29 Mayıs 2018, Salı 09:24:06

THY kokpitinde mavi kart dönemi

Türk Hava Yolları, bu yılki yetiştirilmek üzere pilot alımı ilanlarında TC vatandaşlığının yanı sıra Mavi Kart sahiplerini de kabul edeceğini duyurdu. Peki mavi kart nedir, kimlere verilir?
  • Arkadaş anlayamadınız mi sorun tek sorun ●ücret şart surt ekleyip cikariyosunuz sürekli.!Eğitim ücretini eurodan kestiğiniz gibi maaşı da eurodan verin bakın sayı nasıl katliyo.!●Ama inatla seviyeyi dusururseniz yakında objektiflere boy boy mansetlenir sizin ısrarla eğitim seviyesini dusurdugunuz dunyada baska bi halt olamamis dayi selamiyla vasif kazanmis pilotlar!●Açık öğretim nedir!!!●2 yıllık nedir!!!Diğer ülkelerde olmayabilir burada çok ciddi bi kriter cevrenizdekileri hayal edin cahil mesleği beş para etmez takımı toplamak yerine sadece parasal sorunu olan kaliteli beyin takımını toplayın!!!!!Yoksa bi süre sonra acigi kapatip ustelik asip;elinizdeki çer çöp pilotu ayıklamak zorunda kalacaksınız ••Ama yok diyosanizki bana lazım değil yeterki ben her yıl 140/160k imzalatacak adam arıyorum bu değirmenin suyu nerden sandin••O başka saygılar!!!!
  • Suriyelilere yol aciyolar. Mavi Kart sahibi toplasan kac kisi var zaten ki cifte vatandasligini ab yana kullanması orada daha iyi sartlarda yasadigi icindir. Kimse mis duzenini sosyal hayatını bırakıp floryada agiz kokusu cekmez. Cok ekstrem seyler olması lazım. Burdan bisi cikmaz yani. 3-5 torpilli alcam diye ilanı degistirmisler.
  • Mavi karta ne gerek varki: aslin:sirb, yunan ve israillise THY nin bastacisin.Utanc vericisin THY.
  • Kendi vatandaşınız olan pırıl pırıl gençleri torpili olmadığı için kurul mülakatında eliyorsunuz,sonrada pilot ihtiyacı had safhada gelsin mavi kartlılar,Allahtan korkun be...
  • bence suriyelilerde alınsın
  • KUDUR
  • ALLAH Aşkına şu mübarek günde Almanları zengin etmeyi birakın DLR in pilotaj ile uzaktan yakından alakası yok kaldırın lisanslılar için AGK ya göre bakın soruları ezbermi geçmiş öğrenerekmi, hakedene verin işi. Yada hatta uçan pilotarınıza DLR yapın bakalım kaçı başarılı olacak.
  • Yakinda Suriye’lileri de alirlar bu gidisle!
  • Öz yurdunda garipsin,öz vatanında parya...
  • İmam hatipe kadar yolu var aaa ama dur onu da zaten vermislerdi

Türk Hava Yolları, bu yılki yetiştirilmek üzere pilot alımı ilanlarında TC vatandaşlığının yanı sıra Mavi Kart sahiplerini de kabul edeceğini duyurdu. 

Türk Hava Yolları, önceki yıllarda Türkiye’deki hemen hemen her ilanının ilk şartına ‘TC vatandaşı olmak’ ilanını ekliyordu. Bu yılki pilot alım ilanında ilginç bir ifade kullanılmaya başlandı. THY’nin yetiştirilmek üzere pilot aradığı ilanlardaki ilk koşul, “ Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak veya Mavi Kart sahibi olmak” olarak güncellendi. THY’nin son birkaç ilanında bu ifade dikkat çekerken, birçoğu ‘Nedir bu mavi kart?’ sorusunun cevabını merak etti.

Peki mavi kart nedir, kimlere verilir?

İşte cevapları:

MAVİ KART NEDİR?

