13 Ocak 2017, Cuma 12:25:39

THY koltuk kıran o yolcuya dava açıyor

Türk Hava Yolları, uçağı birbirine katan ve uçağın Kahire üzerinden İstanbul’a dönmesine neden olan Anton Cestnik isimli yolcuya dava açacak.
  • Insallah Thy kazanir
  • iyi de adami sinirdisi etmissin nasil pesine duseceksin artik ? bi daha bindirmezsin en fazla bu olur. Hukuken birisi anlatsin cezai islem nasil olur?
  • Uçağın kumandası?? hmm ok
  • olsa ucardi.
  • Thy alımı olucak mı ve ne zaman olucak bilginiz var mı
  • Pek cok avrupali havayolunda uygulanan ve özellikle uzun ucuslarda "Tiger" olarak adlandirilan gizli güvenlik görevlileri kabinde bulunmalidir. Gidis ve dönüs 2 koltuk feda ederek bu sekilde divert vb. olagandisi masraf ve diger yolcularin THYden sogumasi önlenebilir. Birde konu harici olarak , patlama vs. oldigunda birlik olan bizler neden burda birbirimizin yorumlarina saygi duyamiyoruz! Biraz daha hosgörü ve saygi diliyorum herkese..
  • Yetkili birim, Ya allahaskina suraya gecerli email adresi sartiyla bi uyelik getirin. Rumuz kullanilmadan Gercek isimle yorum yapilsinda bakalim kac kisi kin nefret yorumlarini yazabilecek.
  • 6 ton da yakit birakildi havada. Misir uzerinde geri donup marmara uzerinde defalarca tur atana kadar kaptan jro ya giderdi coktan. Sanirim kaptan bey jamiryoya giderken ayagini surtuyordu
  • Thy hic affetmesin, faiziyle birlikte kat kat yolcudan cikarilsin.
  • Hee biri aylik 4000 tl maas alan ve sabah aksam gezen instagram'da kaplanlarla poz veren o kadar kabin memuru ne ise yarar? Kendimizi artik thy ucaginda guvende hissedemeyecegiz

Türk Hava Yolları, uçağı birbirine katan ve uçağın Kahire üzerinden İstanbul’a dönmesine neden olan Anton Cestnik isimli yolcuya dava açacak.

Klimanjoro’ya gitmek üzere dün akşam saat 19:37’de havalanan TK0673 sefer sayılı uçağın Mısır hava sahası üzerindeyken İstanbul’a dönmesine neden olan yolcudan,  THY’nin maddi tazminat talebinde bulunacağı öğrenildi. İlk olarak Airporthaber’in duyurduğu olayda, madde bağımlısı olduğu öğrenilen Anton Cestnik isimli yolcu, uçağı birbirine katmış, koltuklara da zarar vermişti.

Bugün konuyla ilgili THY’den şu açıklama geldi:

“ Kontrolsüz davranan Anton Cestnik isminde bir yolcu sebebi ile uçağın kaptan pilotu Antalya’ya divert kararı almış daha sonra uçak ağırlığından ( iniş için uygun şartların oluşmaması) dolayı divert yönü Atatürk havalimanı olarak planlanmıştır. Eşi Klavdija Cestnik ile seyahat eden yolcunun önündeki yolcuları hedef alarak koltuğu ayaklarıyla tekmelediği, uçağın kumandasını ve koltuğun yan kısımlarını kırmıştır. Yolcu kabın ekibi tarafından sakinleştirilmeye çalışılmış fakat yolcu kabin ekibini ve yolcuları darp etmeye devam etmiştir. Yanındaki eşi ile de tartışan yolcuya kelepçe prosedürü uygulanmış ancak bilek kelepçesini de kırmıştır. Yolcu hiçbir şekilde kontrol altına alınamayınca diğer yolcular bu şekilde sefere devam etmek istemediklerini belirtmişlerdir. Seferimiz, İstanbul’a indikten sonra ucak emniyet (Turk Hava Yollları Gorevlılerı) yetkililerince karşılanmış olup kural dışı yolcu polis tarafından emniyete götürülmüştür. Rezarvasyon olarak Münih üzerinden İstanbul istasyona buradan da Mombasa (Kenya) seyahatleri bulunan iki yolcu için divert sonrası  INAD ( kabul edilemez) yolcu prosedürü uygulanmış ve iki yolcu bu sabah TK 1629 sefer numaralı uçak ile Münih’e gönderilmiştir.”

