25 Ocak 2012, Çarşamba 11:51:33

THY LOT'U NEDEN ALMAK İSTİYOR?

Dün Atatürk Havalimanı'nda başlatılan Kan bağışı kampanyasının tanıtımı için Atatürk Havalimanı'na gelen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, geçtiğimiz günlerde THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun açıkladığı Polonyalı LOT Havayolları'nın alımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
  • sen kimin adamısın bakalım,söyle de bilelim?gerçekler canını acıttı, çok rahatsız oldun galiba.uydurduğun düzmece hikayelere kargalar bile inanmaz,gülerler sana.doğruları bilmeyen yok.kim inanır sana ?
  • gerçekten size bravo demek ki bunca insan yalan söylüyor,hem de durup duruken öylemi ? yapılan haksızlıkları hiç yapılamamış gibi göstermeye çalışıp komik duruma düşmeyin.burada yazılanların hemen hemen hepsi doğrudur.thy den haksız yere saçma sapan nedenler insanların ekmeğiyle oyananıp işten atılıyor.bu insanlar zaten mahkemeye gidip işe iade davasını kazanıyorlar ama şirket bu insanları geri alıp işe başlatması gerekirken bunu yapmıyor.birkaç maaş verip olayı kendince hallediyor.bu insanların yerine de torpilli adamlar işe alınıyor.fazla konuşmaya da gerek yok.burada hukuk edebiyatı falan yapmayın.insanların gerçeklerin ne olduğunu çok iyi biliyorlar.gerçeklerin üstünü örtmeniz mümkün değildir.
  • sen iyi mamalaniyorsun herhalde bu takimdan,bu yazilanlara yalan diyebilmek icin gercekten cok yuzsuz olmak lazim,sizin tarziniz bu ,uymamak lazim
  • Bu ve birçok habere bidünya yorum yazılıyor. Ama konu ile alakası olmayan hususlar hep.
  • Cemaatçi, hemşerici, badem bıyık, torpil, haksızlık, ve daha neler neler. Hep boş atıp boş tutmalar. Haksızlık, yolsuzluk, usulsüzluk yapıldı ise ve bilgin belgen varsa ver savcıya. Savcıda onlardan diyorsan ver Kemal Kılıçdaroğluna. Bunun dışın burada yazılanlar iftiradan öteye geçemez
  • ben bu şirkette bir yönetici olsaydım thy nin içine düştüğü durum ve bu söylenenler nedeniyle utancımdan istifa edip görevi bırakır giderdim.ama bizimkilere bakıyorsun çok rahatlar ve hala çok başarılıyız nakaratını söyleyip,göz boyamaya devam ediyorlar.durmak yok zarara ve kul hakkı yemeye devam...
  • bosuna elestiri yazmayin arkadaslar,utanmalari,sikilmalari olsa,bu yazilanlar yalan derler.maalesef tik yok.bunlrin yapisi bu kupu doldur yeter
  • Gecenlerde Turkiyede iken $akirtin biri ile karsilastim.4 arkadasi ile beraber Pennsylvania'ya gelip hoca hazretlerini ziyaret edeceklermis.Arkadas THY'yi ove ove bitiremiyor, herhalde ucak biletini thy'den aldi dedim.Ocak sonu gibi olu bir sezon olmasina ragmen biletlerini British'den almislar, ama THY'de zarar yok diyor, onlar yatirim.Ya $akirt dedim, bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu, bari 4 kisi THY ile ucsaydiniz, 750$ gibi bir bilet thy'den, british tas catlasin 600-650 dolara birakir.Hem iki valiz hakkiniz var, doldurursunuz elektronik esyalari diger valizlere, al sana bilette bedavaya gelirdi, alayinizin yaptigi is bu kaytan biyiklilar sizi, kacakcilara bile tonla tazminat oduyor benim milletim.
  • milli havayolu ancak boyle yozlastirilip,bitirilebilir
  • yaptığınız onca yanlış seyden sonra sonra vicdanınız rahat mı ,mutlu oldunuz mu? en sonunda thy mizi heryönden bitirdiniz.bundan sonra üzerinizden hakkını yediğiniz birçok dürüst insanın ahları ve bedduaları eksik olmayacak.eserinizle iftihar edin gurur duyun.yazıklar olsun sizin gibi yöneticilere.
"İyiliğe kanat açıyoruz" kampanyasının üçüncü ayağını Atatürk Havalimanı'nda Türk Kızılayı Genel Müdürü Ahmet Lütfi Akar, TAV Havalimanları Holding İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ile başlatan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, geçtiğimiz hafta THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun bir televizyon programında açıkladığı LOT Havayolları konusuna açıklık getirdi.