Doğumla Türk vatandaşı olup da çıkma izni almak kaydıyla Türk vatandaşlığından çıkanlar ve bunların 5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 28 inci maddesinde belirtilen altsoylarına verilen ve söz konusu maddede belirtilen haklardan faydalanabileceklerini gösteren resmi belgedir.

MAVİ KARTLILAR KÜTÜĞÜ NEDİR?

Doğumla Türk vatandaşı olup da çıkma izni almak kaydıyla Türk vatandaşlığını kaybedenler ve bunların 5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 28 inci maddesinde belirtilen altsoylarının kayıtlarının elektronik ortamda tutulduğu kütüktür.

KİMLER MAVİ KARTLILAR KÜTÜĞÜNE KAYIT YAPTIRABİLİR?

Doğumla Türk vatandaşı olup da çıkma izni almak suretiyle Türk vatandaşlığını kaybedenler ve 5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 28 inci maddesinde belirtilen altsoyları kayıt olabilirler.

THY kokpitinde mavi kart dönemi

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

140k ~ 6 yıl önce
Arkadaş anlayamadınız mi sorun tek sorun ●ücret şart surt ekleyip cikariyosunuz sürekli.!Eğitim ücretini eurodan kestiğiniz gibi maaşı da eurodan verin bakın sayı nasıl katliyo.!●Ama inatla seviyeyi dusururseniz yakında objektiflere boy boy mansetlenir sizin ısrarla eğitim seviyesini dusurdugunuz dunyada baska bi halt olamamis dayi selamiyla vasif kazanmis pilotlar!●Açık öğretim nedir!!!●2 yıllık nedir!!!Diğer ülkelerde olmayabilir burada çok ciddi bi kriter cevrenizdekileri hayal edin cahil mesleği beş para etmez takımı toplamak yerine sadece parasal sorunu olan kaliteli beyin takımını toplayın!!!!!Yoksa bi süre sonra acigi kapatip ustelik asip;elinizdeki çer çöp pilotu ayıklamak zorunda kalacaksınız ••Ama yok diyosanizki bana lazım değil yeterki ben her yıl 140/160k imzalatacak adam arıyorum bu değirmenin suyu nerden sandin••O başka saygılar!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MahmudTheReaList ~ 6 yıl önce
Suriyelilere yol aciyolar. Mavi Kart sahibi toplasan kac kisi var zaten ki cifte vatandasligini ab yana kullanması orada daha iyi sartlarda yasadigi icindir. Kimse mis duzenini sosyal hayatını bırakıp floryada agiz kokusu cekmez. Cok ekstrem seyler olması lazım. Burdan bisi cikmaz yani. 3-5 torpilli alcam diye ilanı degistirmisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Mavi karta ne gerek varki: aslin:sirb, yunan ve israillise THY nin bastacisin.Utanc vericisin THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurul Mülakatı ~ 6 yıl önce
Kendi vatandaşınız olan pırıl pırıl gençleri torpili olmadığı için kurul mülakatında eliyorsunuz,sonrada pilot ihtiyacı had safhada gelsin mavi kartlılar,Allahtan korkun be...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 6 yıl önce
Kuruldan gecme kabiliyeti olmayan bir baska isimsiz kahraman(!) daha...
az ~ 6 yıl önce
bence suriyelilerde alınsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AĞLA ~ 6 yıl önce
KUDUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAH AŞKINA ~ 6 yıl önce
ALLAH Aşkına şu mübarek günde Almanları zengin etmeyi birakın DLR in pilotaj ile uzaktan yakından alakası yok kaldırın lisanslılar için AGK ya göre bakın soruları ezbermi geçmiş öğrenerekmi, hakedene verin işi. Yada hatta uçan pilotarınıza DLR yapın bakalım kaçı başarılı olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nobre ~ 6 yıl önce
Hatta uçuyorum,dLr a almanyada girdik sizin gibi floryada girip kalmadık
Gidisat ~ 6 yıl önce
Yakinda Suriye’lileri de alirlar bu gidisle!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpl ~ 6 yıl önce
Öz yurdunda garipsin,öz vatanında parya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En dipe ~ 6 yıl önce
İmam hatipe kadar yolu var aaa ama dur onu da zaten vermislerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000