek uçaklarına daha rahat ulaşabiliyorlar.

Yurt içi ve aktarmalı olarak yurt dışına yolculuk yapmakta olan Business, Elite Plus, Elite, Classic Plus ve Star Alliance Gold Kart sahibi yolcular, Hatay Havalimanı İç Hatlar Terminal Binası içerisindeki asma katta ayrılmış özel alanda bulunan “Turkish Airlines Lounge Hatay”da Türk Hava Yolları ayrıcalığından yararlanabiliyorlar.

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz Salı günü de Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gidiş Katı'nda genişletilen ve yenilenen 'Lounge Istanbul'u hizmete açmıştı.

THY 'LOUNGE HATAY'I HİZMETE AÇTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

eşek ~ 6 yıl önce
anca bussines class'a yapar di mi. hiç yok economy class'a.YAZIKLAR OLSUN TeHeYe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 10 yıl önce
dikkat edin su basmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkürler Türk hava yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu mozaik Antakya mozaik Müzesi'nde var... Çok güzel düşünülmüş reklamı , memleketimize hayırlı uğurlu olsun tşk.ler thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun çok güzel bir hizmet Türk Hava yolları 1 numara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O kadar business bilet aldım hiç bir zaman cıp solunu açık değildi bu defa yine alacam umarım açık lounge Hatay açık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MC S ~ 10 yıl önce
Yakışır memleketime teşekkürler THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000