LOT Havayolları'nın coğrafi konumundan ve öneminden bahseden Kotil, "İflas etmek üzere olan bir şirket. Almaya niyetli misiniz?" sorusuna şöyle cevap verdi.

"Yönetim kararı var işimize gelmezse almayız ama LOT Havayolları'nın konumu Türk Hava Yolları'nın stratejisi için çok önemli. Tabi incelemeler yapılmaya devam ediliyor"

Çek Havayolları ile ilgili bir yönetim kurulu kararı bulunmadığını da sözlerine ekleyen Kotil, geçtiğimiz hafta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ilaç tedavisi gördüğü için az bir miktar kan bağışı yaptı. Önümüzdeki günlerde bağış yapabileceği öğrenilen Kotil, programın ardından Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.










THY LOT'U NEDEN ALMAK İSTİYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 12 yıl önce
sen kimin adamısın bakalım,söyle de bilelim?gerçekler canını acıttı, çok rahatsız oldun galiba.uydurduğun düzmece hikayelere kargalar bile inanmaz,gülerler sana.doğruları bilmeyen yok.kim inanır sana ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gerçekten size bravo demek ki bunca insan yalan söylüyor,hem de durup duruken öylemi ? yapılan haksızlıkları hiç yapılamamış gibi göstermeye çalışıp komik duruma düşmeyin.burada yazılanların hemen hemen hepsi doğrudur.thy den haksız yere saçma sapan nedenler insanların ekmeğiyle oyananıp işten atılıyor.bu insanlar zaten mahkemeye gidip işe iade davasını kazanıyorlar ama şirket bu insanları geri alıp işe başlatması gerekirken bunu yapmıyor.birkaç maaş verip olayı kendince hallediyor.bu insanların yerine de torpilli adamlar işe alınıyor.fazla konuşmaya da gerek yok.burada hukuk edebiyatı falan yapmayın.insanların gerçeklerin ne olduğunu çok iyi biliyorlar.gerçeklerin üstünü örtmeniz mümkün değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen iyi mamalaniyorsun herhalde bu takimdan,bu yazilanlara yalan diyebilmek icin gercekten cok yuzsuz olmak lazim,sizin tarziniz bu ,uymamak lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu ve birçok habere bidünya yorum yazılıyor. Ama konu ile alakası olmayan hususlar hep.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cemaatçi, hemşerici, badem bıyık, torpil, haksızlık, ve daha neler neler. Hep boş atıp boş tutmalar. Haksızlık, yolsuzluk, usulsüzluk yapıldı ise ve bilgin belgen varsa ver savcıya. Savcıda onlardan diyorsan ver Kemal Kılıçdaroğluna. Bunun dışın burada yazılanlar iftiradan öteye geçemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ben bu şirkette bir yönetici olsaydım thy nin içine düştüğü durum ve bu söylenenler nedeniyle utancımdan istifa edip görevi bırakır giderdim.ama bizimkilere bakıyorsun çok rahatlar ve hala çok başarılıyız nakaratını söyleyip,göz boyamaya devam ediyorlar.durmak yok zarara ve kul hakkı yemeye devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bosuna elestiri yazmayin arkadaslar,utanmalari,sikilmalari olsa,bu yazilanlar yalan derler.maalesef tik yok.bunlrin yapisi bu kupu doldur yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gecenlerde Turkiyede iken $akirtin biri ile karsilastim.4 arkadasi ile beraber Pennsylvania'ya gelip hoca hazretlerini ziyaret edeceklermis.Arkadas THY'yi ove ove bitiremiyor, herhalde ucak biletini thy'den aldi dedim.Ocak sonu gibi olu bir sezon olmasina ragmen biletlerini British'den almislar, ama THY'de zarar yok diyor, onlar yatirim.Ya $akirt dedim, bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu, bari 4 kisi THY ile ucsaydiniz, 750$ gibi bir bilet thy'den, british tas catlasin 600-650 dolara birakir.Hem iki valiz hakkiniz var, doldurursunuz elektronik esyalari diger valizlere, al sana bilette bedavaya gelirdi, alayinizin yaptigi is bu kaytan biyiklilar sizi, kacakcilara bile tonla tazminat oduyor benim milletim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
milli havayolu ancak boyle yozlastirilip,bitirilebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaptığınız onca yanlış seyden sonra sonra vicdanınız rahat mı ,mutlu oldunuz mu? en sonunda thy mizi heryönden bitirdiniz.bundan sonra üzerinizden hakkını yediğiniz birçok dürüst insanın ahları ve bedduaları eksik olmayacak.eserinizle iftihar edin gurur duyun.yazıklar olsun sizin gibi yöneticilere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000