THY koltuk kıran o yolcuya dava açıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

T ~ 7 yıl önce
Insallah Thy kazanir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beytikebap ~ 7 yıl önce
iyi de adami sinirdisi etmissin nasil pesine duseceksin artik ? bi daha bindirmezsin en fazla bu olur. Hukuken birisi anlatsin cezai islem nasil olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 7 yıl önce
Uçağın kumandası?? hmm ok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 7 yıl önce
olsa ucardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy alım ~ 7 yıl önce
Thy alımı olucak mı ve ne zaman olucak bilginiz var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alım ~ 7 yıl önce
Önümüzdeki bir seneye kadar yok
... ~ 7 yıl önce
Nereden nasıl bilinmiyor ama yeni başlayanlar oluyor
Tiger ~ 7 yıl önce
Pek cok avrupali havayolunda uygulanan ve özellikle uzun ucuslarda "Tiger" olarak adlandirilan gizli güvenlik görevlileri kabinde bulunmalidir. Gidis ve dönüs 2 koltuk feda ederek bu sekilde divert vb. olagandisi masraf ve diger yolcularin THYden sogumasi önlenebilir. Birde konu harici olarak , patlama vs. oldigunda birlik olan bizler neden burda birbirimizin yorumlarina saygi duyamiyoruz! Biraz daha hosgörü ve saygi diliyorum herkese..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üyelik ~ 7 yıl önce
Yetkili birim, Ya allahaskina suraya gecerli email adresi sartiyla bi uyelik getirin. Rumuz kullanilmadan Gercek isimle yorum yapilsinda bakalim kac kisi kin nefret yorumlarini yazabilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZorAdam ~ 7 yıl önce
Sabahtan sizin şu yorumları okuyunca bi ağız dolusu laf geldi aklıma bakın ne diyicem sizin o sevmediğiniz kabin memuru pilot memuru arkadaşlarımız var ya hıh o arkadaşlarımız hiç bi işe yaramayan damacana müdürü gazete müdürü bankamatik memuru olan arkadaşlarınıza ve size para kazanmak için o samimiyetsiz ve saygısız yolcuların ağız kokusunu çekiyor bunları biliyormuydunuz ama yok pardon NERDEN BİLECEKSİNİZ Kİ
Memuristan ~ 7 yıl önce
6 ton da yakit birakildi havada. Misir uzerinde geri donup marmara uzerinde defalarca tur atana kadar kaptan jro ya giderdi coktan. Sanirim kaptan bey jamiryoya giderken ayagini surtuyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Educated ear ~ 7 yıl önce
joomiryoooo :))))))
Thy ~ 7 yıl önce
Thy hic affetmesin, faiziyle birlikte kat kat yolcudan cikarilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memurulari ne is yapar? ~ 7 yıl önce
Hee biri aylik 4000 tl maas alan ve sabah aksam gezen instagram'da kaplanlarla poz veren o kadar kabin memuru ne ise yarar? Kendimizi artik thy ucaginda guvende hissedemeyecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
kabin ekibi size gore hic bsey yapmaz zaten.Acaba sizde beyin yerinde ne var ??
Tahtacı ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Beyin yeri ~ 7 yıl önce
Senin beyin yerinde ne var ? Sende ne varsa başkasından o var! Meslek güzel saygı deger ama hak etmek için kaba konuşmamak gerekiyor bence...
neeee ~ 7 yıl önce
4000 tl için evden adım atmam...yanlış bilgi....
Hahaha ~ 7 yıl önce
4 bini 7 bin TL alıyorum :)
Kelepçe ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar kelepçe uygulamasını düzgün şekilde gerçekleştirmiş. Keşke herkes işini iyi yapsaydı da o kelepçe kırılmasaydı. Daha öncede çürümüş kelepçe ile uygulama yapmaya çalışan arkadşlarımız oldu. Herkes işini düzgün yapacak yerdekiler yarım yamalak yapıp havadakilere havale edince olmuyor bu işler.
Ela ~ 7 yıl önce
Celik
Ela Celik ~ 7 yıl önce
Buyrun sizi kabine alalim diycem bakalim bizim yapabildiklerimizin yuzde birini yapabilicek misiniz.sonra siz de ayda 4000 tl alip instagrama istediginiz gibi foto koyarsiniz ama muhtemelen bu is icin yeterli gereklililklerin hicbirine sahip olmadiginiz icin boyle bogazina kadar kompleks iceren yorumlar yapiyosunuz.
Ela celik ~ 7 yıl önce
Arti sayin bay/bayan bogazina kadar kompleks; kelepceyi kirabilen bir fizijsel gucten bahsediyoruz. Acaba o ucakta siz olsaydiniz ve ekibin de -insan gucunun tukendigi noktada elinden gelen birsey olmadigini gorebilseydiniz. Ancak oturdugunuz yerden boyle kiskanc kiskanc cahil cuheyla yorum yazarsiniz.
Kirik ~ 7 yıl önce
Eger kelepce kirildiysa bunda ciddi bir problem var demektir ya uygulama yanlis ya kelepce problemli, ikisi de kabul edilimez. Bu taskin yolcu okyanus uzerinde olsaydi ve birisi zarar gorseydi ne olacakti ornegin cikan arbedede kucuk bir cocuk kolaylikla hayatini kaybedebilir bunun sorumlulu hem maddi hem de vicdani olarak cok agir olur.
Stw thy ~ 7 yıl önce
4000 tl ye adım atmam gülüm. Çekemiyorsan gel çektireyim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000