13 Temmuz 2016, Çarşamba 10:47:42

THY Los Angeles seferlerini haftada 11'e çıkardı

Türk Hava Yolları, ABD'deki önemli uçuş noktalarından biri olan Los Angeles hattının haftalık uçuş sayısını 7'den 11'e çıkardı.
  • 24 saatlik dinlenme ile artırılır tabi.yahu bizde insaniz.10 saat zaman farkı var 13 kusur saat uçuş ama 24 saat dinlenme
  • Cunku herkes cok az dinlenerek calisiyor. Iyi olmadi
  • Eger United Airlines ile codesharing yapabilse THY Houston ucusu aynisi olur, ayrica Istanbul-London-Dallas-London-Istanbul bu hat para basar, London Dallas her zaman 1400 dolar, THY bu piyasaya girerse hem Turk yolcuyu hemde Dogu Avrupa yolcusunu hemde Londra yolcusunu baglar!
  • Los angeles haftada 9 sefer çok güzel. Ama ABD vize istiyor. yani vatandaş los angeles'a gidip gelemiyor. Oraya sadece türkiyenin kaymak tabakası gezmeye gidebiliyor. Çünkü ABD kaymak tabakaya on yıllık vizeyi tak diye veriyor. Uçakların geri kalanını ortadoğulu transit kaymak tabaka yolcuları dolduruyor. O yüzden haftada 14 seferde olsa, vatandaş rüyasında görür ABDyi. Zaten vize kalksada gidemezsiniz. Ortalama gidiş dönüş fiyatı bir asgari ücretlinin bir yıllık maaşına tekabül ediyor. O yüzden vatandaş 777le uçmayı ichatlarda izmir ankara antalya frekanslarinda yakalarsa 45 dakika o uçağın içinde Los angeles'a ucuyormus gibi hayal kurup tadını çıkarsın.
  • Iyi cok guzel de ben de los angeles dayim ama maalesef thy ile ucamiyorum cok fazla pahali geliyor. Klm hava yollariyla daha ucuza ucuyoruz los angeles daki turkler olarak. Facebook sayfamizda bunun konusu gectindaha yeni hatta. Sizce haksizmiyim?
  • bence miami uçuşlarınıda arttırın hayrısever abimizi ziyarete gidelim:)
  • Oraya uçan tip personeline Allah kolaylık versin.
  • Şu laxa bizim A332 leri kaldırmıyolarya alıcağınız olsun
  • ben haftada 9 kere istanbul-los angels hattini kullanan biri olarak cok sevindim. Umarim bu hat haftada 21 frekansina ulasir
  • Hayırlı uğurlu olsun başarıları daim eylesin yaradan. İnşallah hattaki artış gelirde de aynı şekilde olur ve bu karar doğru alınmış bir karar olur.

Türk Hava Yolları, ABD'deki önemli uçuş noktalarından biri olan Los Angeles hattının haftalık uçuş sayısını 7'den 11'e çıkardı.

Seferlerini günde bir kez icra eden THY, 11 Temmuz itibariyle Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri günde 2 kez uçacak. Böylecek haftalık 7 olan İstanbul-Los Angeles seferleri 11 kez gerçekleştirilecek.

Yolcular seferlerle ilgili detayları Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesinde bulabilecek.

THY Los Angeles seferlerini haftada 11'e çıkardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Km ~ 8 yıl önce
24 saatlik dinlenme ile artırılır tabi.yahu bizde insaniz.10 saat zaman farkı var 13 kusur saat uçuş ama 24 saat dinlenme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
minumum istirahat ~ 8 yıl önce
Cunku herkes cok az dinlenerek calisiyor. Iyi olmadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Darisi ~ 8 yıl önce
Eger United Airlines ile codesharing yapabilse THY Houston ucusu aynisi olur, ayrica Istanbul-London-Dallas-London-Istanbul bu hat para basar, London Dallas her zaman 1400 dolar, THY bu piyasaya girerse hem Turk yolcuyu hemde Dogu Avrupa yolcusunu hemde Londra yolcusunu baglar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abey ~ 8 yıl önce
Los angeles haftada 9 sefer çok güzel. Ama ABD vize istiyor. yani vatandaş los angeles'a gidip gelemiyor. Oraya sadece türkiyenin kaymak tabakası gezmeye gidebiliyor. Çünkü ABD kaymak tabakaya on yıllık vizeyi tak diye veriyor. Uçakların geri kalanını ortadoğulu transit kaymak tabaka yolcuları dolduruyor. O yüzden haftada 14 seferde olsa, vatandaş rüyasında görür ABDyi. Zaten vize kalksada gidemezsiniz. Ortalama gidiş dönüş fiyatı bir asgari ücretlinin bir yıllık maaşına tekabül ediyor. O yüzden vatandaş 777le uçmayı ichatlarda izmir ankara antalya frekanslarinda yakalarsa 45 dakika o uçağın içinde Los angeles'a ucuyormus gibi hayal kurup tadını çıkarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzel ~ 8 yıl önce
Iyi cok guzel de ben de los angeles dayim ama maalesef thy ile ucamiyorum cok fazla pahali geliyor. Klm hava yollariyla daha ucuza ucuyoruz los angeles daki turkler olarak. Facebook sayfamizda bunun konusu gectindaha yeni hatta. Sizce haksizmiyim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalite ~ 8 yıl önce
Kaliteyi ucuza satın alamazsiniz Klm ile Thy nin hizmeti birmi, bir kere klm personeli insana kopek gibi davraniyor hayatta ucmam.
miami ~ 8 yıl önce
bence miami uçuşlarınıda arttırın hayrısever abimizi ziyarete gidelim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziyaretçi ~ 8 yıl önce
Sen hayırseveri ziyaret edecem de sana Fatih'i verirler. Tarifelilerde sürünme boşuna.
@ ~ 8 yıl önce
Oraya uçan tip personeline Allah kolaylık versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A333 ~ 8 yıl önce
Şu laxa bizim A332 leri kaldırmıyolarya alıcağınız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sırayla ~ 8 yıl önce
Sırada önce A319lar var. Onlardan sonra A332'de gönderirler belki.
remzi ~ 8 yıl önce
ben haftada 9 kere istanbul-los angels hattini kullanan biri olarak cok sevindim. Umarim bu hat haftada 21 frekansina ulasir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remziye ~ 8 yıl önce
remzi abi bende metro turizmde haftada 14 kez ist-ank yapıyorum.
edd ~ 8 yıl önce
Bende hergün gidip geliyorum.
leman ~ 8 yıl önce
haftada 9 kere los angelasa gitmek enteresaaaaaaaannnn :D
necmi ~ 8 yıl önce
hayirli yolculuklar
uso ~ 8 yıl önce
iyi mil birikistir
mert ~ 8 yıl önce
hangi ucak ve havayolu?
elf ~ 8 yıl önce
buyuksun patron
BENDE ~ 8 yıl önce
BENDE GÜNDE 4 KEZ LOS ANGLES E GİDİYORUM LÜTFEN FREKANS ARTTIRILSIN
LAX ~ 8 yıl önce
Bu hattin az kahrini cekmedin Remzi kaptan.
İnanmak başarmanın ~ 8 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun başarıları daim eylesin yaradan. İnşallah hattaki artış gelirde de aynı şekilde olur ve bu karar doğru alınmış bir karar olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000