31 Mayıs 2012, Perşembe 08:39:44

THY LEIPZIG'DE BÖYLE KARŞILANDI

Almanya'da büyümeye devam eden Türk Hava Yolları'nın (THY), ülkedeki 11. uçuş noktası Leipzig oldu...
  • Goren de sanirki, hanimlar evde 3 cocuk bakiyor. Bir tanemi bile kadin yonetici yok?????
  • Leipzig Istanbul seferinden yapacaginiz zarar ne olabilecegini hesap ettiniz mi hic? Ya kimse kimseye kandirmasin, hat böyle kurulmaz, hat talebinize göre kurulur, yarin utanmasaniz Rostock/Lage Istanbul hatti kurarsiniz, ondan sonra Dresden, Erfurt, vs...., bunlari yapacaginiza verin ucaklarinizi bize, size Almanya Antalya,Bodrum,Dalaman, direk ucus hatlari kurayim, para nasil kazanilmis ve ucak nasil dolarmis görürsünüz!
  • tiplere bak,kaliteyi anla
  • çalışanlarına hakkını vermeyen,çalışanları düşman gibi gören,insanların ekmeğiyle oynayan şirket.THY artık balonun patladı sonunda.siz hala kalkmış neyin reklamını yapmaya çalışıyorsunuz daha hala.yakında batcaksınz,az kaldı.GULOBALİ FOSSSS.........

Leipzig'e yapılan ilk uçuşta THY yetkileri de yer aldı. Türk heyetini taşıyan uçak Leipzig Halle Havalimanı'na indikten sonra havacılık geleneği olan 'su takı' ile karşılandı. Leipzig Halle Havalimanı'na THY'nin Airbus A321 uçağı ile gelen Türk heyetini çiçeklerle karşılayan Alman yetkililer, burada düzenlenen törene katıldı.

THY Satış ve Pazarlama Başkanı  Mehmet Akif Konar, havalimanında yaptığı açıklamada, "Çok mutluyuz. Leipzig'e ilk uçuşumuzu başlattık. 40 yıl aradan sonra geçen açtığımız Bremen ve bugün açtığımız Leipzig ile beraber Almanya'daki nokta sayımızı 11'e çıkardık. Almanya, THY açısından çok önem arz ediyor. Şu anda Türkiye'den sonra ikinci büyük yolcu potansiyeli barındıran ülke. Yılda 20 binin üzerinde uçuş yapıyoruz, 2 buçuk milyon yolcu taşıyoruz. Dolayısıyla gururlu ve mutluyuz" dedi.

Leipzig Anakent Belediye Başkanı Burkhard Jung ise, THY'nin Leipzig uçuşları ile geleceği karşıladığını, bu çaba ve gelişmelerin olumlu olacağından emin olduğunu belirtti.

Berlin Başkonsolosu Mustafa Pulat da, "Bugün hep birlikte THY'nin Leipzig uçuşunun başlaması vesilesi buraya geldik. Leipzig Halle Havalimanı, potansiyeli büyük olan bir havaalanı. THY de; özellikle Avrupa, Asya, Afrika uçuşları ile özellikle İstanbul'un merkezi konumu vesilesiyle büyük alternatifler sunan bir şirket" dedi.

THY'nin Leipzig uçuşları şu şekilde yapılacak:

İstanbul- Leipzig Kalkış / Varış
Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar 11:55 13:50 (TK1337)
Leipzig -İstanbul Kalkış / Varış
Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar 14:45 18:40 (TK1338)

THY LEIPZIG'DE BÖYLE KARŞILANDI

Yorumlar

Leipzig ~ 12 yıl önce
Goren de sanirki, hanimlar evde 3 cocuk bakiyor. Bir tanemi bile kadin yonetici yok?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düsseldorf acentasi ~ 12 yıl önce
Leipzig Istanbul seferinden yapacaginiz zarar ne olabilecegini hesap ettiniz mi hic? Ya kimse kimseye kandirmasin, hat böyle kurulmaz, hat talebinize göre kurulur, yarin utanmasaniz Rostock/Lage Istanbul hatti kurarsiniz, ondan sonra Dresden, Erfurt, vs...., bunlari yapacaginiza verin ucaklarinizi bize, size Almanya Antalya,Bodrum,Dalaman, direk ucus hatlari kurayim, para nasil kazanilmis ve ucak nasil dolarmis görürsünüz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tip ~ 12 yıl önce
tiplere bak,kaliteyi anla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GULOBALİ FOS ~ 12 yıl önce
çalışanlarına hakkını vermeyen,çalışanları düşman gibi gören,insanların ekmeğiyle oynayan şirket.THY artık balonun patladı sonunda.siz hala kalkmış neyin reklamını yapmaya çalışıyorsunuz daha hala.yakında batcaksınz,az kaldı.GULOBALİ FOSSSS.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000