04 Şubat 2010, Perşembe 08:22:57

THY korsanı, sahte belgelerle yakalandı!

Askerden kaçmak için 2006 yılında Tiran-İstanbul seferini yapan THY uçağını kaçıran Türk hava korsanı, bu sabaha karşı Almanya’da tutuklandı.
  • yahu bu herif bu tiple nasıl kaçabilmiş bu kadar zaman
  • Vatana Millete hayırlı olsun. Bir hava korsanımız eksikti oda oldu sonra yakalandı. Amerikan filmlerini Türkiyede yayınlarsanız daha ne korsanlarımız ne matrix lerimiz olucak.

Associated Press (AP) haber ajansına konuşan Alman polis yetkilisi, 31 yaşındaki Hakan Ekinci isimli hava korsanının Almanya-Danimarka sınırı yakınlarında seyir halinde olan bir trende yakalandığını söyledi. 

Ekinci, askerdeyken hava değişimi alıp firar ettikten sonra gittiği Arnavutluk'tan sınır dışı edilmiş, 3 Ekim 2006’da Türkiye'ye gönderilmek üzere bindirildiği Türk Hava Yolları’na (THY) ait "Çanakkale" isimli yolcu uçağını kaçırmıştı. Uçağın İtalya’nın Brindisi şehrine iniş yapmasının ardından emniyet güçlerine teslim olan Ekinci, yolcuları da serbest bırakmıştı. İtalya`da hapse atılan Türk korsan cezasını tamamlayarak 14 Eylül 2009`da tahliye edilmişti.

Alman polisi yetkilisi AP’ye yaptığı açıklamada, Ekinci’nin sahte İtalyan belgeleriyle seyahat ettiğinin ve hakkında uçak kaçırma olayıyla ilgili olarak Arnavutluk tarafından çıkarılan bir tutuklama emri bulunduğunun fark edilmesi üzerine tutuklandığını belirtti.

Ajans, Ekinci’nin Arnavutluk'a iade edilip edilmemesi konusundaki kararın yerel bir mahkeme tarafından verileceğini bildirdi. 

(Hürriyet)

THY korsanı, sahte belgelerle yakalandı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yahu bu herif bu tiple nasıl kaçabilmiş bu kadar zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vatana Millete hayırlı olsun. Bir hava korsanımız eksikti oda oldu sonra yakalandı. Amerikan filmlerini Türkiyede yayınlarsanız daha ne korsanlarımız ne matrix lerimiz olucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000