18 Kasım 2009, Çarşamba 09:57:19

THY Londra seferlerine hazır

Türk Hava Yolları (THY), Stansted Havaalanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na haftanın her günü tarifeli uçuşlarının başlayacak olması dolayısıyla kutlama resepsiyonu ve yemeği düzenledi.
  • SEN MERAKLANMA SENİN İÇNDE BİR KUTLAMA DÜZENLERLER!!!! OKADAR SÖLENECEK ŞEYİN İÇİNDE BUMU AKLINA GELDİ SENİN AKLINA!!!!!
  • YENİ BİR EVE GEÇTİĞİNDE BİLE BAZI AKSAKLIKLAR OLMUYORMU ?? AZ SABIR HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK!! JV
  • sabiha gökçen havaalanı önce wep sitesini düzeltsin.uçuş bilgi ekranı çok kötü.
  • eee peki bu ucuslar iptal olur ise bu kutlama gecesini ne olarak anacagiz?????

Londra'daki Hilton Park Lane otelindeki resepsiyon ve yemeğe, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Yiğit Alpogan ve eşi Bernev Alpogan, Başkonsolos Bahadır Kaleli ve eşi Serra Kaleli, KKTC Londra Temsilcisi Kemal Köprülü ve eşi Sevhal Köprülü, Birleşik Krallık Gıda, Tarım ve Çevre Bakanı Jim Fitzpatrick, THY Ticari Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, THY İngiltere Müdürü Osman Battal, İşçi Partisi Enfield milletvekili ve Başbakan Gordon Brown'ın eski Kıbrıs özel temsilcisi Joan Ryan ile çok sayıda davetli katıldı.

THY Ticari Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, yemekten önce yaptığı konuşmada, İngiltere'nin stratejik ve tarihi olarak THY'nin uçtuğu en önemli ülkelerden biri olduğunu vurguladı. THY'nin, Birleşik Krallık pazarında 1960'lardan bu yana bulunduğunu belirten Sivrikaya, THY'nin İngiltere ve diğer Avrupa uçuşlarından bahsetti.

THY İngiltere Müdürü Osman Battal da, THY'nin Stansted-Sabiha Gökçen uçuşlarının geçen hafta başladığını kaydederek, "THY şimdi, Londra'daki iki havaalanından İstanbul'daki iki havaalanına uçuş yapan tek tarifeli havayoludur" dedi. 


İNGİLİZ BAKAN JIM FITZPATRICK

Geceye katılan İşçi Partili Bakan Jim Fitzpatrick de yaptığı konuşmada, THY'yi yeni uçuşundan dolayı kutlayarak, geçen yıl havacılıktan sorumlu bakan olduğunu, ancak haziran ayından bu yana gıda, tarım ve çevre bakanlığı görevini yürüttüğünü, yine de bu yeni servisin Türkiye için önemini anladığını kaydetti.

Birleşik Krallık hükümetinin Türkiye'nin AB üyeliğini desteklediğini herkesin bildiğini vurgulayan Fitzpatrick, "bu yeni servisin ilişkileri geliştirmenin bir parçası olmasını umduğunu" sözlerine ekledi.

Bu arada gecede, iki THY uçak biletinin hediye edildiği bir çekiliş yapıldı. 
     
STANSTED-SABİHA GÖKÇEN UÇUŞLARI 
     
THY'nin yeni uçuşuyla, her gün saat 19.50'de Anadolu yakasındaki İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından Londra Stansted'e, 22.45'te ise Londra Stansted'den İstanbul'a olmak üzere, günde iki kez uçuş yapılıyor. 

Stansted-Sabiha Gökçen uçuşlarında sağlanan bağlantılarla ise Ankara, Antalya, İzmir, Adana gibi şehirlere kolaylıkla ulaşılabiliyor. 

Stansted havaalanı, Londra'nın yakınlarında, Essex bölgesinde bulunuyor. Stansted'den Londra şehir merkezine trenle veya otobüsle ulaşım sağlanabiliyor.

THY Londra seferlerine hazır

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
SEN MERAKLANMA SENİN İÇNDE BİR KUTLAMA DÜZENLERLER!!!! OKADAR SÖLENECEK ŞEYİN İÇİNDE BUMU AKLINA GELDİ SENİN AKLINA!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YENİ BİR EVE GEÇTİĞİNDE BİLE BAZI AKSAKLIKLAR OLMUYORMU ?? AZ SABIR HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK!! JV

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gökçen havaalanı önce wep sitesini düzeltsin.uçuş bilgi ekranı çok kötü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eee peki bu ucuslar iptal olur ise bu kutlama gecesini ne olarak anacagiz?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000