20 Ocak 2017, Cuma 11:21:34

THY Konakri seferlerine başlıyor

Türk Hava Yolları'nın 120 ülkedeki 296. uçuş noktası; Konakri (Gine) olacak.
  • Uzun zamandir acilmasi planlanan bir hatdir bu hat. Neden bahs ediyorsun sen?
  • Bu hattın açılma sebebi Cengiz İnşaatın alr ortaklarından Sabri Sarı nın Konakri de 5 yıldızlı otel inşaatına başlamasıdır. Tepeden emir var
  • Uçuş işletmenin komple revize edilmesi gerekiyor
  • Habere bi de "THY, büyümeye hız kesmeden devam ediyor" diye başlamışsınız. Yerdeki uçaklar kimin? Kedidir o kedi..
  • Eyyyyyy THY Bu hat için yaptığın Pazar araştırmasını ve hat analizini yayınla da biz de bilelim. Bu halkın vergileriyle alınan uçakları bu hatlarda neden kırıp dağıtıyorsunuz? Bu havaalanında hangi Seyrüsefer kolaylıkları varmış? Bilen var mı? BU güne kadar bu tür yetersiz havaalanlarında kaç uçağınız kaza veya kırım yaptı? Açıklayın da biz de bilelim.
  • Bu havaalanın, duyan, gören, inen, kalkan var mı? Yazık günah değil mi milyonlarca dolar değerindeki uçakları bu kuş uçmaz kervan geçmez havaalanlarına uçurup kırdırıp döküyorsunuz. Bu milletin parasını neden böyle har vurup harman savuruyorsunuz. Bu havaalanlarından binlerce kaçak yolcuyu Türkiye'nin başına bela ettiğiniz yetmiyormuş gibi transit olarak bir sürü Avrupa ülkesine taşıdığınız için THY yolcularına Avrupa'daki havaalanlarında insan muamelesi yapmamaya başladılar.
  • Ebola'nın çıktığı yer olarak bilinen bir yer Konakri. Meşhur olduğu olay bu. Şimdi soralım müdürümüze. Burayada biz 737'ciler mi uçacak? Ee tabi ki biz uçacağız kim uçacak desene. Yav peki sabiha gökçen uçuşları? Onlarda bizde. Diğer afrikalar,Anadolujet vs. Hepsi bizde. Doğru mu? Üstüne 330'un bıraktığı İslamabad,Lahor. Airbus'cılar Kabil'e uçmayız demişler,oda kabul edilmiş. Öyle duyduk. Yahu peki arkadaş,herşeye evet,herşeye tamamla nereye kadar? Sen söyle. Hiç mi bizim hakkımızı koruyacak biri yok orada? Sadece insan gibi soruyoruz,hiç mi yok?
  • ne guzel dunya saw base hergun ucsun adamlar 7 kareye gitsin
  • Birileri şunlara niceliğin değil niteliğin önemli olduğunu hatırlatsın. Bilmiyorlarsa da öğretsinler.
  • Benim gibi Konakri ismini hiç duymayanlar be like

Geçtiğimiz aylarda uluslararası ölçekte 'Türkiye’nin En Değerli Markası' ilân edilen Türk Hava Yolları, bu misyonun istikrarlı devamı adına büyümesini hız kesmeden sürdürüyor.

Dünyanın en fazla ülkesine uçan global marka, 30 Ocak 2017 itibariyle uçuş sağlayacağı 120. ülkeyi de kapsamlı uçuş ağına dâhil ediyor. Türk Hava Yolları’nın aynı zamanda Afrika’daki 51. destinasyonu olan Konakri; Gine Cumhuriyeti’nin başkenti ve kıta Afrika’sının da önemli liman şehirlerinden biri.

Haftada 2 gün olmak üzere, Pazartesi ve Perşembe günleri icra edilecek seferlerde, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 699 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Uçuş No.

Günler

Kalkış

Varış

TK 537

Pazartesi,  Perşembe

IST

12:30

CKY

19:35

TK 537

Pazartesi,  Perşembe

CKY

20:30

IST

08:40 +1

Tüm saatler lokaldir.

