28 Kasım 2013, Perşembe 08:01:14

THY LAHORE SEFERLERİNE BAŞLADI

Türk Hava Yolları, Pakistan'ın Lahore kentine ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
  • Bhutan Paro'ya da uçuş isteriz
  • Asya'da Manila, Madras, Haydarabad, Bangalor, Kalküta, Taipei, Urumçi, Kaşgar, Xian, Harbin, Vladivostok, Irkutsk, Hanoi, Bali, Phuket, Rangun, Pnom Penh açılması gereken noktalardır.

Türk Hava Yolları'nın (THY), Pakistan'da Karaçi ve İslamabad'ın ardından 3. uçuş noktası olarak Lahore seferleri başladı. İlk İstanbul-Lahore seferini yapan ve Allama İkbal Uluslararası Havalimanı'na inen THY uçağı, havacılık geleneği olan su takı ile karşılandı.

Yerel saat ile 04.30'da havalimanındaki Hac Terminali'ne iniş yapan uçağı apronda Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Sadık Babur Girgin,THY Pakistan Genel Müdürü Alp Yavuz Eser ile Pencap Eyalet Başbakanı Şahbaz Şerif'in danışmanı Khawaja Ahmed Hasan ve Pencap Eyaleti Eğitim Bakanı Rana Mehsud Ahmed karşıladı.

Uçaktan inenlerin boyunlarına çiçek demetleri takılırken, daha sonra terminal binasına geçilerek günün anısına pasta kesildi.

Uçuşlar, İstanbul kalkışlı pazartesi, çarşamba, cuma günleri saat 20.00'de, Lahore kalkışlı ise salı, perşembe, cumartesi 06.05'te yapılacak. (TRT)

THY LAHORE SEFERLERİNE BAŞLADI

Yorumlar

Thimphu ~ 10 yıl önce
Bhutan Paro'ya da uçuş isteriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asya ~ 10 yıl önce
Asya'da Manila, Madras, Haydarabad, Bangalor, Kalküta, Taipei, Urumçi, Kaşgar, Xian, Harbin, Vladivostok, Irkutsk, Hanoi, Bali, Phuket, Rangun, Pnom Penh açılması gereken noktalardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000