THY Konakri seferlerine başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Ne alaka ~ 7 yıl önce
Uzun zamandir acilmasi planlanan bir hatdir bu hat. Neden bahs ediyorsun sen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezillik!!!! ~ 7 yıl önce
Bu hattın açılma sebebi Cengiz İnşaatın alr ortaklarından Sabri Sarı nın Konakri de 5 yıldızlı otel inşaatına başlamasıdır. Tepeden emir var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş işletme ~ 7 yıl önce
Uçuş işletmenin komple revize edilmesi gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coni moni ~ 7 yıl önce
Habere bi de "THY, büyümeye hız kesmeden devam ediyor" diye başlamışsınız. Yerdeki uçaklar kimin? Kedidir o kedi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Analiz ? ~ 7 yıl önce
Eyyyyyy THY Bu hat için yaptığın Pazar araştırmasını ve hat analizini yayınla da biz de bilelim. Bu halkın vergileriyle alınan uçakları bu hatlarda neden kırıp dağıtıyorsunuz? Bu havaalanında hangi Seyrüsefer kolaylıkları varmış? Bilen var mı? BU güne kadar bu tür yetersiz havaalanlarında kaç uçağınız kaza veya kırım yaptı? Açıklayın da biz de bilelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saf ~ 7 yıl önce
Buraya AIR FRANCE geniş gövdeyle, Brussels Air (Lufthansa Group) geniş gövdeyle uçuyor. Afrika pazarında biz varız ve Ebola sebebiyle 2 sebebiyle ötelendi açılışı. (AF ve SN hiç durmadı!)
Atma ~ 7 yıl önce
Atma ulan. duyanlarda doğru sanacak. hava alanının toplam yolcu trafiği 1 milyon bile değil. Nerdeyse dünyanın merkezi ilan edecen. Yukarda arkaş yazmış. Bir zamanlar FETÖ'nun okullarına göre uçuş koyan THY şimdi de Cengiz İnşaat için uçuş koymuş. Yani THY olmuş adamın otelinin servis aracı sende olmuşsun THY nin sözcüsü. konu bu kadar basit.
Kırıp dökün ~ 7 yıl önce
Bu havaalanın, duyan, gören, inen, kalkan var mı? Yazık günah değil mi milyonlarca dolar değerindeki uçakları bu kuş uçmaz kervan geçmez havaalanlarına uçurup kırdırıp döküyorsunuz. Bu milletin parasını neden böyle har vurup harman savuruyorsunuz. Bu havaalanlarından binlerce kaçak yolcuyu Türkiye'nin başına bela ettiğiniz yetmiyormuş gibi transit olarak bir sürü Avrupa ülkesine taşıdığınız için THY yolcularına Avrupa'daki havaalanlarında insan muamelesi yapmamaya başladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tip Müdürü ~ 7 yıl önce
Ebola'nın çıktığı yer olarak bilinen bir yer Konakri. Meşhur olduğu olay bu. Şimdi soralım müdürümüze. Burayada biz 737'ciler mi uçacak? Ee tabi ki biz uçacağız kim uçacak desene. Yav peki sabiha gökçen uçuşları? Onlarda bizde. Diğer afrikalar,Anadolujet vs. Hepsi bizde. Doğru mu? Üstüne 330'un bıraktığı İslamabad,Lahor. Airbus'cılar Kabil'e uçmayız demişler,oda kabul edilmiş. Öyle duyduk. Yahu peki arkadaş,herşeye evet,herşeye tamamla nereye kadar? Sen söyle. Hiç mi bizim hakkımızı koruyacak biri yok orada? Sadece insan gibi soruyoruz,hiç mi yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aşksız prens ~ 7 yıl önce
Masaya yumruğu vurmak ve 737 filosu için adaleti getirmek herkesin her yöneticinin söz verdiği ama gerçekleştiremediği birşeydir yıllarca. Belli ki bunu yapmak güven,özveri ve tecrübe gerektiriyor ve kimsede yok...
A320 ~ 7 yıl önce
Artik SAW'dan 320'ler de sefere basladi.
7 kare ogggghh ~ 7 yıl önce
ne guzel dunya saw base hergun ucsun adamlar 7 kareye gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bla, bla ~ 7 yıl önce
Birileri şunlara niceliğin değil niteliğin önemli olduğunu hatırlatsın. Bilmiyorlarsa da öğretsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyer ~ 7 yıl önce
Benim gibi Konakri ismini hiç duymayanlar be like

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000